Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdfas

Dlaczego mezczyzni nie lubia sie wiazac z inteligentnymi kobietami

Polecane posty

Gość Kolejna głupia panienka
Blondi, przesadzasz. Co to jest ta inteligencja? To nic innego jak umiejętność odnalezienia się w każdej sytuacji, szybka i trafna jej ocena oraz dostosowanie do niej swojego języka, celność uwag, dowcipna, aczkolwiek cięta riposta.Czego się tu bać? Ja też pracowałam tylko z mężczyznami i nigdy nie usłyszałam że się mnie boją. Za to często, że z taką kobietą jak ja można pokazać się wszędzie. Wydaje mi się że wymówka "jestem sama bo się mnie boją" to na otarcie łez dla samotnych kobiet. Bo ja tylko z ust takich to usłyszałam

Gość zdfas
Ja też pracowałam tylko z mężczyznami i nigdy nie usłyszałam że się mnie boją. Pytanie, czy jest sie czego bac...

Alicja -> czyli tylko zwykła informacja bez podtekstów? ;) vera lynn -> nie jesteś ;)

moim skromnym zdaniem tylko głupi męzczyzni boją sie inteligentnych kobiet :P

Mam pytanie, Pomarańczo. I postaraj się ruszyć mózgownicą i na nie odpowiedzieć. Po co to wszystko wypisujesz? Jaki masz w tym cel?

vera lynn -> powiem że chce to nazwiesz mnie desperatem, powiem że nie chce to powiesz że uważam iż jesteś brzydka... i zrozum kobiety :P

Gość zdfas
Po co to wszystko wypisujesz? Jaki masz w tym cel? Nie mam zadnego celu, jestem bezinteresowny

Gość ale wymyslił!
Do pierwszego postu. Inteligentny czlowiek potrafi odpowiedziec dziecku na najdziwniejsze pytania, dzieki czemu wychowuje je na madrego człowieka. Nieinteligentny pasuje i ma potem w domu malego przygłupa. Ale te prawidłowośc zrozymie tylko inteligentny facet, ktoremu zalezy , zeby miec madre dzieci, co oczywiste, w zwiazku z tym wiąze sie z inteligentna kobietą. Jesli sie wiaze z głupią - cóż, bedzie mial w domu nudny jazgot zamiast ciekawej rozmowy. Ale swój do swego dąży.

Gość Kolejna głupia panienka
Ja sobie absolutnie nie pochlebiam :). Po prostu nie rozumiem stwierdzenia: "jestem sama, bo takiej inteligentnej babki jak ja to faceci się boją". I na dowód podają argument: "ten i tamten powiedział mi to osobiście". To się tym upajajcie samotne, piękne i inteligentne kobietki (w waszym mniemaniu) bo te naprawdę fajne brylują w towarzystwie :D

Gość zdfas
zdfas czym się zajmujeesz/ Zawiode Cie, koncze wlasnie 2 studia, we wrzesniu obrona. Na te chwile jestem "wiecznym studentem"

Gość zdfas
ehhhh, za duzo bys chciala wiedziec. Kierunki humanistyczne, bardzo latwe..... Skad jestes?

Gość zdfas
i wiecznym walikoniem ubostwiajacym samogwalty

Gość zdfas
Wpis z 9 53 to podszyw