Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujny pollack

Polacy bądźcie mądrzy przed szkodą

Polecane posty

Gość Czujny pollack

Jezeli znowu wybierzecie po to sami kręcicie na siebie bata bo po wyborach tusk zacisnie wam pasa i to glownie tym biedniejszym Polakom bogatych zostawiajac w spokoju,a tymczasem Prawó i sprawiedliwosc sprawiedliwie rozloży cięźary zaciskania pasa bo bogaci mają z czego schudnąc,i będziecie mieć pewnosc ze w Polsce rządzą ludzie madrzy i uczciwi ,wybór jest prosty jak niechcesz byc parobkiem moskwy:glosuj na Prawo i Sprawiedliwośc to partia ktora zadba o Polske zadba o Polakow,pamietaj ze jezeli potwierdzą sie poszlaki ze zamordowano Prezydenta próf.Kaczynskiego to sprawcy moga zamordowac Ciebie Twoją Rodzine i na koncu Polske nasz wspolny dom

Gość Czujny pollak
Ciągne laskę Putinkowi:)😍

Gość 4t3r5t435rt34
ja jestem bogata wiec glosuje na PO :P poza tym myslicie, ze za pis wygra to bedzie lepiej? ta partia tez juz rzadzila i gowno z tego wyszlo

Gość moniczkaaaaaaaaaaa
najlepiej nie chodzic na wybory. wszyscy i tak jak swinie pchaja sie do koryta :)

Gość Czujny pollack
Podszywy spadać teraz to premier tusk i prezydent komorowski "robią dobrze" putinowi i angeli merkel,nie obudźcie sie potem z reką w nocniku albo co gorsza przed plutonem egzekucyjnym sił ktore przyjdą spalić Nasz Dom Polskę

Gość Czujny pollack
Jak będziemy śpać z ręką w kaburze nikt nas nie napadnie musimy byc trzezwi czujni zwarci i gotowi,do bogatej :uczciwi bogaci mogą spac spokojnie

Gość Czujny pollack
a ja "robie dobrze" prezydentowi komorowskiemu, dla tuska tez bym mogl ale angeli nawet patykiem nie tkne mam nadzieje ze po tych wyborach zalegalizuja gejow bo chcialbym wziac slub

Gość Jgpwtjdjga
Bogaci mają z czego schudnąć? trzeba było się uczyć i ciężko pracować to bys nie narzekał teraz na biedę leserze :o

Gość czujny Pollack
ale ja nie narzekam mi żyje się dobrze ale myśle o milionach Polaków żyjących biednie, a te schudnięcie to taka metafora bo cżęsto bogaty jest chudy z przepracowania a gruby ma tylko portfel i konto