Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżelika 18lat

Dzielę pokój z babcią i denerwuje mnie to

Polecane posty

Gość andżelika 18lat

babcia mieszka z nami odkąd ukończyłam 7lat. Mamy 2 pokoje w jednym jest mama w drugim ja z babcią. Tata zmarł właśni jak miałam 7lat. No i denerwuje mnie fakt, że chciałabym porozmawiać na skype ze swoją koleżanką, a nie ma co zrobić wtedy z babcią, a ona podsłuchuje i potem będzie komentować nasze rozmowy i nie będzie prywatności, czuję się skrępwoana bo nie mogę normalnie gadać o chłopakach, o seksie albo głupio pożartować bo potem będą wątki że mam dziwnych znajomych z netu nie powinnam się z nimi zadawać, dziwne rzeczy gadamy (bo my z koleżanką lubimy takie głupoty słowne mówić...), może oni są jacyś patologiczni a w ogóle nie powinnam gadać z ludźmi z internetu których nie znam... Nie wiem co z tym zrobić, W ogóle czasem bym wolała mieć pokój sama

Gość skjalskALSL
mieszkacie w bloku?

Gość andżelika 18lat
tak

Gość policjanttt...
no to kiepsko

Gość skjalskALSL
hmm rozumiem ze masz zwykly komp tak> hmm szkoda a nie da sie jakos przedzielic pokoju czy cos>rozmawiaj wtedy jak nie ma babci

Gość andżelika 18lat
no i problem w tym że babcia jest niepełnosprawna i cały dzień siedzi w tym pokoju, hmmm rano jak śpię przesiaduje w kuchni i jak obiad robi........... Nie wiem co robić, chcę pogadać z koleżanką a czuję się niekomfortowo :/ Trochę lipa

Gość policjanttt...
jest niepełnosprawna ruchowo

Gość andżelika 18lat
nom chodzi z kulą. tzn da radę ale woli w domu siedzieć

Gość szzz
moja koleżanka miala tak przez wiele lat, z tą różnicą że jej babcia spędzała w kuchni większość czasu. Może spytaj mamy czy można przenieść komputer do jej pokoju, bo mama napewno wychodzi cześciej

Gość skjalskALSL
hmmm to pozstaje Wam gg, tez dobry pomysl na pisanie...

Gość WWWWDYYR
Teraz jest ciepło to wystaw babcię na balkon. Rozłóż jej parasol coby babinka udaru nie dostała. Posiedzi na balkonie, pozaczepia sąsiadki, poplotkuje. Niech się kobiecina rozerwie trochę a i ty będziesz miała trochę spokoju. Aha nie zapominaj babci co jakiś czas podać szklankę z wodą i na siusiu zaprowadzić.

Gość andżelika 18lat
" hmmm to pozstaje Wam gg, tez dobry pomysl na pisanie..." wiesz myślałam o tym, ale w ten sposób to chyba się głębiej i naprawdę nie poznamy no bo to nie jest pełna przyjaźń tylko rozmawiając na gg? czy da się przyjaźnić samą rozmową przez gadu gadu? ...

Gość co ty bredzisz
nie czicie czaczy, babcia pewnie ją inwigiluje i nie da się siłą nigdzie wyprowadzić włącz jej w pokoju tv może polezie ogladać jakis durny serial, albo włacz Radio Maryja

Gość skjalskALSL
pewnie ze sie da, mam przyjaciolke z ktora w ten sposb pisze juz kilka lat, nie raz pozostawia mi wiadomosci, rano wstaje odczytam, a archiwum mozna kasowac, takze spokojnie jest, poza tym pisalam kiedys na gg z jednym kolesiem i pisalismy ladnych pare miesiecy codziennie teraz od czasu do czasu :) zdj tez mozna wyslac na gg ;) Buziaki zawsze sa dobre strony

Gość andżelika 18lat
hmmm może się da ale nie wiem, moja koleżanka chyba mi w pełni nie ufa przez samo gg bo zdjęcia swojego nie chciała wysłać choć gadamy już 8 miesięcy... no i ja zaproponowałam to skype. balkon mamy i możnaby babcię wyprowadzić ale dajcie pomysł jak ją namówić co powiedzieć jak zachęcić żeby nie wyglądało to dziwnie bo ja jej nigdy z pokoju nie wypraszam

Gość skjalskALSL
to moza ona sie za kogos innego podaje skoro nie ufa moze to jakis zbok? chyba macie swoje nr telefonow co? po glosie mozna poznac z kim sie rozmawia

Gość skjalskALSL
normalnie powiedz ze chcialabys pogadac na osobnosci z kumpela ma jakis problem i chcialaby Ci sie wyzalic nie krec za duzo, bo sie wyda....

Gość szzz
albo przenieść kompa do pokoju matki

Gość andżelika 18lat
nie nie to jest dziewczyna, nie zbok :D uhm że ma problem... no nie wiem czy to się uda bo abbcia lekko wścibska będzie węszyć podstęp i może tym badrziej chcieć zostać xD W sumie nie wiem