Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czaaki

Co ja mam zrobic ?

Polecane posty

Cześć. Mam obszerny problem, z którym nie potrafię już sobie poradzić.. A mianowicie. Jestem nastolatką. Niedawno zaczynał tzn. "zarywał" do mnie chłopak starszy o rok, który nie jest ładny, nie podoba mi się ale miał ogromna ilosc dziewczyn i wg mnie myśli, że jest niewiadomo kim i że może mieć każdą. Ale tak nie było, bo na pytanie "bedziesz ze mną chodzić" odpowiedziałam "nie". Juz kilka razy się to zdarzyło, to było 3 raz. Dokładnie odpowiedziałam mu 2 tyg temu. Wtedy sie zaczeło.. Pisał do mnie głupoty, że nagaduje na niego, a tak wcale nie było. Wczoraj wrócilam z wycieczki klasowej nad morze - spotkała mnie tam mała nieprzyjemność, dzisiaj wracam - wchodze na gg a on do mnie pisze o tej mojej nieprzyjemności (nie chcę tu pisać co się stało) i mnie wyśmiewa.. zablokowałam go wszędzie gdzie się da, ale wiem że on coś wymyśli i dalej będzie mnie ponizał.. znając go to wygada o tym wszystkim i całe miasto będzie huczało i się śmiało ze mnie, bo było już tak pare razy.. bardzo mnie to męczy, nie wiem co mam robić.. prosze o pomoc ;(

Gość Donata00
powiedz mamie i pani pedagog

Gość Lulająca
Ladna ściema, najpierw piszesz, że wróciłaś wczoraj później że dzisiaj, zastanów się i wymyśl lepszą historyjkę bo ta jest żałosna

ściema ? gdyby tak nie było to nie pisałabym tego.. a wróciłam dziś nad ranem, poszłam spac pozniej takze nie mialam poczucia czasu pisząc to .. ;/

Gość juz mama chlopca
Z wycieczki klasowej w wakacje ?!:O

Niektórzy chłopcy tak mają ze muszą się odgryźć za odrzucona miłość. Nie przejmuj się kretynem. Są inni mądrzejsi.

klasowej - tzn. że cała klasa jechała, nasi nauczyciele co rok organizują jakąś wycieczkę killkudniową w wakacje i jak zwykle cała klasa pojechała.