Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonimka87

Przyszło lato, kobiety chodza w krotkich spodenkach i spodniczkach...

Polecane posty

Gość joaśka23
Ja się nie zadręczam :D

Gość SHatYN)
pseudonimka to pustak

Gość joaśka23
Wylewasz jad na nasze cellulity odsłonięte :P

Gość Pseudonimka87
Nikogo nie wyzywam to jadu nie wylewam natomiast na mnie juz niejedna obelga tutaj poszła:) Tylko na podstawie tematu psychoanalitycy z tego forum zaczeli analizowac moje zycie i jaka musze byc skoncentrowana na sobie, nieszczesliwa, z niska samooceną, niedowartosciowana:) o mojej głupocie i załosnosci juz nie wspominając;)

Gość wevnthiqvnoi
wez nie piertol😠

Gość zoo
jeeej..żenada. nie każda ma łatwo. panda 80% polek walczy z cellulitem. ponad 50% jeśli nie więcej ma go uwarunkowanego genetycznie poza tym.. nie każdą dziewczyne, kobiete stać na drogie kosmetyki do walki z cellulitem i zresztą nie mają czasu na to. na to by czytać twoje bezzsensowne pretensje też. idź do wc zamknij sie tam i smaruj uda żebyś z tej głupty cellulitu nie dostała;p

Gość zoo
niestety jak ktoś ma za dużo w dupie to sie czepia innych.;p znam takich ludzi.

Gość randewuu
do zoo------------->masz racje chłopie/babo;) _______________________ niektórzy nawet na necie potrafią dowieść o swej glupocie.. żal ide stąd bo szkoda czytać jej postów.. niech sie zajmie sobą niech ten cellulit dlubie hehe

śłhaj ja miałam cellulit już jako 9 letnia dziewczynka i to na łydkach ćwicze masuje kremuje a i tak niewiele to daje niedawno urodziłam nie jest gorzej ale cały czas jest taki sam jaki był i niewiele da sie z tym zrobić skoro go niemasz to rżyj jak kobyła bo jestes z tych jakiś 9% co go nie mają

Gość ksdet
mila, dupa moze i w miare bo nie widac, ale z ryjem gorzej hahahaha

Autorko nie rozumiem co Cie tak oburza,jako kobieta powinnaś sie cieszyc,ze na tle cellulitów prezentujesz się bosko:) dziwne masz te rozterki...

Gość ksdet
nie, po prostu przypadkowo czytamy te same topiki

,,z ryjem'' ,,hahahaha'' Cóż pewnie jesteś po studiach ( a przynajmniej tak byś napisała gdybym o to zapytała)...szkoda że większość ludzi jest mądra na papierku a nawet wysłowić się nie potrafi:)

Gość ksdet
a mi tez nie przeszkadzaja tluste baby, brzydale i cellulitki, bo wtedy kolejny raz ise utwierdzam ,ze lepiej wygladam :)

Gość ksdet
mila, chuj cie obchodzi czy mam skonczone studia i jakie, ale zapytac sie mozesz :)

Gość no bez przesadyyyyyyyyyyy
nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi bo mi sie nie chcialo ale napisalas ze powinno sie tuszowac mankamenty ubiorem.. ok.. i ze ktos kto ma krotkie nogi powinien chodzic na obcasach a nie w klapkach ..... !!!! owszem, lepiej sie wyglada na obcasach ale bez przesady.. nie kazdy da rade chodzic w takich butach i nie sa one zdrowe... jeszcze na jakas okazje ok.. ale na co dzien? zeby mnie ktos obgadal jak wychodze z dzieckiem na dwor ze ma krotkie nogi i klapki.... no na obcasach bym nie dala rady za nim ganiać...........

Gość ksdet
juz lepsze sa klapki na krotkich nogach, niz tluste dziunie w przeswitujacych bialych rajtuzach, albo miniuwie

ksds dobre utwierdzasz sie że lepiej wyglądasz?bo nie masz celulitu? ale za to masz morde jak niewypał i chujowy charakter a brak celulitu tego nie ukryje hehe

no ostatnio widzialam w sklepie mame z 3 dzieci miala bardzo krotkie spodenki co ledwo tylek zakrywaly a nogi miala blade i celulit dobrze ze chociaz ogolone ale wygladala zle lustra nie ma czy jak

Gość ksdet
ekipa, spiertalaj, pewnie masz pelno tego cellulitu, nawet na mozgu, jak widze brzydka laske, to tez sie ciesze ze taka nie jestem, czytaj ze zrozumieniem. powiedzmy,ze jestem powyzej przecietnej, ale zadna tam miss, jestem samokrytyczna

,,w miniuwie''powiadasz... wyzywaniem nadrabiasz braki w intelekcie no może to i dobry sposób nie wiem nie mam kompleksów nie próbowałam;)

Gość mi mała bez logowania
też mi sie wydaje, że geny to jedno, ale styl zycia to drugie. w mojej rodzinie nigdy kobiety cellulitu (ani rozstepów) nie miały, ale też nie obżerały się, dbały o linię, uprawiały aktywny tryb zycia, sport, wycieczki itd. ja w tym roku kończę 26 lat i nie mam cellulitu, ani jednego rozstępu. pracę mam niestety siedząca, ale duuużo chodzę, pływam, tańczę:D nie jadam smażonego, nie jadam tłuszczy, pije mnóstwo wody mineralnej, nie piję napojów gazowanych od 5 lat, a herbaty i kawy nie słodzę od lat ok. 10. niestety na ulicach faktycznie coraz więcej młodziutkich, nastoletnich dziewczyn, które mają nogi jak slupy, bez rzeźby, za to z cellulitem. a w ręce Big Mac i Cola 'Zero' (hahah). wszystko to geny? nie wierzę.

skąd się biorą ludzie, którzy patrzą i oceniają inne osoby, bo mają cellulit, nadwagę, czy co tam jeszcze można mieć. Chyba własnego życia nie mają:) Ja akurat cellulitu nie mam, ale za to moje nogi są niemalże białe, bo mam jasną karnację i nigdy się nie opalam. Chyba ktoś na głowę upadł, jeśli myśli, ze będę się przez to grzała w upały w rajstopach lub długich spodniach. Mam ochotę założyć szorty lub krótką spódniczkę to zakładam. Swoją drogą ciekawe, że to chyba tylko kobiety tak chodzą i oceniają:)

Gość ksdet
mila, na twoim miejscu mialabym kompleksy. a ty co kurwa profesor miodek jestes???

Gość mi mała bez logowania
ja nie oceniam - po prostu widzę. jak chodziłam do LO, żadna praktycznie z dziewczyn nie miała problemów z cellulitem, i może 1 na 10 miała nadwagę. a teraz? zmiana stylu zycia, smieciowe jedzenie i tyle. teraz dojdzie jeszcze żywność GMO, będzie bosko:D na szczęscie i tak Polska wypada 10000 razy lepiej niż UK w kwestii nadwagi czy cellulitu u osób młodych. co do białych nóg latem... jeśli nie ma przeciwskazań, czemu ich nie opalić? opalić zdrowo, w ruchu, pływając, żeglując, biegając po plaży, grając w piłkę. nie ma nic ładniejszego od brazowych, wysmaganych wiatrem i słoncem nóg, oczywiscie należy stosować filtr! ludzie, młodzi jesteście, czemu robicie z siebie z własnej woli stetryczałe babki?:P

Gość ksdet
ja tam sie ciesze ze teraz nastolatki sa tluste, dluzej przy nich bede ladnie wygladac. zryjcie dalej wasze maci sraki