Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goplana.

Lampa uv do suszenia zwykłego lakieru na naturalnych paznokciach- sprawdzi się?

Polecane posty

Lampa uv do suszenia zwykłego lakieru na paznokciach- sprawdzi się? Pomyślałam, że skoro lampa uv szybko suszy żelowe, to pewnie i zwykły lakier na naturalnych paznokaciach wyschnie szybko? Czekanie, aż lakier wyschnie to strata czasu, ale nie znam się na lampach uv, więc może ktoś mi podpowie? Pozdrawiam 🌻

Nie. Są lampy z funkcją suszenia lakieru ale nie chodzi tu o uv tylko o wiatraczek.

Gość Sylvestrra
Zwykły lakier można wysuszyć w lampie UV pod warunkiem, że skorzystamy z jednej małej sztuczki. U mnie na blogu w poście o kobaltowym mani wszystko dokładnie opisane :) sylvestrra na blogspot :)

Gość gość
ty krowo, wszędzie włazisz, nie pomagasz a reklamujesz produkty!

Gość gość
lepiej nie kombinuj. a jak chcesz uzyc zwyklego lakieru i miec trwaly efekt to kup prodigy duo gel od golden rose. 2 tygodnie trzymaja mi sie paznokietki :)

Gość Madzja
Cześć ja tez szukałam bardzo długo suszarki do swoich pazurków i wreszcie ja znalazłam jestem z niej zadowolona działa bez zarzutu i szybko jest Nowa lepsza od poprzedniej kupiłam tutaj: http://allegro.pl/nowa-lepsza-suszarka-do-paznokc****ekne-i-mocne-i6760226671.html