Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czaaki

Co zrobić ?

Polecane posty

Cześć. Mam obszerny problem, z którym nie potrafię już sobie poradzić.. A mianowicie. Jestem nastolatką. Niedawno zaczynał tzn. "zarywał" do mnie chłopak starszy o rok, który nie jest ładny, nie podoba mi się ale miał ogromna ilosc dziewczyn i wg mnie myśli, że jest niewiadomo kim i że może mieć każdą. Ale tak nie było, bo na pytanie "bedziesz ze mną chodzić" odpowiedziałam "nie". Juz kilka razy się to zdarzyło, to było 3 raz. Dokładnie odpowiedziałam mu 2 tyg temu. Wtedy sie zaczeło.. Pisał do mnie głupoty, że nagaduje na niego, a tak wcale nie było. Wrócilam z wycieczki nad morze - spotkała mnie tam mała nieprzyjemność, tzn. prawie się utopiłam z braku panowania nad soba w wodzie (to nie jest śmieszne) dzisiaj wracam - wchodze na gg a on do mnie pisze o tej mojej nieprzyjemności i mnie wyśmiewa tekstami typu "topiła sie haha ja nie moge" "jeb*e zaraz topiła sie".. zablokowałam go wszędzie gdzie się da, ale wiem że on coś wymyśli i dalej będzie mnie ponizał.. znając go to wygada o tym wszystkim i całe miasto będzie huczało i się śmiało ze mnie, bo było już tak pare razy.. bardzo mnie to męczy, nie wiem co mam robić.. prosze o pomoc ;(

Gość walnięta merkinka
bo po przeczytaniu twojego tematu można to stwierdzić :D

Gość Frutella ;)
Ponieważ kazda nastolatke na tym forum ponizaja ze nie zna sie na zyciu i lepiej zeby spadala stad.. ;/

Gość Frutella ;)
No niestety :(

Gość Frutella ;)
A na twoj problem to powiem tyle nie przejmuj sie bo to nic takiego skoro ma z tego satysfkcje to niech gada ty i twoi znajomi i tak wiedza jaka jestes to taki jeden ci opinii nie zniszczy w calym miescie, to sie nazywa urazona duma chlopaka.. :P odrzucilas go i teraz jest tak pograzony w rozpaczy ze chce sie zemscic na tobie a ty mozesz sie cieszyc ze taki palant chcial z toba byc skoro moze miec kazda i teraz mu przykro ze dalas mu kosza pozdrowienia ..:D