Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdfas

Dlaczego mezczyzni nie lubia sie wiazac z inteligentnymi kobietami

Polecane posty

Zarozumiałość? Gdybyś chwalił się swoimi osiągnięciami, to jeszcze jestem w stanie to zrozumieć, ale TO?

Gość jkm jest swirem jakich
malo :o

Gość zdfas
Dekalogowata czyli uwazasz ze nei jestem zarozumialy? hehe

do tematu wracając...facet powinien byc mądrzejszy od kobiety i nie twierdze że kobieta ma być głupia, absolutnie! Kobieta ma być inteligentna ale facet musi być bardziej. W ten sposób zostanie zachowany balans ;P

Gość zdfas
Korwin Mikke jest klasykiem polskiego liberalizmu, gdybyscie troche czytali na ten temat to bysccie wiedzieli.

Lewiatan. Masz to, czego tak bardzo chciałeś. Juz nigdy więcej sie do ciebie nie odezwę. Never kurrwa!

Gość zdfas
Napisze jeszcze raz: Inteligentni faceci wiaza sie z inteligetniejszymi od siebie kobietami, bo wiedza ze miec inteligetniejsza zona od siebie to jest najlepsze co moze spotkac faceta! Przeciez inteligencja to jest zaleta! Jest oczywiste ze lepiej jest zwiazac sie z osoba ktora jest bogatsza od danej osoby niz biedniejsza. Tak samo jest z inteligencja. Jesli kobieta jest inteligentniejsza od faceta to facet na tym korzysta, bo wowczas to kobieta wszystko albo wiekszosc rzeczy ogarnia, czesto podejmuje dobre decyzje dla malzenstwa z ktorego korzysta takze facet! To ta jak gra w debulu, lepiej miec lepszego wspolpartnera niz gorszego. Madrzy faceci o tym wiedza.

klasykiem :D błagam :D klasykiem to on może będzie za 250 lat, o ile te jego chore fantasmagorie kiedykolwiek wyjdą poza jego łysy łeb :D poza tym on nie jest liberałem, tylko człowiekiem psychicznie niezrównoważonym i pozbawionym umiejętności realnej oceny świata, ten sam poziom psychozy co Kaczyńscy, tylko poglądy nieco odmienne :O

Gość ja pierodle skoncz
kurwa to show i zabierz sie za magisterke bo marnie widze twoja obrone czubie

Gość zdfas
poza tym on nie jest liberałem, JKM nie jest liberalem? hahahahaha Zart roku...

Gość zdfas
PO CO to wszystko piszesz? Juz odpowiadalem na podobne pytanie

Gość zdfas
Dekalogowata, jesli nie jest faktem, jestes taka poszkodowana w seksie to po co go uprawiasz? Mysl, to nie boli

Gość zdfas
Odpowiedzialem juz i to Tobie. Czytaj uwaznie. Nawet skomentowalas moja odpowiedz

Ajron, zaraz Cię zasypie jakimiś dziwacznymi linkami albo wklei tu całe ściany, znalezione w necie, nie prowokuj trolla.:O

a mi ostatnio chciał wmówić to, co mam w stopce, a na potwierdzenie swojej teorii ma podobno w domu encyklopedię, w której jest właśnie taka definicja kobiety :D