Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NajedzonaAżPęka

kto tak jak ja dziś z nudów w pracy zaraz padnie!!??

Polecane posty

a ja idę umyć gary, to chyba jedyna rozrywka dnia dzisiejszego

Gość podbijacz topełe
u mnie przechoojowe nudy byle do fajrantu, a potem chlusnę :classic_cool:

Gość NajedzonaAżPęka
po weekendzie mam urlop to znowu lepiej będę się odżywiać bo na wolnym to starannie i zdrowo jem, tylko w robocie śmietnik

ja mam tez rozpierdolony urlop... :-O :-O :-O nie mieszkam w pl i co chwile ''trace'' dnia na odwiedziny, wyjazdy, wesela, itp... to juz powoli przestaje byc zabawne, ale nie ma i tak innego wyjscia... :-O

ja też się nudzęęęęęęęę, co prawda nie objadam ale.. ale tylko dlatego że staram się utrzymać wagę :O normalnie z nudów też jem :O

ja mam nadzieje, ze uda mi sie na tydzien gdzies wyskoczyc, najlpiej pod koniec wrzesnia, jak sie wakacje skoncza... no i moze z jakies dwa dni mi na swieta zostana...

Gość NajedzonaAżPęka
Zono swojego męża-wyganiają mnie na urlop bo mam sporo zaległego z zeszłego roku-byłam na zwolnieniu w ciąży, non stop rzygałam...bleeeeeeee.

ehh 15sta ... jakbym rano wstala na 7 to moglabym juz isc do domku... zawsze mam takiego dola o tej godzinie ze hej... kiedys udawalo mi sie wstawac i byc tu na 7 ... ale od tyg jestem na 8 -9 :/

A ja idę dziś na 17:30 na 12h :o

Gość NajedzonaAżPęka
nooo, wiedziałam,że tak będzie-zjadłam jeszcze 2 kromki chleba z masłem, grubo dałam masła ....ludzie...trzymajta mnie..obok kuchnia i lodówka -takie akurat mam miejsce pracy,że obok kuchnia i każdy co chwile żre i kolejną kawe robi

Gość seledynoffffffffaaaa
jessssssssu nie moge czytac takich topikow. ja w swojej pracy nie mam czasu nawet zeby do kibla wyskoczyc a ta sie operdala. sorry ale to nie fair ze za zbijanie smierdzących bąków i obzeranie sie gownem dostajesz jeszcze kase. disssssssss

Gość after six
nie kazdy ma znajomosci zeby zalapac sie do pracy, w ktorej pierdzi sie w stolek

ja na swoja prace i stanowisko ciezko zapracowalam, i nikt mi nigdy w niczym nie pomogl. Zreszta mieszkam i pracuje w kraju gdzie znajomosci sie nie licza.

A mnie zdrowie już nie pozwala na pracę w cukierni więc siedzę całe dnie i noce na parkingu, a w międzyczasie uczę się zaocznie ze złudną nadzieją że po szkole przyjmą mnie gdzieś do pracy przy kompie :classic_cool:

Gość seledynoffffffffaaaa
tez nie pracuje w fabryce. nie pracuje jednak przy kompie jestem non stop w ruchu i zero czasu na odpoczynek. skonczylam studia i pracuje w swoim zawodzie. i tez nie mam pracy dzieki znajomosciom i mimo wszytsko nie pijam sobie kawki z girami na stole w godzinach pracy. i serio uwazam ze zycie jest nie fair a ludzie ktorzy biora gruba kase za opierdalanie sie pogarszaja stan niesrpawiedliwosci pod kazdym wzgledem w tym durnym kraju jeszcze bardziej. z tego samego wzgledu nie nawidzę polityki, polityków i innego ścierwa ..