Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma ma

wezwanie policji

Polecane posty

Gość emma ma

czy wzywając policję na interwencje trzeba podawać swoje dane. mam koszmarnych sąsiadów. co chwilę robią całonocne imprezy. muzyka dudni tak ze oszalec mozna. i nikt nie reaguje. w koncu ja musze to zrobic ale własnie ciekawi mnie czy mozna wezwac policje anonimowo.

Gość moboooooo
Można. Kto ci broni? Tylko że wtedy nie przyjadą, bo nie przyjmą zgłoszenia. Inaczej każdy ANONIMOWO mógłby wyslać policję do ciebie.

zadzwon na policje i powiedz jak sie ma sprawda - podaj dane itd ale powiedz ze boisz sie sasiadow i nie chcesz aby wiedzieli ze to ty wezwalas policje i po sprawie ... nie moze tak byc ze ktos bedzie bezkarnie zaklocal spokój normalnych ludzi i czul sie bezkarnie a inni beda sie bac ...

Wiecie co - te siostry moje TAK NAJBARDZIEJ zabily sie przez korki. A ja bylam taka sama , ale to pretensje do ojca i tak dalej - czemu forsy nie bylo. I tak sie zaczelo. Bo mysmy mialy szkole w zadku a reszta? JAKA RESZTA? Reszta byla Z PIEKAR wiecie. A tam nie ma szkol? Bo wies to wiadomo, ale reszta? I co ta Ewa na tym morzu sama - tyle lat - to rok , dwa do szkoly i tyle. 35. No dajcie spokoj. Jeszcze morza nie miala. A nie wygraja ze mna przez promotora wiecie, ktory mnie nie da bo przesadzil z tym ksiedzem, no ale... a patrzcie jak ta jej matka zyje z ksiezmi i tyle. Bo Ewa na mnie z nozem i tyle. Czyli nie zyje. A teraz juz moge byc bo oplat i miala byc madrzejsza. Nie umiala ich ograc i prawdopodobnie nie zyje. Bo teraz juz wszystko wie - zabiera mi MOJEGO DZIADKA i jedzie dalej jako anglistka i osoba tyle lat pracujaca na morzu. I no dobrze, ale... wiecie ja dzis mialam sen - 2 kolezanki mi sie snily i tyle. Ten dziadek tez samobojca bo przez nia bym kasy nie dostala mojej, kiedy nie zyje i pasuje. Zostaje mi? Katechetka i tyle. Jak matka Ewy. Ja tej Ewy nie za bardzo lubilam - taki przemadrzalek, ale liczyla lepiej ode mnie CIEKAWE SKAD - a nagle na koniec anglistka. Po co sie matki trzymala. Matme to mogla i koniec. Teraz filolog - ja nie przeczytam tego co ona napisze, ale niech se pisze. Ze szkoly to tak, ale reszta? Rok, dwa na tym morzu, ale 10 lat? Moze ze mnie sie powiesila ze mi tak pozbierala, a w sumie lepszy Darwin - w sumie przeciez chce muzeum Darwina i tyle. Po co mi ten pisarz morza i tyle :( 35 lat i koniec - bezsensowne studia i tyle z tego. Ja tez ale przez studia sie nie zabije. Jeszcze teraz jak mam Darwina. Nie ma szans. Jakis tam powod wymysle - glod. GLODEK i tyle :(

Gość Kacyk1978
Oczywiście że możesz zawiadomić anonimowo. Choć to pewnie też zależy od tego co przyjmuje zgłoszenie i co zgłaszasz. Zakłócenie ciszy nocnej zgłaszałem już kilkukrotnie i tylko raz przyjmujący zgłoszenie pytał mnie o nazwisko

Kto wie czy ta Ewa nie byla pogwalcona w podstawowce - za matke. Nie wiadomo. Wszystkie dzieci katechetek gwalt zbiorowy. I ona byla calkowicie powalona. Skad ona miala ruski? ODE MNIE. Zwariowali. Beda mnie zas pomawiac, ale to sensu nie ma wiecie. Tam byly zapisy i OD RAZU byla na ruskim - przeciez mnie na oczy nie widziala i tyle. Po co tak gadali, ze ruskiego sie ucze. A to przeciez ksiazki nie znalam. Bo bedzie ze z ksiazki - tak w 5 klasie podstawowki Ania Shirley sie na pewno nie przejmowalam, a caly pech polega ze ja mam w podstawowce ZAWSZE PIATKI - cale 8 lat innej nie mialam oceny NA SWIADECTWIE i tyle. Jedynki tez mialam - raz nawet kapke dostalam z bioli i martwilam sie ze dobry mi da, ale widziala we mnie cos nauczycielka i dostalam piatke za FOTOSYNTEZE chyba i to moze z tego mam fizlologie roslin bo jednak glupio zeby dziecko biologiczki dostalo raz w zyciu czworke z bioli i tak bym nawet takich studiow nie miala i tyle. Bo medycyna to by musieli mi zielnik matki dac i tak bym miala medycyne, a inaczej? Bo ja to widzicie jeden zielnik , ale zas mnie pomowia bo czemu nie. I zeby nie bylo ze Ewa przeze mnie na morze poszla i nie zyje a mogla sie wydac i miec dzieci. Na pewno zgwalcona - SKORPION wiecie. I tyle. Bo mi sie snila kolezanka ze stuiow, ze ma kolezanke. I jeszcze jedna mi sie snila nie wiem po co - tez pewnie pogwalcona. Ja juz za tym nie nadazam i tyle :(

Wiecie to wszystko nie ma sensu bo ja mialam zostac w Anglii - byla kartka i koniec. To wszystko jest przez Kosciol Katolicki bo nie wiadomo na kogo sie obrazic. Na katolikow. Na zakon z dziecmi i tyle. Ja sie na nich obrazam, a wy robcie co chcecie. W koncu jakby sie ktos PORZADNIE oburzyl - listy do biskupow, dalej - zamknac te szmate. Przeciez by musieli cos robic, akurat Brygidzie Szwedzkiej chodzilo o cos takiego. Opinie u mnie maja taka, ze na studia placa, na doktorat, ale zielnika nie oddadza. Bo glupi ludzie sa w Polsce - bo brygidkom sie dali. No ale wiecie... chcieli miec panstwo maryjne. Jak zaczela sie Maryja w Polsce - na pewno nie od Mieszka Pierwszego, Boleslaw Chrobry - trudno go o to posadzac, krolowa Jadwiga czy Wladyslaw Jagiello. No to juz predzej, ale SKAD? Bo powinno byc od Mieszka Pierwszego - tak pasuje. A nie - to co liczy sie? Hmmm...

Bo czemu ja tej ewie nie dalam rady? BO SKORPION. ZODIAKALNY skorpion - to bylo najwazniejsze ze SKORPIONEK. Ciekawe skad i tyle :( Na pewno gwalt zbiorowy - te siostry tez bo wiecie - byla madra, ale taka jakas dziwna byla i tyle. ja tez mi powiedza - ale jednak taka nie bylam - nie dam sie i koniec :(

Gość owieczka!!!!!
to Ty juz nie spisz???????

Tym siostrom pozostawalo wziac ode mnie wilka i byc z lasu. Tyle im pozostawalo - zmowic sie ze mna. Ale jakie ja mialam szanse wiecie. Musialabym byc Niemka i miec mocno rodowod - nie bylo szans. Matka gorsza od ojca i taki koniec ze sie zgubilam. Ja tam istnialam dzieki ocenom choc najlepszych nie mam i tyle. Ale dzieki ocenom. A ze ona byla Ania Shirley - Ania Shirley taka nie byla ty kretynko bym jej powiedziala. Ty to tam bryle i ekonom - bo czemu te siostry tak liczyly - przez nia. W SUMIE one mialy byc chemiczki - ekonomy dwa - przez nia wszystko, baba z matmy Ania Shirley. Bo co ja taki FILOZOF MATEMATYCZNY - dyc zawsze liczylam, a nikt mnie nie zgwalcil - no z nich - 3 kretynki, a reszta liczyla slabo. Gorzej niz ja i tyle :(

Gość kapitannemo
wezwijcie policje, bo ta plecie tu trzy po trzy

Wiecie co - taka Iwonka ta Ewa - w podstawowce ciolek, zgwalcili ja i zaczela sie uczyc - moralnosc z Ani Shirley - kiedys wyjdzie za pastora co chodzi z... pastoralem. Bo po tym sie wiesza i tyle. Nic normalne i tyle. I co jeszcze? A nie wiem. prawdopodobnie sie puszczala na tych statkach jak w podstawowce - nie wiem. Albo cos tam, moze poronila - nie wiadomo. Tak pasuje do tej mojej rodziny i tyle. A czemu ta moja matka tyle lazila mi powiedza po lakach? Bo ona sie bala tego POTWORA, ale jej mowili ze Boga trzeba sie bac. Jedynie wiecie Pan Bog - dziecko, czy Ty widzialas kiedys TAKIEGO BOGA - przeciez mam jakies malunki? Tak wygladalem? Nie. Nie powie. No i co ci chodzi. I sie poplacze. I to sie moze poplakac. A ona widziala tego POTWORA wiecie i zaczela plakac. I czy diabel placze? Tak go sobie ograla no ale i tyle... :(