Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saskia S

Make-up

Polecane posty

Gość SHatYN)
2 minuty i 3 minauty

Gość cokolwiekja
sam make-up? rano przed pracą 10min, przed jakimś wyjściem nawet pół godziny

Gość jang mamuśka
wyszykowanie się w sensie wszystko czy tylko makijaż jeśli to drugie - przed imprezą dłużej ok 30- 40 minut, przed pracą ok 15 minut czasem 10

Ja spedzam ponad godzine nad soba nawet wiecej ... stawiacie bardziej na naturalnosc? czy bardziej wyzywajacy styl?

Gość Ola123456789
U mnie zalezy od dnia i nastroju :) na co mam ochote :) Na codzien zajmuje mi samo pomalowanie z 15 minut nie liczac kompieli i innych czynnosci Na weekend imprezy itp z poł godziny czasem moze troszke wiecej w zaleznosci jaki robie makijaż .

to zalezy, jak na opalanie to chwila, jak do chlopaka to sporo czasu 9 wraz z kapiela to nawet godzina lub dwie) jak na zakupy to od pol godziny do godziny roznie. duzo zalezy od wlosow bo jesli chce rozpuscic to ulozenie ich zajmuje sporo czasu a jesli jest upal i chce spac to nawet ich czesac nie musze

No wlasnie zgadzam sie z Toba co do nastroju , czasem jak jestem w zlym nastroju nawet pomalowac sie nie moge i nic mi nie wychodzi a to na dluzsza mete denerwujace;p

Elsa21 tez do chlopaka dlugo mi make-up zajmuje i wlosy myslalam ze tylko ja tak dlugo siedze nad soba;p