Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka16

Czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość Nastka16

Hej jestem Gosia. Wraz z partnerem staramy się o dziecko. Podczas ostatniego cyklu kochaliśmy się codziennie lub prawie codziennie. Na początku tego cyklu było normalnie ale tylko przez 5 dni bo miałam normalne krwawienie, później przez kolejne 6 dni miałam takie brązowe. Teraz jest 3 tyg. cyklu i od 1.5 tyg mam bardzo dużo śluzu. Jest on biały lepki i bez zapachu. Podczas ostatniego stosunku nie było przyjemnie, bo już przed nim miałam bardzo ale to bardzo dużo śluzu a co dopiero podczas stosunku. Od czasu do czasu mam bóle podbrzusza. Jak myślicie czy mogę być w ciąży??

Gość moim skrooomnym zdaniem
A nie prosciej zrobic test ciążowy? Już po tygodniu od zapłodnienia moga wykazac ciążę. Z czasów własnej ciązy nie pamietam danych o sluzie ale z całą pewnościa wystepowały bole podbrzusza mniej wiecej tydzien po spodziewanej miesiączce, której sie nie doczekalam ;) Bóle podbrzusza do złudzenia przypominały te towarzyszace miesiączce. Nie robilismy dziecka z premedytacja, odstawilam tylko tabletki a seks mimo, że sporadyczny przyniosl nam dzidziusia.