Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzesBezKobiety

Dziewczyny,szczerze - czy mam szanse na kobiete?

Polecane posty

Gość Aniolekkkk
W ciemnych wlosach lepiej ;) szanse zawsze sa.. ale wiesz to musialaby byc bardzo odwazna kobieta

Gość muahahaha
Czy masz szansę u kobiety? A czy ja widzę obrączkę na palcu?

Gość GrzesBezKobiety
to nie jest obraczka , tylko pamiatka (wielka milosc ktora nie wypalila)

Gość niestety kompletnie nie masz
przykro mi, chyba,ze na masochistkę.

myślę, że już dawno masz swoją kobietę - piękna obrączka na palcu :P Żona Cie nie akceptuje i szukasz kochanki? :P --------------------------------------------------

pamiątka po żonie i to bardzo wrośnięta w rękę każdy ma szanse na kogoś.. ale ten fetysz nie przyciąga -------------------------------------------

Gość xxxxxP
a po co ci te rajtki ? I płukanka do włosów na biurku ? wiesz , moim zdaniem powinieneś zmienić swój ubiór , bo większośc dziewczyn potrzebuje męskośći , seksapilu, interesują się męszczyznami, którzy mają inne rysy twarzy niż one same , który mają inny styl ubierania się. A jzeli załozysz stringi i rajtki tak jak TY to raczej odpada. Ale jak dla mnie fajna dupa :) Podziwiam za to ze nie wstydzisz sie pokazać :)

Gość xxxxxP
aaa i ubierz sie normalnie , przestan sie malować , sciagnij tą perukę z głowy i zacznij być męszczyzną , Bóg stworzył Cię na swoje podobieńswto więc nie udawaj kogos kim nie jestes . Jak prze4glądnełam resztę zdjęc to troszkę niesmacznie mi sie zrobilo .Co wcale nie znaczy ze nnie mozesz byc miły i fajny z charakteru :) Ale uwierz , dziewczyny raczej lecą na facetów nie na baby z jajami :)

Gość GrzesBezKobiety
Dzieki za rady, bede probowal pozbyc sie peruk i zrobic sie bardziej meski. Choc np. majtki czy rajstopy poprostu uwielbiam i chce zeby moja kobieta to zaakceptowala

Ale nawet jak się przebierasz, to okaz trochę gustu i ubieraj się jak elegancka kobieta, a nie jak dziwka ;) chyba, ze taki wygląd cie kręci, to co innego :P

Gość Psychopatia
Grzesiu bez kobiety powiem Ci czy masz szanse na kobiete jesli mi powiesz cos o sobie. Po cholere mi Twoje zdjecie? Myslisz ze jestem uproszczona wersja kobiety z 8 bajtami ramu i z malenkim dyskiem twardym. Z procesorem 386? a moze na takie wlasnie urposzczone modele kobiety liczysz? Najpiekniejsza pupcia czy co tam kto ma, nic nie pomoze jesli nie bedzie isc w parze z zaletami ducha i charakteru. Intelekt tez ma duza wartosc. Poczucie humoru. Bycie soba. Umiejetnosc radzenia sobie z samym soba etc i t d.