Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

czy jest mozliwosc ze zaszłam w ciaze jesli biore tabletki i uzywam gumek

Polecane posty

Gość elissss

nie wiem jakos mam leki skonczyło mi sie opakowanie tabletek juz 3 dzien powinnam miec okres a go nie ma nie wiem co jest grane zaczynam sie bac

Gość No nieeeeeeee
Mam podobny problem. Tyle, że zamiast gumek mamy stosunki przerywane. I oprócz braku krwawienia, dodatkowo pojawiły się też wymioty... Ktoś może to jakoś wyjaśnić?

Gość elissss
ale o co chodzi wiem ze nalezy czekac na okers ale juz powinnam miec i od jutra miała bym zaczac nowe opakowanie??

1. tabletki + gumki to super zabezpieczenie, praktycznie zero szans na ciążę 2. na dostanie krwawienia masz 7 dni ! SIEDEM DNI !!!!! u Ciebie jest dopiero 3 dzień, a poza tym rzadko kiedy krwawienie występuje od razu po odstawieniu tabletek, najczęściej w 4-5 dniu 3. jeśli mimo tak dobrego zabezpieczenia boisz sie ciąży to widać seks nie dla Ciebie

Gość elissss
tabletki biore od bulu głowy a gumek używam do włosów, czasem zakładam na głowę jak wcisnę

Gość elissss
nie nie juz jest 6 dzien chodziło o to ze 3 dni juz powinnam miec zle to napisałam racja ...

mimo wszystko uważam że w ciąży nie jesteś bo tabletki + gumki to tak jak mówiłam, zrob se test jak sie boisz i tyle

O to chodzi, że w ulotce jest napisane, że jeśli brałaś tabletki prawidłowo, nie wystąpiły wymioty lub biegunka to jest bardzo mało prawdopodobne aby wystąpiła ciąża. Dodając do tego stosowanie prezerwatyw.... Nawet jeśli krwawienie z odstawienia się nie pojawi to powinnaś normalnie zacząć kolejne opakowanie. Jeśli krwawienie z odstawienia nie pojawi się dwa razy pod rząd to powinnaś skontaktować się ze swoim lekarzem.

Gość elissss
dzieki troche mnie uspokoiłyście ale po test chyba skocze dla pewnosci ;)

Gość EQWEQW
Moniak---super kobitka z Ciebie ,duzo sie orientujesz,poczytuje twe wypowiedzi i sa zawsze sensowne,pozdrawiam:)

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Witam myślę ze nie powinnaś być w ciąży.Ale zawsze jest ta niepewność,bo nie ma antykoncepcji 100%. Zaloguj się na stronie www.wpadka.pl ,tam otrzymasz rózne porady .Można zadać też bezpłatnie pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkur"

Jeśli bierzesz tabletki regularnie i nie wystąpiły żadne obiawy przez które zmiejszyła by się ich skuteczność to nie będziesz w ciąży, a do tego prezerwatywy... moim zdaniem nie masz sie o co martwić.

Gość do autorkii
Moim zdaniem nie powinnaś się martwić na zapas. Owszem istnieje prawdopodobieństwo ciąży. Zawsze istnieje ponieważ żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności jeśli kochacie się w dni płodne. Ja stosuję taką metodę - nie truję się tabletkami a sprawdzam, czy dany dzień jest płodny czy nie (tester owu Afrodyta) jeśli mam dni płodne to nie uprawiam seksu. Jeśli dni są nieplodne to stosujemy prezerwatywy tak na wszelki wypadek.

przestań w kółko reklamować ten tester afrodyta, pojawiasz sie w każdym wątku i robisz temu reklame natrętnie