Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiota normalnie i cham

zrobil mi afere o glupote

Polecane posty

Gość idiota normalnie i cham

caly dzien siedzialam w domu(nie mam pracy) i on przychodzi i ja sie pytam czy moze kupil papierosy a on zaczal sie na mnie drzec,ze jestem obrzydliwie leniwa,ze d**y mi sie nie chce ruszyc ani nic.zaczal mnie wyzywac od skapiradel etc.stwierdzilam,ze lepiej jak go oleje,a to jeszcze bardziej go wkurzylo i zaczal sie na mnie wydzierac. w sumie nawet nie przeprosil.wk**wil mnie,za przeproszeniem.

Gość alishjanna
wiesz co dla osoby bez pracy może to jest dziwne. ale ja tam go rozumiem, też mialam chłopa bez pracy i jak przychodzilam do domu i widzialam, że 1 z paru rzeczy która mial zrobic zrobiona nie jest to sie idzie wkurwic. bo nie dosc że nic nie robi, siedzi, ja płace za zakupy to jeszcze "kubka po sobie nie umyje".. w rezultacie rozstalismy się bo się takich pierdół nazbierało

Gość hmmmysle ze ma chlop racje
sziedzisz caly dzien i nie poszlas sobie po fajki? a dlaczego nie pracujesz? zadnej pracy nawet tymczasowej nie mozesz znalezc?

Gość nie popisałaś się i tyle
trzeba było powiedzieć że nie kupiłaś fajek bo rzucasz palenie bo tak oszczędniej będzie nie mógłby Ci zarzucić skrejnego lenistwa

Gość nie popisałaś się i tyle
no to szuka pretekstu by Ci przysrać że jesteś leń i nierób

no i mial racje! co ty myslisz ze bedziemy cie tu popierac bo nic nie robisz, on wrcaa po calym dniu z roboty a ty jescze masz zal do niego ze ci po fajki nie poszedl. wkurwiaja mnie tacy jak ty

Gość Anyaa
Moj mi tak samo mówi dodam ze jestem studentka i studiuje 2 kierunki wakacje to moja szansa by sie wyspac porzadnie;) Rodzice nie kaza mi pracowac owszem pogagam im w domu na działce. ale po codojasnej cholery mój facet kaze mi pracowac skoro dostaje kasy ile mi trzeba.

Gość Evvvvka
MIeszkacie razem ale jaki macie podział finansow? On cie utrzymuje albo płaci za was oboje rachunki, sam kupuje jedzenie itp odkad nie masz pracy?

Gość Evvvvka
to wybacz ale ja bym takiego faceta z miejsca kopneła w dupe. Pomysl co by było gdybyscie byli małzenstwem wtedy bys straciła prace i musiała przez pare miesięcy byc na jego łasce? albo straciła prace po urlopie wychowawczym. Zrównałby cie z ziemią

Gość 12345u473490
popapraniec:/ ale moj pdobnie- ja pracuje ale nie na clay etat wiec jestem wiecej w domu place za siebie i po rowno zamieszkanie nieointeresuje mnie ile on zarabia i co z tym robi bo nic od niego nie biore ale jak powiem umyj kibel bo zawsze ja myje to drze morde ze wiecej w domu jestem :/ ksiazeta kurwa mac

Gość jhuyuyutyt
skoro ci nic nie daje to nie ma prawa do takich odzywek!!!!wyprowadz sie i zlej go,nie seks sie juz z nim,nie ponizaj sie!