Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endene maj flow

Rzadko, która locha poszłaby na policję, gdyby została zgwałcona

Polecane posty

Gość endene maj flow

To prawda tzwele bierzcie sobie suki które znacie chociaż z widzenia i je gwałćcie, one tego nie zgłoszą, nawet jakby mówiły nie nie! i sie wzbraniały to nastepnego dnia bedą z wami szukały kontaktu, nie ma szans żeby na was kapowały

Gość wawa_on
Obyś się nie przeliczył :) Niektóre tylko wyglądają na głupie.

Gość gesgesgges
ja osobiscie bym kutasa odciela

Gość gesgesgges
ogolnie to szukalabym zemsty i przesladowala typa, jestem bardzo msciwa i potrafie byc okrutna, przywiazalabym kolesia, odciela mu penisa i zrobila z niego wisiorek a jąder kolczyki, zrobilabym mu fote i rozeslala poz jego znajomych i rodzinie opisujac co mi zrobil

hahah ja nie mogę ale niedojebek mamuta z Ciebie gosciu.. pewnie rodzice Cie gwałcili emocjonalnie i dlatego teraz jestes ciota ktora potrafi pisac takie smieszne opowiastki frajer mega to twoj nowy nick

Gość wawa_on
Ale jesteś pomysłowa :) Pofantazjować każdy może...

Gość gesgesgges
wawa_on--> gwarantuje ci, że fantazja ziściłaby sie gdyby tylko jakies frajer mnie skrzywdził

Gość wawa_on
Wogóle co to za temat ? Są ludzie puści, którzy nie szanują ani siebie ani innych, ale i są tacy, którym pozostały jeszcze jakieś wartości. Puszczalskich lasek, jak i zresztą kolesi nie brakuje, trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać. Więc zamiast pisać takie głupoty o gwałtach (które są swoją drogą dla człowieka dnem ostatecznym), może poprostu wystarczy się rozejrzeć i zaspokoić swoje żądze w inny sposób. Albo odnaleść miłość i uczucie, ale kto w dzisiejszych czasam myśli o takich głupotach ;)

Gość endene maj flow
Której koleżanki? :o Ja bym cie zerżnął brutalnie, dałbym po pysku i co byś zrobiła? Haha gówno :D Jeszcze byś prosiła o wiecej wpierrdolu i spermy na buźce :classic_cool: