Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość objawy przedporodowe?

Czy to już? Czy jeszcze nie?

Polecane posty

Witam. Termin mam jutro. Rano jak wstałam bolał mnie brzuch na dole. Później to mijało, zaraz znowu wracało na chwilę i tak w kółko. Spojenie łonowe mnie boli przy wstawaniu, przekręcaniu się i wgl - mocniej niż zwykle (całą ciążę miałam z tym jazdy). Odczuwam ból pleców w okolicy lędźwiowej i czasami tak jakby rwę kulszową. Każdy ból, oprócz spojenia i rwy jest raczej słabiutki. Wiem, że brzuch przed porodem boli jak na okres. I tu jest problem. Mnie nigdy brzuch nie boli w czasie okresu - nie wiem jaki to jest ból. Niech któraś z Pań mi go opisze, bardzo bym prosiła. :) Czy to mogą byc objawy przedporodowe? Ps. Od rana za przeproszeniem miałam sraczkę ze 3 razy. :P:) Czy możliwe, że w końcu coś się ruszy? :)

Aha, i nie wiem co z czopem. Na koniec ciąży miałam tyle wydzieliny gęstej, że możliwe, że go przegapiłam. :p

Podnoszę.

up up

ja miałam właśnie ból pleców, myślałam że mnie po prostu bolą, bo tyle brzucha miałam do dźwigania... ale nie. w niedzielę ie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji do spania, a w poniedziałek zaczęłam rodzić :) żadnego bólu brzucha, sraczki itp. nie miałam, ale wiem że u niektórych to rzeczywiście występuje. trzymam kciuki za ciebie i maleństwo! oby lekko poszło!

XliloX Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź 🌼 🌼 I podnoszę jeszcze :)

Gość hahaha:D
a co?kolezaneczki lipcowki za malo kompetentne zeby odpowiedziec pomaranczowa pizdo?

up up