Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzdurrra........

Kto się zna na komputerach itp?

Polecane posty

Mam problem- dostałam maila z załącznikiem i nie mogę go otworzyć a jest to chyba ważne. Typ pliku to aplication/octet-stream. Jak to otworzyć?

Gość mnie też lapek
application/octet-stream - co to takiego? Komunikat o takiej treści często pojawia się, gdy system nie może poradzić sobie z otworzeniem pliku pobranego ze strony www Z reguły problem nie leży po naszej stronie i warto trochę poeksperymentować ze zmianą rozszerzenia, a być może uda się go otworzyć. jakich plików to dotyczy? - application/octet-stream * - application/octet-stream bin - application/octet-stream class - application/octet-stream dms - application/octet-stream exe - application/octet-stream lha - application/octet-stream lzh

Gość mnie też lapek
a cóż ci doradzić skoro to plik z uciętym rozszerzeniem? Poszukałam w necie czego tobie się nie chciało jak widać i tylko takie info znalazłam. :O A nie mozesz zapytać tego kto ci przysłał maila jaki to był typ pliku?

tak owszem mogę, i już to zrobiłam ale gówno to dało bo ten ktoś złośliwie w takim formacie mi to wysłał... A co do twojego komentarza że mi się nie chciało, to cię poinformuję że przeczytałam chyba wszystkie informacje na temat otwierania takich plików i gówno to dało

Gość mnie też lapek
pełna kultura -aż sie odechciewa pomagać. :O