Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakalakaaaaaaaa

Kupiłam buty na allegro!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dffdfgfgggh
dzieki ale dal mnie za wysoki 12 cm, nie chce miec na starosc halluksow, zwyrodnienia kregoslupa a do tego wygladac jak glupia, bo w czyms takim nie da sie chodzic

haha to nie jest moja aukcja aczkolwiek liczyłam się z takimi komentarzami :) dffdfgfgggh dla mnie 12 cm to też dużo ale dam radę. wygladac jak glupia??????? eee, w szpilkach nie wyglada sie jak glupia :P

Gość dffdfgfgggh
ale nie kazdy potrafi chodzic w czym takim, o to mi chodzilo. Poza tym jak trzeba gdzieś podbiec to jak to sobie wyobrażasz? dla mnie takie buty są oblesne... no chyba ze ktos ejst kurduplem 155 cm to niech nosi, ale jak ktos ma 170 cm to wystarczą mu szpilki max 8 cm

Gość dffdfgfgggh
no wlasnie moze ty powiesz jak chodzic w takich butach? bo siostra mi dala buty na bardzo wysokim obcasie chyba z 10 cm i wlasnie nie potrafie w nich chdozic, jak to sie robi???

ja mam 166 wzrostu... na 10 cm zaczynałam :) pamietam jak dziś że to byl dla mnie problem, ale dużo chodzilam po domu, po dworze i tak sie nauczylam :) teraz moge w nich biegać :) z kazdym cm jest gorzej... nie wiem jak ci poradzic, po prostu chodz jak najwiecej i prostuij sie gdy idziesz...najpierw powoli stawiaj kroki i prostuj nogi w kolanach, potem bedzie tylko lepiej i szybciej :P

Gość dffdfgfgggh
no wlasnie ogladalam teraz filmiki o tym na youtube, trzeba byc wyprostowanym i prostowac kolana, pozdrawiam Ciebie :)