Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kollejnydzienszycia

mialam tu watek - gdzie on jest?

Polecane posty

Gość kollejnydzienszycia

Pisalam w nim o samobojcach. Zniknal. Dlaczego?

Gość nie możeeee być
Owco, Twój czas już nadszedł... Pora się pożegnac i udać na wieczny spoczynek do zakładu psychiatrycznego... :) 🖐️

Gość kollejnydzienszycia
Dlaczego do psychiatry? Moja matke wez i wyslij do psychiatry. Ojca - mnie. Ale tych tu w Polsce. Tych zachodnich nie - tym po lebie, a tych do psychiatry. NATYCHMIAST. A ja tylko chce zarobic troszeczke i to wszystko. Musze wyjechac i zarobic. Jak to osiagnac i tyle? AMEN.

Gość kollejnydzienszycia
Choc rodzice mojej matki biologicznej - to psychiatra. Dla jej matki psychiatra. Ona byla nienormalna. A on byl normalny sie dowiem. No wlasnie... co ona w nim widziala. Oni nadal sa i beda malzenstwem bo to bylo OK, ale z tego sa 3 samobojstwa i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
Tym, ze pisalam na kafe rozwalilam sobie CALE ZYCIE - wyobrazacie to sobie? Tak mnie pomowili i zgnoili, ze w zasadzie na tym Zachodzie moga sie pakowac. Ja tez mi powiedza i wyjazd do USA - no tak co mi zostaje i tyle przez nich. Jaka ja mam opinie tam, ze sie zachowac nie umiem, a przeciez jestem normalna - po prostu z zyciem bym nie uszla. Wszyscy siedziec powinni i tyle. O rany julek powiem wam. NIEDOBRZE mi na sama mysl, ze znowu mam tam jechac. Obym zarobila. Ale rozwale ich DOKUMENTNIE i tyle. Tyle wiem o mojej matce. I wszyscy wiecie - co te wnuki Lucy Maud mialy robic zeby dostac troche kasy po babci czy prababci. Obejrzec sobie film WSZYSTKO O MOJEJ MATCE. I ...po rezyserze. Do pieca za calosc. Bo wiecie nie trzyma sie ksiazke i chyba to o tej mojej matce wiedzieli. No i ona miala rodowod na gwaizde - najgorszy jaki moze byc i tyle. Bo od swietego musi byc. Chyba tylko zwierzeta W RODOWODZIE sa gorsze niz gwiazda. Bo czemu ja moge byc gwiazda. Ze zwierza w rodowodzie. No i jaki zawod? Dalej biolog. Archeolog by mi sie przydal. Zaraz bym miala Afryke. A tak Polka co wyleciala z pomidorow. ZA ANIE sie dowiem - Z ZIELONEGO WZGORZA im powiem i tyle mnie to obchodzi co jej doktorat. A ich moje zamążpojście i TERAZ juz maja duzo racji bo ci bracia chyba razem... sa po zawodowce mi powiedza. Nie - nie maja prawka. Cos jest nie tak. I jeden i drugi bo czysciutko ogrodnictwo powinno wychodzic jak mnie - nic. No to wszystko zle i tyle. A transport sie mnie JUZ nie trzymal bo bym do dzis tam byla - czyli jeszcze jeden dowod ze czysciutko ogrodnictwo wychodzi i tyle. Bo co to jest? Byle co a mnie zalezalo, zebym se w kwiatkach mogla pracowac. I tak mam zaliczone, ale nie miesiac i nigdzie mnie nie chca bo sie nie umiem zachowac. Nieprawda - bzdury. Nie chca mnie bo nie rozumieja czemu mnie wylal. Ukarac mnie mogl albo pogonic czy np nie wiem - no kara sie nalezala i z tym sie liczylam ale glowa mnie bolala to raz, a dwa chcialy mnie zabic. Bo czemu mnie glowa bolala? Z myslenia. No i na koniec tego brata uratowalam i poszlam. No a jak nie on to ten mlodszy nie ma prawa jazdy bo nic nie pasuje przeciez zupelnie i tyle. No tak pasuje, a inaczej nie i koniec bo tak i juz. Sasiadki w pracy - to zatrzasc. No ale... zalezy gdzie mieszka. Po co mu to prawko? Ja musialam na wsi, ani pojechac ani nic. A tak?

Gość kollejnydzienszycia
Duzo bym wam napisala powiem wam, ale ... po co? Mam w glowie tylko moja matke i siebie tez. Jak sobie robilam doktorat. Ona tez mi powie. I wszystko wiem jak bylo. Jak ona moze miec zaliczony jezyk w klasztorze mi powiedza. Bez sensu zupelnie. Jak mozna tak zyc im powiem? 5 lat bez sensu zupelnie. Mogla byc bo cos widziala - jedyny powod. A co bez znaczenia. Czyli miala tam byc. TAK? TAM MIALA BYC? W Wielki Piatek o 15.00 miala byc w kaplicy Milosiedzia Bozego - KTO? Moja matka? To bym sie musiala zapytac kto powinien byc w Kaplicy Milosierdzia Bozego w Wielki Piatek o 15.00 i czy moja matka. Bo ja uwazam, ze nie. Ze tam mial ktos inny byc, a diabel byl taki ze przyszedl w Wielki Piatek o 15.00 i to sie dopiero kiedys okaze dlaczego to sie tak stalo i tyle. Dlaczego ta moja matka mogla byc - na pozor wydaje sie to BEZ SENSU tak, ze to w ogole sie opisac nie da. Jak moja szkola do roku 2005, ale nie mialam mieszkania, stalej umowy o prace i tak dalej. To po roku 2004. A ona? Co ona robila? Kto tam mial byc. Jak to bylo z tym diablem. Ona patrzyla na ten obraz i zaczal sie robic szum czy nagle ni stad owad pojawila sie jakby TRABA POWIETRZNA chyba - taki slup wiecie i to sie zaczelo formowac i to bylo wielkie i takie jakby sie unosilo. Ze stalo w miejscu i sie unosilo i chyba reke mial wzniesiona - jakos tak... bla bla bla... No i patrzal w bok - tak mysle i tak jak ten Pan Jezus ala blogoslawienstwo, ale NIEEE... cos takiego to bylo. I ona myslala, ze to Bog jest i tak POBLOGOSLAW MNIE - tak cos tam powiedziala. Zazadala tego i on chyba chwycil ja za glowe... e nie wiem jak to byl. Mnie bil. Po pysku sie dowiem. Nie - ja mam twarz to po pierwsze. A po drugie - byle gdzie - po plecach mnie bil. Dokladnie KOPAL mnie - w nogi, brzuch. I przewrocilam sie, zakrylam twarz - ale ja tego diabla nie widzialam - i mowilam nie, nie, nie... ale nic z tego dalej walil i pozniej mnie wzial i podniosl i frunelam i tyle. I dopiero sie modlilam "Boze ULITUJ SIE NADE MNA" i sie ulitowal wiecie Bog i mnie zrzucil. To bylam duchem to mnie nie bolalo. Ale tak bylo. No i wtedy otwarlam oczy i bylam NA MIEJSCU. Nie sie obudzilam tylko NA MIEJSCU bylam w lozku i tyle. I koniec. I to wszystko jest przez matke - i ona chyba powiedziala - Poblogoslaw mnie Panie Jezu, a pozniej ty durniu, czy ty glupi debilu. Taka byla. A wiecie czemu? Bo Jakuba z Biblii Bog poblogslawil a ja nie. I teraz chyba tak jakos nijako ze go dotykala w genitalia KTORE POSIADAL bo COS TAM MIAL wiecie i ta MATKA PRZELOZONA powiedziala jej , ze to chyba byl szatan. Szatan nie... i nie wierzyla. Bo nie chciala. I to miala powiedziec reszcie - zeby sie tym nie przejmowaly. I jak to ograc. Sola mialy posypac powiedza. Malo. Odymic i kasa. Bo tylko kasa i kasa i kasa. Np. jakies ofiarki 3 ofiarki na cos i nie musialoby byc kaplicy. Musialyby odymic bo nie wiem jak to bylo bo chyba dym byl - moze i bylo cos postawione i z tego jak z LAMPY ALLADYNA sie wydobyl dym, krecic jak mlyn sie zaczal... ona to miala opisac dokladnie wiecie. A poszlo o twarz. Wszystko moglo byc - nawet te genitalia ale nie twarz. I tego Bog jej nie wybaczy i widziec jej nie chce bo Angielka i co ona powiedziala CLOUDY FACE powiedziala a dobrze wiedziala ze nie. I ona sobie to ograla wiecie ja wiem jak ale nie moge tego powiedziec i co dalej? I tak sobie zyla. Tyle powiedziala i tyle mogl mi Bog pomoc. No i mial racje bo Szekspira nie musiala miec, ale tam sa inne osoby, angielski - jak ona stala o jezyk i uznal jej jezyk no ale... i tyle. Za te CLOUDY FACE po niej i tyle. CLOUDY FACE on jej da i tyle. I jak Alladyn to chyba mowily - to z powrotem do lampy - nie on sie rozplynal w powietrzu. Znaczy jakby tornado wylecialo wiecie i pozniej DŻIN to do lampy mowily te siostry -nie to sie rozeszlo jak CHMURA. Stad jej sie zrobila ta chmura, ale twarz wiem jak wygladala szatanska i wiecie - no po co to ogrywala tak sobie. Nie napisze jak bo po mnie a musze cos zrec. Ja przez to nie mam co jesc, przez to jest Smieszka - bo co za pieklo nie ludzie. No wlasnie - dlatego nie i koniec i tyle. Juz by lepiej wyszla jakby ropuche z niego zrobila i tyle. A blisko wiecie, ale padla i tyle. Ja tez i tez padlam. I oni o doktoracie ale to nie mialo sensu bo czlowiek tylko zyje uluda jakas TO SAMO. I co dalej mnie nie obchodzi. Cala ta uczelnia byla szalona, niewarta zwrocenia na nia wiekszej uwagi i tyle. Bo zostaly DYMIACE probowki po mnie. I co ona tak lazila ta moja matka - z tego i nie tylko. Ale z tego GEOGRAFEM mogla byc i tyle. No chmura wiecie - hmmm... skomplikowane. CLOUDY FACE zle i tyle. Dlatego mam takie zycie ostatnie 6 lat i tyle. Ja wiem jak ta twarz wygladala. COS STRASZNEGO JAKI POTWOR - a ona cloudy face. No ale widzicie nie potepil jej tez i tyle.

Gość kollejnydzienszycia
Ona chyba ta oja matka ukleknela sobie przed ta zjawa i poprosila pochylajac glowe poblogoslaw mnie, a kto wie czy za gardlo jej nie chwycil i nie zaczal DUSIC i ona sie chyba chciala odepchnac wiecie i polozyla mu tam reke i TAM COS BYLO - tam bylo cos i tyle. To bylo twarde i tyle. No wiecie i teraz IDEALNIE BIBLII sie mogly tez trzymac i by bylo. A tak? I tyle. Niekoniecznie bo chodzilo O TWARZ i to mialy zanalizowac, a one sie trzymaly jajec ze tak napisze i tyle z tego. A kto doradzil gwalt? Na dole. Dlatego miala odejsc jak jej nikt nie chcial. Jakis ksiadz ja tam polecil. W tej szkole tez KAROL DARWIN. Co o nim? Bo mam Darwina to moge byc, ale bez sensu. Gdzie to. Mnie juz cos niskiego zostaje i tyle. Chociaz ci jej rodzice tez jej sie nie dadza. Co to tam taka ksiazka zyla. Tez powalona w leb. Jeszcze zeby cos w USA miala i tyle. No ale... BO TO CZYTAJA W USA i tak im USA przekreslila a zostawalo wyjechac. No teraz juz nie musza, ale tyle ile bo myli se a durna pala. Miala docenic SAMO ZYCIE, a to skreslic - zwlaszcza jak pisala ze to brednie, a skreslic ksiazki nie umiala BO NIE. Przez nich powie - sami jej to dali. Takie pol na pol - czyja to wina. Ale krasc na pewno nie musieli i studia by miala. Ale po co jej matka powie? No i widzicie kogo tu oskarzyc i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
I widzicie caly czas zle to milosierdzie i taki koniec. Bo czemu Bog poblogoslawil Jakuba z biblii - taki ciolek i dostal to blogoslawienstwo. no ale on sie nad nim ULITOWAL i go ciagnal i go poblogoslawil wiecie no a ona cala zla - nie poblogoslawil jej TEN KRETN, TEN OSIOL tak uwazala Pana Jezusa OSIOL -bo mowily czemu siostra sie tyle, on sie nic nie uczyl - taki byl zdolny. TAKI OSIOL mowila. No i tyle. Eee lepiej osiol niz taki PRYMUS jak moj mlodszy. I tyle. N ale wszyscy musza byc - ja tez. I tyle. Co chce robic dalej? Zarobic na bilet DALEJ i tyle. Holandia WSTRETNA mialam se ja darowac. Do Niemiec OD RAZU - tym bardziej ze mi nie wyszlo. Ale POJECIA NIE MIALAM ze o pozar poszlo bo pasuje mnie tu wypalic. Zaraz se to ogram , ale normalna z tego nie jestem. CALY ROK DO KITU bo nie wiedzialam, ze 8 lat temu wyrzucili mnie za pozar. COS STRASZNEGO i tyle :( No i koniec. Gdzie ma groby Iwonka i tyle. Rodziny. Bo jednak grob trzeba bo czemu moj brat a nie ona. No ale wiecie - jaki ona ma zawod w tej Polsce. Ja te 9 lat w tej szkole robilam. Bez znajomoch, ale... i tyle. I sie nie dam. A wrocic nie moge bo KSIAZKE musze napisac - tak wyszlo. Czemu? To jest z mojej matki, z tej Smieszki - ze ci bracia tacy - nie byloby ich - JESZCZE LEPIEj, TYLKO LEPIEJ wiecie. Po co mi tacy bracia. I wystarczylo mi OGRAC te siostry i ...PO NICH. I W SUMIE one sa uratowane, ze nie oddalam im ksiazek pozyczonych. Czemu? Bo wiecie - cos mialam zrobic, oddac im te ksiazki to do piekla je wyslac. Tak jakos to widzialam. Chca - niech same zadzwonia. Tak pasowalo. I nie oddalam. Adres maja niech zadzwonia. Jest telefon. Tak myslalam i nie oddalam tych ksiazek i tyle. No i koniec :(

Gość kollejnydzienszycia
Bo wiecie - jeszcze dojde czemu one mi te ksiazki pozyczyly. Jedna czytala te ksiazke i powiedziala ze to jest cos dla mnie i tyle. No a autora znalam. Co czytasz? O ten autor. I ona to ciekawe - ale mnie to nie ciekawilo wiecie. A ona ja ci to dam, przeczytaj to. No ale wiecie - dobra, ciekawe, wzielam. A ta druga tez czytala cos i powiedziala - interesuje cie to? I ja ja mialam zbesztac - co ty czytasz - takich rzeczy sie nie czyta. Ale powiedzialam jej - w sumie... mozesz mi to dac. I dala. Ale nie oddalam zadnej. A po co. Ciekawe - chca niech same sie zglosza bo w sumie pozyczyly mi to SAME to same niech se to odbiora i tyle. I to byly moje siostry, a ta kolezanka co CHYBA nie zyje niczego mi nie pozyczyla i mi porwala Z TEGO jednego autora i NIE PO NIEj, a wszyscy mysla ze po niej na morzu - nie , nie wiedziala, ze sie nazarla czlowieka i tyle. Bo miala byc jeden oplat, a ona nawet do kosciola nie chodzila - nie chcialo jej sie. Bo zaraz wylecial oplatek za nia jakby - najpierw ksiazka , pozniej oplatek i tyle. I koniec. Zeby nie trafilo na mnie wiecie. I zostaje po tym Karol Darwin - dla mnie i brata MLODSZEGO. O Darwinie powinien wiedziec wszystko , ja tez. Czemu? Bo zszedl z morza - on je ma - ale zszedl, ozenil sie i mial 10 dzieci. I on najwieksza zagadka ludzkosci. Co tam sie dzialo na tym morzu, ze to sie tak skonczylo. Bo on morze ma wiec wszystko bylo dobrze, ale co z tym 10 dzieci, po co on plywal? Bo pieniadze by mial widac tak czy siak. Co on robil 5 lat na morzu. Tam sie tego w ogole nie rozumie i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
To jest chyba wiecie tak ze chyba TYLKO Z DARWINA mozna poplywac troche, zejsc i miec rodzine. Tylko z niego i to wiedza - i to bylo wszystko normalne i OK i wszyscy za tym Darwinem - bo tego nikt nie rozumie, Kosciol go potepil, ale on sie ozenil , normalnie zyl - wy tego nie rozumiecie, cos tam pieprzyl to fakt, ale kucharzyl i tak dalej. Co on to myslal, ze to tak wyszlo. I tego nie rozumieja. Ale ja to wiem i tego juz nie napisze bo to bym rozwalila cala Anglie jakbym to DOKLADNIE napisala bo tu chodzi o morze bo kiedys to jest EKOLOG morza bo oni chyba wiedza , ze zwierzeta bo bylo to MODNE wtedy. To byla MODA i tyle. On mogl robic 10 rzeczy, poszedl w te zwierzeta, wrocil i wszystko bylo dobrze, dalej mogl plywac. I tylko o to chodzilo - jak on to zrobil CHOLERA JASNA. Nie powiedzial nic. No ale te malpy juz slawne -ale to sie tam nie liczy. Morze sie liczylo. I ta moja matka tak przegrala w tej szkole MORZEM DARWINA - ona miala Darwina czytac a nie pisac Anie Shirley i ci rodzice na tych jej rodzicow i wiecie - gdzie oni byli - to tam wiedzieli, ale nikt nie wiedzial co sie stalo i mogla byc choc uwazali ze by miala Darwina i dlatego - bo czemu nie niemiecki - moze se poczyta tego Darwina. I ci uczniowie przynosili jej tego Darwina wiecie - ale ona w ogole nie rozumiala o co im chodzi. Dziekowala i tak dalej. W prezencie tam dostala zeby poczytala, ale nie wiedziala o co chodzi. Linneusz byl wazniejszy BO NAZYWAL. I tyle :( No i za tego Darwina i tak by ja wylali - moze w domu by jej pomogli albo gdzies, ale ona tylko policja i policja. I tyle. Czy miala byc tym oplatkiem? Bez sensu moim zdaniem. To nie mialo sensu. Wiedzieli, ze zielnika nie umie odzyskac bo by im pokazala rozne rzeczy. I do dzis nie ma tego zielnika. Wiecie - daliby tej szkole ten zielnik. Nic do dzis - takie chamidla. Ale ta moja uczelnia - ta szkola z tym Darwinem , a oni PAPROCIE - niesamowite po prostu... :( I tyle wam napisze :(

Gość kollejnydzienszycia
I wiecie taka mam rodzine I NIC od 35 lat - siostry sie zabily przez nich, ja jEDNA CHOROBA PSYCHICZNA, kolezanki, ludzie w szkole , wszyscy sie przez nich zabili - Ania Shirley i Gilbert Blythe oni sa. tylko to zostaje a moze nie? :(

Gość kollejnydzienszycia
Wiecie - jeszcze tylko napisze, ze ja ratowalam OJCA - to jest osoba mi obca, zaden ojciec, ja NIE MAM OJCA - przed tym, zeby nie wylecial z pracy za to ze moj BYLY PROMOTOR uwazal, ze najwazniejsza opinia zebym mogla dostac doktorat to jest opinia KSIEDZA. bo czemu na uczelni TEZ JEST PARAFIA. No to ja go ratowalam, zeby PRZEZE MNIE ZA TO z pracy nie wylecial. Bo nie wiedzial ze ten profesor jest chory umyslowo. TYLKO TYLE. Inne rzeczy mnie to NIE OBCHODZI. No za cos takiego z pracy wyleciec, ze ksiadz nie ma dobrej opini o kims to jest to starszne. Jaki ksiadz ma dobra opinie o moim bylym promotorze to ja nie wiem. W ogole mnie to nie obchodzi ani zaden ksiadz i tak dalej. Ale za takie cos nie nalzey nikogo z pracy wyrzucic. W pracy niezaleznej od kosciola. No tyle zeby nie bylo na mnie i koniec. A reszta mnie nie obchodzi i tyle. Bo niby co mnie ma obchodzic? Banda psycholi? Bez przesady :(

Gość kollejnydzienszycia
Bo czemu nie chce sie wrocic na uczelnie - mozebym miala tam etat - TERAZ? Jak 2 opini pozytywne - BISKUPI polscy przedstawia o moim bylym promotorze. Bo wiecie - mial mnie zapoznac po prostu ze swoimi wymaganiami bo BYC MOZE na pismie 2 opinie pozytywne bym przyniosla, a tak mi zycie rozwalil, sponiewierana jestem przez niego. To jest psychol. Karol Darwin mi powiedza bo ma Darwina - ale zle z morza. W Anglii sie bedzie liczyl i mnie pieprza. Nigdy - Darwina sie ma dobrze z morza. Nie mam racji - mam 100 procent. W MOJEJ SYTUACJI ZYCIOWEJ bez grosza orzy duszy taki Darwin to moj JEDYNY AUTORYTET moralny takze. 10 dzieci z jedna zona. Bo czemu Charles Darwin - no temu. I tyle.

Gość kollejnydzienszycia
Powiem wam tak lubie Darwina ,ze sie opisac nie da. 10 dzieci i zony nie zostawil bo pasuje 10 dzieci i olal i poszedl plywac. Nic z tego. Zobaczcie jaki moralny i godny i ...po co poszedl na to morze - cale je zajechal powiedza. Nie - on jest jak bohater TITANICA - Leonardo di Caprio na dziobie z Kate Winslet - ta piosenka - My heart will go on.. to jest on. Kurde a oni mysleli ze to cos powinno byc warte, ale CO? No wlasnie... co zostaje po Darwinie - cos zostaje - ale co. ?

Gość kollejnydzienszycia
Wiecie mnie szkoda tej mojej matki bo w sumie 500 roslin chyba tam miala w tym zielniku, ale co to warte. i tak zmarnowala 5 lat bo powiedzieliby ze chodzi o kase - do grosza by ich splacila. Cale studia bez sensu. Kase miala oddac i isc... nizej. Albo wszystko inaczej. Widzicie - liczyl sie tylko Darwin. Nic poza tym. No ale 3 lata nie miala tego Darwina i po niej. A tam to samo. A chyba ciagiem 5 lat. Bo czemu nie do koledzu - za dobrze by mi bylo. 5 lat - to samo. 2 lata za duzo. I na koniec juz chyba pokazal jej sie ten szatan. Chyba w 1970 roku? Tak by pasowalo? Nie... 1972 rok? Musze to jeszcze obmyslic wiecie. Zle rok wybral - Chinami jedzie, a to sensu nie ma. Mial cos wybrac od Chrystusa. Ale kto wie czym on tam jechal. Jakos tak tam i tyle. Jakos tam licza na tym dole. Bo niektorzy licza - na przyklad szatan. Myslicie ze tam nie licza. A Lucyfer drze im to , bije, kopie, ze wszystko zle i do DUPY. DO DUPY wszystko - ten tam na gorze lepiej liczy , po co on poszedl i tyle.

Gość kollejnydzienszycia
No wiecie ja z Arabami nie moge trzymac bo ja jestem w pracy NIZEJ OD NICH? Ja chyba OSZALEJE. Z nimi mozna trzymac, ale w pracy wyzej - przestancie. W PRACY PONIZEJ ARABOW - wam chyba bije na leb jak dla mnie. Albo Arab placi - dajcie spokoj. Arab bez rodziny to jest W OGOLE MATKO SWIETA , NIE ISTNIEJE TAKI CZLOWIEK NA WSCHODZIE czy w krajach tej kultury. Arab bez rodziny to jest chodzace pieklo - bo czemu sie nie chce wrocic. Bo dostane OBLEDU jak w pracy bede ponizej Araba. To jest NIENORMALNE dla mnie i koniec. No to zostaje mi kosciol. Niekoniecznie - zostaje mi uklad, ale to jest STANIE O STALA PRACE, ale nie ze chce taka stala prace. A w USA? W USA moga byc tu nie i tyle. To sie mieli do Iraku dolaczyc - nie moge byc ponizej Araba w pracy. Kierowca no to jeszcze, ale ogrodnictwo? Chyba ZWARIOWALI wszyscy i koniec. Po tylu latach szkol i w ogole. Tam miesiac i koniec. W WIelkiej Brytani TEZ NIE i dlatego nie i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
No wiecie moze byc jakis uklad ze cos tam, ale jak uklad jest ze TYLKO NARODOWOSC no to sorry. Ja jestem wyzej i koniec. Z WYKSZTALCENIA. BO oni na mnie, ze placic. Za wyksztalcenie - co oni sobie nie mysla. Dzieki mnie tam siedza do dzis i PIERDZA bo tyle robia. Oni nawet nie wiedza gdzie sa, co robia, czemu jezdzic moga. PRZESTANCIE. Jeszcze mnie chcieli w morderstwo wrobic - przeciez gdyby nie ja to KIEROWCY W USA. NO TO NIECH ZDUPIAJA - o to chodzi - nie znaja sie na kwiatkach i tyle. Ale wszystko rosnie sie dowiem - no to niech zdupiaja na swoje - oto chodzi i good bye. Ja nie bede z nimi gadac. Jeszcze Smieszka na mnie - takie zero. A niech zesra te swoje bajki - ta moja matka byla SZALONA - tak nie miala mowic w ogole - BAJKA - a to byla BAJKA o tej lampie ALLADYNA? To sie kiedys okaze. Moze wcale bajka to nie byla. Bo czemu nie umieli tego ograc - takie proste. Moze to wcale bajka nie byla, co nie? :(

Gość kollejnydzienszycia
To jest jeszcze takie cos - swieci sie ta lampa przy oltarzu. I CO TO JEST ta lampka przy oltarzu. Bo ta moja matka tak przepadla. To jest symbol BOZEJ OBECNOSCI. Ja to ide wyjasniac i PASUJE ze z tego wylecialo choc czy to prawda? Ale ja to bede wiedziec. To mialo byc spisane. A DALA. Ktory rok tylko bym musiala wiedziec i tyle. Ale mi to powiedza albo ten zielnik moj i Linneusz w Polsce i cos o Linneuszu pasuje - tak tez, ale bez sensu. A tak bylby w Polsce. Bo swieta Brygida i tak dalej...

Gość kollejnydzienszycia
Ta lampka chyba zaczela sie dymic taka chmurka sie zrobila - i stad ta CLOUDY FACE...ale to nie byla zadna cloudy face wiecie... i w sumie tyle. A wlecial z powrotem? Nie.. powiedziala - tak sie zwinal jak papier - tak skurczyl - mial wleciec skad wylazl powiedzialy siostry i porownaly wizje do stosunku - wlazl i wylazl. Przegiely rowno i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
No i teraz jak na dloni widac ile one chlepia. Pija NIEMOZLIWIE. Cos strasznego. Skad takie pomysly? A ta Brygida ile pila? Schlana od dziecka i tyle. BO ZIMNO bylo to miala SZYC - kolejny dzien szycia. Tez by pila na oczy - bo Maryla miala pic na oczy. Maryla miala NIE ZABIJAC - tak pisze w przykazaniu. Boze ta baba jest straszna - myslala Ania Shirley - a po smierci Mateusza zmienila zdanie. Ciekawe czemu? Po smierci Mateusza zostawala jej szkolka niedzielna i zona pastora. TAKA BYLA MARYLA, a ona Z LITOSCI w sumie wyszla za Gilberta, ale co - porodow nie przyjmowal. No tak go miala zbic, ze ZABIC. A tak? Sama sie zabila i tyle. Albo tak osaczyc zeby sie powiesil. Tak robi z ludzmi Iwonka. A teraz gdzie sa ludzie z tego domku obok tych szuj z ktorymi mieszkalam, caly rok do dupy. No ja wiem ze oni nie zyja. Oni sie chyba WSZYSCY W POLSCE ZABILI. Bo dlaczego ja taka jestem? No to co oni robia w Polsce ludzie? Co oni prace maja? Bo dlaczego ja sie nie chce poddac, dlaczego bo widza ze nie zartuje? No a jakby mnie sie cos takiego stalo bo wiecie - ta kobieta tam wchodzila z papiersoem zapalonym do mnie do pokoju. No ja nie pale - a jakby mnie ktos tam zobaczyl, jakbym miala ochote sobie zapalic. Nie wiem... takie rzeczy i tyle :( No ja sie boje - caly domek splonal - ile mieli kasy - przeciez o co poszlo? To samo. Bo sie dowiem - ciesz sie ze cie nie wypalila. Takie miala zycie. I TO JEST DObRzE, a ja jestem zla. No to dobrze, ja sie z tym godze, ale nie liczcie , ze z tego cos dobrego wyjdzie. Przykro mi bardzo :(

Gość kollejnydzienszycia
Tak jej zawiscily tych studiow, ze ANI NAPIC JEJ SIE NIE DALY po tym oplatku. Takie swinie. A ona? I tyle :( No i koniec ZALOSNY I TRAGICZNY a diabla nie widziala i tyle. No i po co poleciala do tej lampki - mozeby tak strasznie nie bylo - no taki dym myslala, ze cos poszlo... i tyle. Niezle :(

Gość kollejnydzienszycia
A teraz znowu ich nie wsadza i juz pasuje ze ja z rodziny samobojcow. No wiecie - niezli sa. OD PIERWSZEGO DNIA CHCIALAM SIE WYNIESC. Zaraz na drugi dzien bylam po klucz i ze jesli jest miejsce gdzie indziej to ja nie chce mieszkac w tym domku bez wyjasnienia - po prostu nie. Bo co mam do powiedzenia do roku. Tyle. I ... ale tego nie napisze. Po co :(

Gość kollejnydzienszycia
wiecie bo po co ta matka i jej rodzice - i siostry i kolezanki. Bo to jest RODZINA SAMOBOJCOW. Oni sie przez to powiesili. Bo to czy to sa mordercy? Tak. A ja? Hmmm - niechcacy. Nic takiego JA SAMA Z SIEBIE NIE ZROBILAM CELOWO - jak Iwonka - zeby pewne rzeczy sie dziala. Tu jest blad - wina W TEJ OKOLICY , LUDZIACH, NiE WE MNIE. Bo tyle osob nie zyje. To jest jak pisanie ksiazki o Ani Shirley i tyle. No niby ktos chcial dobrze, a wszystko zle. Przez Pana Jezusa nikt sie nie powiesil. Judasz - no ale Judasz kradl, byl deklem i tyle. Zdradzil Go. Mial odejsc i tyle. Tak koncza zdrajcy. I tyle. A ta kolezanka co znowu nie zyje PRZEZE MNIE? No przestancie - po co polazla na anglistyke? Nawet gdybym poszla to nie na zaoczne. Miala isc do byle czego, ale dziennie, a ta miasto - ale zaocznie. tyle co pamietam. Tak sie nie idzie - byle co ale dziennie. To mialam jej to powiedziec - po co. Po co ona tam poszla? Powiedzialaby ze jej zawiszcze. I dlaczego taki koniec - bo po zaocznych. bo jakie rady mam dla studentow - BYLE CO ALE DZIENNIE. Ona chyba tlumaczyla wiecie - ona byla bez studiow powiedza. Jedynie, ze tlumaczyla wczesniej i przez to ja wzieli. Ale to juz nie wiem i tyle. Bo czemu tak - zeby prace zlapac na studiach. A ja byle co , dziennie i do szkoly. AMEN. I 3 lata. Nic wiecej. Reszta jak juz to w pracy 3+2 i koniec. Zadne 5 . KOMPLETNY BEZSENS i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
No to wychodzi ze jest kropnieta wiecie. Zeby przezyc to po dziennych bo widac ze plywala, zeby sie nie wydac. Oni w ogole tego nie rozumieli - rok , dwa najwyzej. Ja sie dowiem to samo, ale ja w szkole moglam byc - ja na szkole wszystko zwalam i tyle. Zreszta - teraz nie wazne NIBY no ale... :(

Gość kollejnydzienszycia
jeszcze zeby polnoc miala - jak? ja wiem ale nie napisze - teraz ma i tyle. ZE MNIE. To by sie tak nie skonczylo i tyle :( Linneusza - wlasnie biologie. Niezla byla z tej bioli - psychologia no to jeszcze - anglistyka - nigdy w zyciu jak dla mnie. No ale powiedz cos wiecie - zawiscisz - tak by bylo. I wiecie mialaby Norwegie, Szwecje, Danie, ROSJE moglaby byc. A ona? Hiszpania? Bez sensu. Mogliby od niej gdzies plywac. No ona byla oszustka - tam nie bylo 1 slowa prawdy w tej klasie/ szkole NIGDZIE. Jak ja plakalam juz w zyciu ze tam poszlam. A po studiach to tak plakalam, ze myslalam, ze oszaleje. Ale jakos sie wzielam w garsc wiecie. I tyle. A ta moja matka tez bo miala taka nie byc, ale... TACY SA NIEMCY. Bo czemu nie do Niemiec - i to jeszcze z rodowodem - od razu sie nalezal biblijny od sw Jakuba Apostola ma TERAZ i nie umieja jej dac rady. A oplatek? No to rodowod za to I WSZYSTKO bo czemu nie powiedziala w szkole - bez rodowodu od. sw. Jakuba apostola NIE. Ale tez sie nie da bo rodowod BIBLIJNY mogla miec i koniec :(

Gość kollejnydzienszycia
A najlepszy jest ten moj ojciec wiecie - niczym sie nie interesowal tylko wiedzial ze byla pogwalcona i ze poszla i se zyje - cos tam chciala co i czemu tak to wyszlo bo nie chcieli jej dac zielnika i tyle. A ona tylko ten zielnik i zielnik i zielnik ale NIEEE i tyle. Bo tak by nie przepadla, a tak przepadla i tyle. I te zakonnice mowily temu mojemu ojcu to tamto a on NAWET NIE WIDZIAL ZDJECIA, NIC - tylko sobie postanowil ze zrobi jej dziecko. I czemu on sie tak zachowal? Bo mu sie spodobala. Nie liczyl ze taka ladna nawet. I tak zaraz ja zgwalcil. I wiecie co z wygladu mu sie nawet podobala i w ogole ale NAWET NIE PRZYSZEDL RAZ NIE ZAINTERESOWAL SIE i tyle. I wiecie - kto to mial przyjsc do tej kaplicy w Wielki Piatek o 15.00. Nie wiem - ale wiem takie cos wiecie - wszystkie poszly OLAC Szwecje. Poszly sie o tej 15.00 napic, zeby OLAC Szwecje i Karola Linneusza. Bo widzialy ze jej rady nie dadza. I ona cos widziala w Kaplicy o 15.00 ciekawe co - Boze Milosierdzie. A pisze to pomawiajac jak brygidki przejmuja sie Wielkim Piatkiem - tak jak w Polsce. I teraz maja sw. Brygide Szwedzka ale pewnie na moment bo tak sie nia przejmuja jak ona nimi. I pija tak jak ona - bo je pomawiam, ze zabily - to co tak pija? A jakie jest to zycie. Tam Ania Shirley nie pila im powiem - i ...zabila Maryle. Bo tam najczesciej sa iwonki - pily, pily, zabily i do zakonu i dalej pic. Takie pijaczki. Bo czemu jej nikt nie poradzil tej mojej matce zeby se poszla - gdzies miala dzieci bo widac. I wiecie - zeby nie bylo ze nie istniala - istniala no ale nikogo nie zabila - co to za zakon. Bo rodzin nie maja - a kaj sa te rodziny - cale sie potracily. Bo nie myslcie sobie ze ktos je lubi. Nikt. I co ona to chodzila tak po tych lakach ta moja matka? Co one to robia - dzieci loca jak glupie. Ona POPRAWIALA im opinie. Ona mogla chodzic bo... znala angielski. Ona lubila bo zawsze z kims se pogadala PO ANGIELSKU. Najpierw po niemiecku, pozniej po angielsku. Bo wszystkie na nia, ze nie po angielsku. Bo nie - bo mialy rodowody, ryby byly - bo skad ta ryba - na poczatku i koncu sie zwezal ten aniol wiecie i tyle. :(

Gość kollejnydzienszycia
I wiecie ta dyrektorka mnie powinna przeprosic TA CIPA OD KROLA MACIUSIA i AUSCHWITZ - i powinnam do szkoly byc wrocona - nie bo jestem z gwaltu w lesie. No ale to nic nie szkodzi - to jak opinia ksiedza - to do pracy nic nie znaczy przeciez. No ale nie. Nie chce takich osob w szkole. A ona z czego? Ona nie jest z gwaltu - to ja kropneli nieraz. A moze i w leb dostala bo polglupia. Bo ja wyrzuca za mnie. 80 lat ma i bedzie kasowac ale 6 lat temu juz UMIERALA doslownie - tak ciezko i tyle. I koniec :( I nie ma. Nie ma niczego wiecie. Nie ma zmiluj sie kiedys. AMEN i tyle :( Chyba za nia ta Iwonka w Hands to work zeby mi zbyt smutno nie bylo kiedy wyjade na zawsze. A czemu nie moge byc u brygidek. BO NIE CHCE DZIECKA... no to nie wiedza...ale w BRYGIDKACH nie. No nie - normalne chcialam zawsze - matka, ojciec , dzieci. I to jest CALY ZAKON - dziecko. Ale raz poszlo o Karola Linneusza i nikt nie rozumial czemu. Bo co oni ja tak pamietaja bo zamiast Najswietszy Sakrament miala KAROLA LINNEUSZA, a przyszla po dziecko i miala, ale sie kropnela. Straszne to bylo ale... mowili, ze to przez rodzicow. Niby gdzies poszli, drzwi otwarte, nie przyszli nigdy. I tak sama i taki koniec :(

Gość kollejnydzienszycia
Wiecie czemu ja nie moge byc w tej szkole ? Bo jedna stara pizda lubi las i jakby mnie przyjeli to by sie bala tam chodzic i gdzie by chodzila. Tyle forsy - niech se jedzie nad morze. W tym lesie znajda, kropna i bedzie na mnie. Ty ona jej nienawidzila, to przez to. A nad morzem nic jej sie nie stanie. Bo teraz to bedzie miala wrogow jak mrowek w lesie. Bo pracowalam jak mrowka, a mrowka nie bylam. Bo wiecie co ona na mnie byla MROWKA i byl to kij w mrowisko rzeczywiscie - byla zona dyrektora liceum, ale sie rozwiedli na pewno, dzieci nie mieli. Bo nie zaszla. Bo sie bala przytyc, a ja podobno jestem TLUSTA, jak to chce zajsc - jak ja bede wygladac. No - takie kwalifikacje mialam do szkoly - GWALT W lESIE I TLUSTA - a ja uczylam biologii myslac o Charlsie Darwinie. Bo o czym ja myslalam na tej biologii? Chyba wylacznie o studiach bo bylam nieobecna na tej lekcji - o Czarlsie Darwinie myslalam i o tym, zeby WYSZLA jak WLAZLA i tyle :(

Gość kollejnydzienszycia
Bo co ja tak wyganiam z tego lasu? No ale patrzcie na mnie starczy paprot - a co jest w lesie? Mrowki sa wszedzie. A paprot i tyle? Bo co ona ma robic? Ja rzeczywiscie wyrzuca. No co - jak mnie. Niech sobie kupi paprot i mnie ogra. Po co ona chodzi po tym lesie. Jakby to mialo sens to niech se chodzi. Bez sensu chodzi i tyle. Bo o co mi chodzi? Po co tyle chodzi po tym lesie - w koncu ja zgwalca i taki koniec bo teraz beda pretensje czemu nikt nic z gwaltami nie zrobil tego cymbala - a ona po pierwsze. Przeciez ja nic nie wiedzialam. Wiecie na jakie zero ja wyszlam? NA SZCZESCIE mialam juz zla opinie bo bym wszystko rozniosla i nie za gwalty i tyle. Za POWAZNE rzeczy, zeby nie bylo ze gwalt to cos wielkiego a ciaza takze. Tylko porod i to 2 doby. I tyle. I to pisze zeby nie bylo, ze prawo jazdy jest najwazniejsze, a dzieci nie ma. Nie - jest porod i tyle. Bo czemu nie maja brygidki porodu. Bo pija. Jak rodza to maja cesary i cale schlane to nic nie czuja. I wszyscy teraz tak chca. A to trzeba miec kase. To mozna schlac to dziecko sie dowiem. A czemu ta Brygida tak pila. Bo jej matka tez pila i babcia pila i dzieci pily...ale byly moralne, a ona... TEZ ale zycie sie tak ulozylo, ze nie za bardzo. Bo co jej dzieci? Na matke i babcie. A co wy se nie myslicie? One dzieci mialy a ona? I taki koniec. Ale kasa byla a brygidki. Jeee co one zrobia jak Brygida pojdzie - nic, kasa zostanie jak zwykle i tyle. :(