Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexis2Moda

On ma 27 ona 16 zostawił mnie

Polecane posty

Gość mezczyzna_79797979
duperele tu piszecie ... wezwij ja do sadu: Nie będę się zbytnio o was rozpisywał, ale po waszych wpisach widać jakim dysponujecie poziomem inteligencji. Myślicie czemu dochodzi do zdrady? Co robicie, gdy jesteście spragnieni wody? Zaspokajacie swoją potrzebę. Z psychologicznego punktu widzenia zdrada małżeńska (intymny kontakt fizyczny) można porównać do "prostego zaspokojenia potrzeby". Jeśli żona/mąż nie zaspokaja potrzeb seksualnych partnera, to zazwyczaj kończy się to zdradą, wcześniej oczywiście zauważalne są inne nieprzyjemne sprawy typu zwiększony stres, agresja, kłótnie między partnerami, depresja itp. Tutaj mamy przykład złego męża - bo zdradził, ale jak ta sprawa wygląda w rzeczywistości to tylko wie o tym autorka tego tematu. PS. Jeśli pies jest najedzony to nie szczeka tylko śpi... przemyślcie to.

Akurat to, że zawsze kobieta dostaje dziecko średnio mi się podoba. W tym przypadku raczej ciężko oczekiwać innego scenariusza, bo ojciec ma nasrane, ale odgórne uznanie, że matce się dziecko NALEŻY jest nie fair.

"o robicie, gdy jesteście spragnieni wody? Zaspokajacie swoją potrzebę. Z psychologicznego punktu widzenia zdrada małżeńska (intymny kontakt fizyczny) można porównać do "prostego zaspokojenia potrzeby"." Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak moralność? Śmiem wątpić. To jeden. Dwa, ludzie to nie zwykłe zwierzaki kierujące się wyłącznie instynktami zaspokajania potrzeb ale również istotne są takie rzeczy jak normy współżycia społecznego, dobro ogółu itp. "Jeśli żona/mąż nie zaspokaja potrzeb seksualnych partnera, to zazwyczaj kończy się to zdradą" W prawidłowej sytuacji powinno się kończyć rozwodem "Tutaj mamy przykład złego męża - bo zdradził, ale jak ta sprawa wygląda w rzeczywistości to tylko wie o tym autorka tego tematu." To akurat prawda jednak my forumowicze możemy wnioskować tylko z tego co pisze autor/autorka. "jeśli pies jest najedzony to nie szczeka tylko śpi" Po prostu uwielbiam te kretyńskie porównania ...

Gość direction to perfection
Bez przesady... moralny kanał ale z prawem tego nie mieszajmy. zakladajac, ze 'dziewczynka' faktycznie ma 16 lat, a nie ze 2 mniej np. wiadomo jakie czasy - malo ktora gimnazjalistka, czy licealistka wyglada na swoj wiek. prowokacja, czy nie FACET MUSI BULIC all the way jezeli zawinil, a w sprawe wmieszane jest dziecko. Aha, dzięki za wyjaśnienie - nie wiedziałem. A facet też tak może czy to tylko przywilej dziewczyn? juz szykujesz wniosek? ;)

Super...wróćmy więc do korzeni i srajmy na trawnik :) Jeżeli dana osoba uzna, że związek jej nie zadowala to związek kończy, a nie zdradza...trochę honoru, ludzie.

"Tak, to prawda, wtedy również w sensie prawnym byłby pedofilem ale wraz nie w biologicznym." WTF? 13-latki też mają już okres, więc biologicznie są rozwinięte? Pedofil to pedofil, nie mieszaj do tego biologii, bo widać, że lekcje się opuszczało...

"zakladajac, ze 'dziewczynka' faktycznie ma 16 lat, a nie ze 2 mniej np. wiadomo jakie czasy - malo ktora gimnazjalistka, czy licealistka wyglada na swoj wiek." Odpowiadając na posta możemy opierać się Tylko i wyłącznie na tym co autor/autorka napisał/ła. "FACET MUSI BULIC all the way jezeli zawinil" Mam nadzieję, że to samo w Twoim mniemaniu tyczy się kobiety jeżeli zawini. ... bo jak nie to wiesz czym to trąci? "juz szykujesz wniosek? " Jak widzisz z postów powyżej, z samego tego wniosków nie było ale ogólnie z praktyki panującej w polskich, jakże sfeminizowanych, sądach rodzinnych.

"13-latki też mają już okres, więc biologicznie są rozwinięte?" Tak, biologicznie mogą zajść w ciąże... co zresztą było normalną praktyką w wiekach wcześniejszych. "Pedofil to pedofil, nie mieszaj do tego biologii, bo widać, że lekcje się opuszczało..." Tak się składa, że lekcji bardzo mało opuściłem :), natomiast trzeba rozróżniać pedofila w sensie prawnym, społecznym i biologicznym.

8latki również miewają miesiączkę, to znaczy, że są dojrzałe?

Gość mezczyzna_79797979
Światowa Organizacja Zdrowia: (swoją stroną masz debilny nick) "I ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską..." zastanówcie się tępe raszple co oznaczają te słowa. Każde z nich po kolei. W tym przypadku zwróćcie swe tępe umysły na słowo UCZCIWOŚĆ. Od razu wam podpowiem, że nie chodzi tu o pieniążki. PS. Nawiązując do mojego poprzedniego postu opisującego potrzeby, jest to udowodnione naukowo przeczytaj sobie parę pozycji, dosyć obszernie opisuje ten temat Zbigniew Lew-Starowicz. PS2. Nie zasłaniaj się tu moralnością. PS3. Zdanie z psem to najprostszy przykład jaki podałem, by taki ułomny osobnik jak ty nie miał problemu ze zrozumieniem - niestety na tym forum nie można rysować-obrazkowo łatwiej by do ciebie dotarło:)

"Tak, biologicznie mogą zajść w ciąże... co zresztą było normalną praktyką w wiekach wcześniejszych." To, że kiedyś tak było, nie oznacza, że tak powinno być, często 13-latki nie mają nawet bioder, więc okres nie jest wyznacznikiem, że można zajść w ciążę i jest to naturalne. Dzieci nie powinny rodzić dzieci. "Tak się składa, że lekcji bardzo mało opuściłem , natomiast trzeba rozróżniać pedofila w sensie prawnym, społecznym i biologicznym." A to ciekawe :o Jeszcze z taką teorią się nie spotkałam, pedofil to każdy kto uprawia seks z osobą poniżej 16 roku życia, bez znaczenia czy owa osoba wygląda na 20 lat, co ma do tego społeczny aspekt to już wogóle...

mezczyzna_79797979 (soory, masz gorszy) "swe tępe umysły" Ten tekst oznacza twoje mocne ograniczenie umysłowe bo nie potrafisz dyskutować bez używania inwektyw. "słowo UCZCIWOŚĆ" Wiemy o co tu chodzi. I dalej nic z tego nie wynika. Nie pasują ludzie do siebie - rozwód. "PS. Nawiązując do mojego poprzedniego postu opisującego potrzeby, jest to udowodnione naukowo przeczytaj sobie parę pozycji, dosyć obszernie opisuje ten temat Zbigniew Lew-Starowicz. " A co ja napisałem aby zaprzeczyć temu, że ludzie kierują się instynktami. Ja napisałem że kierują się NIE TYLKO nimi. "PS2. Nie zasłaniaj się tu moralnością. " A dlaczego nie? Mamy ją odstawić na bok? Z jakiego powodu? "by taki ułomny osobnik jak ty nie miał problemu ze zrozumieniem" Kolejny przykład twego upośledzenia umysłowego :) "Zdanie z psem to najprostszy przykład jaki podałem" Zdanie, które podałeś nie ma nic do rzeczywistości - też mogę napisać ci debilne porównanie popierające moją tezę :).

"To, że kiedyś tak było, nie oznacza, że tak powinno być" Tu wchodzimy właśnie w normy społeczne - to nie ma nic wspólnego z biologią. "więc okres nie jest wyznacznikiem, że można zajść w ciążę i jest to naturalne." Jest wyznacznikiem "Jeszcze z taką teorią się nie spotkałam, pedofil to każdy kto uprawia seks z osobą poniżej 16 roku życia, bez znaczenia czy owa osoba wygląda na 20 lat, co ma do tego społeczny aspekt to już wogóle..." Człowieku, W SENSIE PRAWNYM pedofilem jest osoba uprawiająca seks (inne czynności seksualne też) z osobą 15 lat lub mniej. O czym tu dalej dyskutować? Co ma prawo do tego co uważa jakaś tam część społeczeństwa? To, że 70% sąsiadów uważa, że seks z osobą poniżej 18 roku życia to pedofilia to nie ma żadnego znaczenia w sensie prawnym. "bez znaczenia czy owa osoba wygląda na 20 lat" W sensie prawnym jest to bez znaczenia Czego się czepiasz? Przecież napisałem, że w sensie społecznym jest to pedofilia. Prawnym nie, biologicznym też nie (zapytaj się jakiegoś seksuologa).

dlaczego sie bijecie chlopaki? i odchodzicie od meritum. nie tracmy z oczu pilki - to nie jest dyskusja o pedofilach i dzikich zadzach, tylko o zdradzonej w perfidny sposob kobiecie, ktora zostaje sama z dzieckiem (w problematycznym wieku). oczywiscie wszystko zawsze musi zejsc na sprawy fizjologiczne

Gość mezczyzna_79797979
Światowa Organizacja Zdrowia: Nie będę wchodził w dyskusje, bo szkoda mi czasu na rozmowę z tobą. Nie obraź się chłopcze, ale czy ty wiesz na czym polega małżeństwo? Poznałeś to? Wiesz z iloma problemami boryka się małżeństwo? Wiesz, że o pewnych sprawach w ogóle się nie rozmawia, a do rozwodów dochodzi przez kłótnię o "skarpetki na podłodze"? Jeśli tego nie zaznałeś to nie wypowiadaj się, bo mącisz. I te twoje farmazony, jak nie jesteś uczciwy w stosunku do żony to ona się rypnie z kimś - z reguły spowodowana zdrada ze złości - by dopiec mężowi. Poczytaj trochę literatury na ten temat, udaj się do specjalisty w celu nabycia wiedzy. Tak jak pisałem wcześniej jeśli partner nie jest uczciwy w stosunku do swojej drugiej połówki, nie dba o nią, nie zaspokaja jej potrzeb to później dostaje kopa, jest zdradzany(co jest błędnym podejściem) lub od razu dostaje pozew (również błędne). Najwłaściwszym podejściem jest rozmowa i wspólne rozwiązanie problemu - i tu właśnie działają specjaliści psycholodzy (seksuolodzy) oraz poradnie rodzinne. Jeśli to nie pomoże to wtedy pozew:) PS. Poczytaj trochę o swojej ORGANIZACJI, wyłuskaj informacje niepodawane w mediach i wtedy pomyśl, czy nadal chcesz mieć taki debilny nick. Żegnam ozięble

Gość może temat to prowo
ale sytuacje się takie zdarzaja , mnie tez zostawił mąż dal 17 latki on miał lat 27 ,i są razem do dziś :) a to już było prawie 10 lat temu ....

"Najwłaściwszym podejściem jest rozmowa i wspólne rozwiązanie problemu - i tu właśnie działają specjaliści psycholodzy (seksuolodzy) oraz poradnie rodzinne." Żal dupę ściska... a czy ja coś innego napisałem? Rozwód to ostateczność, a nie z miejsca... natomiast jak ludzie do siebie nie pasują to nie - rozwód brać, a nie w jakieś zdrady się bawić. "Nie będę wchodził w dyskusje, bo szkoda mi czasu na rozmowę z tobą." :D "Nie obraź się chłopcze" Nie obrażam się ale obawiam się, ze ty za bardzo serio bierzesz rozmowy na kafe ;). "ale czy ty wiesz na czym polega małżeństwo? Poznałeś to?" Tak, bez "sakramentalnego" tak, ale całą resztę poznałem :). "I te twoje farmazony," Które konkretnie? "Poczytaj trochę o swojej ORGANIZACJI, wyłuskaj informacje niepodawane w mediach i wtedy pomyśl, czy nadal chcesz mieć taki debilny nick." Facepalm :D, a czy jak kiedykolwiek pisałem, że WHO to światła i wspaniała organizacja? :D. Tak się składa, że wiem sporo na temat różnych organizacji międzynarodowych ;). Zapewne więcej od ciebie :) "Żegnam ozięble" Również żegnam i nie spinaj się tak :), to tylko forum ;).

może temat to prowo - a spotkalas jakiegos faceta, ktorego zona zostawilaby samego z dzieckiem dla gimnazjalisty? :) chyba nie, co? to meska gra.

""więc okres nie jest wyznacznikiem, że można zajść w ciążę i jest to naturalne." Jest wyznacznikiem" Jesteś KRETYNEM, teraz nie mam co do tego żadnych wątpliwości jednak za wiele się nie słuchało na lekcji biologii :o Jakiś kryptopedofil z ciebie jest skoro dla ciebie zgodne z naturą jest rodzenie dzieci przez dzieci, bo teraz nawet 10 latki dostają okres. A nie tylko ciało to biologia, ale też psychiatra.

psychiatria* 10-13 latki nie mają nawet instynktu macierzyńskiego, nie mówiąc już, że sam poród jest dla nich zagrożeniem życia, bo ich miednica nie jest wykształcona i przystosowana do rodzenia. Nawet niektóre dorosłe mają z tym problem, a co dopiero dzieci :o

Gość wspomnij....
JA ZAMISAT DO SĄDU TO BYM POSZŁA do rodziców tego dziecka!!! Gdzie tu wychowanie

wspomnij.... no i co by Ci to dalo? juz to widze jak rodzice tej malej zaganiaja ja do ksiazek, a facet wraca do zony i dziecka i sprawy nie bylo. wychowania brak w dzisiejszych czasach. za duza swoboda obyczajow w kazdej dziedzinie, co sie oczywiscie chwali, dopoki nas ta swoboda nie ugryzie w tylek.

Gość fwesfsdgfgsdxf
a mój facet ma 28 ja mam 17 :-))

Gość marcin84w
ja mam 27 lat i zaraz ide na randke z 16 latką.życzcie mi powodzenia :P za kilka godz napisze jak bylo

Gość Anyaa
Przykro mi:(((( Twoj facet sie chyba cofnął w rozwoju