Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samomsaaa

czy facet po zawodowce to obciah

Polecane posty

Gość samomsaaa

..

Gość lolita12
Nie ma znaczenia wykształacenie liczy się to na jakich falach nadajecie jak na różnych moze byc problem.Jeżali jesteś wykształcona i nie masz na jakie z nim tematy rozmawiać a ni w inny sposób się z nim porozumieć to nie wróży dobrze.Natomiast nie wszyscy są wykształceni ale większą nieraz wiedzę posiadają niż ci co studia skończyli.Typowy samouk.W dzisiejszych czasach nie liczy się aż tak bardzo wykształcenie tylko przedsiębiorczość człowieka

Gość obciach ???
po tym kto jakie ma wyksztalcenie nie ocenia sie ludzi moj maz tej jest po zawodówce i zarabia 3 tysiaki nie mniej niz nie jeden po studiach:/

Gość lolita12
Właśnie nie ma znaczenia.Ja skończyłam uniwerek a mniej zarabiam niż mój facet który ma szkołę tylko średnią gdyby nie on to bym z długami się meczyła

Gość obciach jak dla mnie
bo to ktoś albo tępy, albo leń totalny, albo zupełnie pozbawiony ambicji. W dzisiejszych czasach zakończyć edukację na zawodówce to wielki obciach. I w ogóle nie interesują mnie jego zarobki po tej szkole zawodowej. Może nawet milion wyciagać, ale z pieniędzmi nie porozmawiam na żaden temat :(

Gość obciach ???
bardzo lubię kiedy mój mąż przychodzi zjebany po robocie i ostro bierze mnie na stole krzycząc do mnie: ty suko, ty szmato! :)

Gość obciach ???
porozmawiam na żaden temat 18:15 [zgłoś do usunięcia]obciach ??? MARNY PODSZYW:o