Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjm

Panowie, czy przeszkadza wam, gdy kobieta...

Polecane posty

Gość kjm

ma nieogolone nogi? Nie chodzi mi o to, że w ogóle ich nie goli. Chodzi o to, że nie zawsze mam siłę, żeby je ogolić, a nie wiem, czy to odrzuca faceta. Mówi, że nie, ale jakoś w to nie wierzę :D Jak jest z Wami? Czy to jest dla Was coś odrzucającego? Niemiłego?

Gość czasem moze kluc
w jezyk

Gość kjm
ale mi chodzi o nogi, nie po myszkę.

kjm a twój chłopak nie całuje i nie liże twoich nóg? moj mówi że przeszkadzałoby mu jakbym wyszła w mini i zarośniętych nogach. 2 dniowy zarościk mu nie przeszkadza. gorzej z czarnymi miesięcznymi włochami

Gość kjm
Całuje i masuje nogi :) Mi chodzi o to, że ja się zawsze stresuję, że moje nogi nie są do końca gładkie.

Gość Levvvviatan
blondynka nawet na Ciebie nie spojrzy ;/

to zalezy od facetów - ale ogolem utarta opinia ze facetom przeszkadzaja wlosy na naszych nogach to bzdura... to my same na to bardziej zwracamy uwage tak samo jak na cellulitis :) moj maz np. nie ma nic przeciwko ze w zimie gole nogi zadziej - bo chodze w spodniach i mi sie niechce :) ale w lato to ja juz sama bym nie wyszla z domu z wlosami na nogach ...

Gość ale jak można nie mieć na to
siły? Nie rozumiem? Tzn, że nie bierzesz również prysznica bo nie masz siły? Ja nogi golę codziennie rano, pod prysznicem. Dla mnie jest to chwila-moment i mam piękne, gładkie nogi, więc nie czaję jak można się zasłaniać brakiem siły, by potem pytać facetów czy to przeszkadza czy nie? Mnie samej by przeszkadzało!!!!!!!!

ale jak można nie mieć na to -> 1. jesli to robisz dla siebie samej i to ci przeszkadza to OK 2. jesli nie i robisz to dla faceta to ... nie wmawiaj innym ze musza to robic tak jak ty.. bo sa kobiety ktore nie maja pierdolca na pukncje swojej urody i faceci ktorzy akceptują wlosy a nawet je lubiaa