Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magiel na kafe

Namolne relamy na kafe!

Polecane posty

Już powoli nie da się tu wchodzić. NAMOLNA I UPIERDLIWA reklama nikona, od której robi się niedobrze. Nawet tego dziadostwa nie można zamknąć!! Pomysłodawca myśli, że to działa! Nie, niena wszystkich! W życiu nie kupie aparatu tej marki .Przez namolne reklamy również nie kupuje tych produktów. Nie wnerwia Was to?

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Tragedia z tymi reklamami. Te z góry ekranu były wkurwiające ale teraz te z dołu co to się wynurzają na pół ekranu doprowadzają mnie do szału

Muszęcos z tym zrobić, bo ogłupieć można! Dlaczego w tym kraju musi być wszystko takie chamskie i upierdliwe.Musimy widzieć głupkowate reklamy, których człowiek niejeden nie życzy sobie oglądać!

Gość uyuyuyuiuiuiui
wiesz co, ja sobie zmniejszylam tak bardzo okno przegladarki ze widze tylko tekst, bez tych reklam z boku :P

Na interii na poczcie przychodzi masę wszelakiego g...Po dwóch dniach sprawdzam pocztę a tam 17 różnych niechcianych g... Dla przykładu mam na t-online. de i mam 1 na miesiąc lub 2 m-ce! Co za kraj, przwdziwy śmietnik Europy:o

Na interii na poczcie przychodzi masę wszelakiego g...Po dwóch dniach sprawdzam pocztę a tam 17 różnych niechcianych g... Dla przykładu mam na t-online. de i mam 1 na miesiąc lub 2 m-ce! Co za kraj, przwdziwy śmietnik Europy:o

Gość KUNGFUPANDA
Dokładnie Adblock Plus i nie mam zadnej reklamy:) Instalacja to momencik