Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużNie wyrabiam

ząb

Polecane posty

Gość jużNie wyrabiam

miałam robioną dziś kanalówkę tylniaka. miałam tam dziure ale isę powiększała i średnio raz na 2 tyg pobolewało wtedy chciałam isć do dentysty ale potem zapominałam i spoko. w końcu posżłam dziś cierpię przez zatrucie zęba i się jeszcze zastanawiam, czy to ze tak długo zwlekałam mogło wpłynać na moje ogólne zdrowie? mam ostatnio problemy z sercem a gdzieś wyczytałam ze nieleczona próchnica uszkadza serce! dodam ze chodziłam z tą glupią próchicą jakieś pól roku - 8 msc.

Gość silan bez
Wiem napewno że uszkodzila ci mozg :)

Gość jużNie wyrabiam
możliwe. ah hah rośnie ze mnie stara hipochondryczka, ;]

Gość jużNie wyrabiam
bardzo się bałam zawsze lekarzy teraz odwrotnie. łażę bo jestem pewna ze coś mi jest, choćby było to tylko ukłucie komara:| zrobiłąm parę badąń, ale nie żałuję bo okazało się ze nie wszystko jest OK. zaczełam od dentysty, i potem cała reszta innych specjalistów. Mam nadzieje ze łażenie po lekarzach się skończy bo ludzie maja juz dość mojego narzekania, jedynie na forum czasem sobie ponarzekam że boli to tamto;] uffff ząb już przestał boleć ave mariaaa! tylko teraz serce mi dziwnie bije ale to pewnie zasługa 2 ibuprofenów naraz i znieczulenia.