Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnbgnjbjbgbngnnb

Trudne sprawy/ Dlaczego ja

Polecane posty

Gość gnbgnjbjbgbngnnb

Mam urlop i że jest brzydka pogoda to oglądam te badziewia w tv. I chyba mnie wciągnęło. Oglądam 2 odcinki na Polsacie, potem 15 minut przerwy i włączam Polsat 2 a tam kolejny odcinek. Też oglądacie? Strasznie badziewne. Pomijam fatalną grę aktorską, ale fabuła też zostawia wiele do życzenia. Zazwyczaj rozdarte babska, które wszelkie sprawy załatwiają ryjem i krzykiem, a wiadomo, że agresja rodzi agresję, a potem w ramach happy endu udają się do sądu. masakra jakaś, ale wciąga.

Gość kurcze wydajesz sie spoko
gra aktorska jest tam mistrzowska :D

Gość bo to ie sa aktorzy
wiec gra fatalna. ale sa takie 2 babki ktore juz w kilku odcinkach graly ;-) glupie to ale wciaga :-) zwlaszcza jak nie ma nic ciekawego do roboty. ja jeszcze w11 i detektywow ogladam :-)

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
Ach i jeszcze dobre są opisy osób, typu, Anna, 39 lat, nikt jej nie chce. Rozwalają mnie te opisy. Albo inaczej. Ona pracuje w warzywniaku, on jest mechanikiem, a chałupa wypasiona, wakacje na majorce, ogolnie już w ilus odcinkach rodziny wyjeżdzały właśnie tylko na Majorkę. Jakby innych miejsc na swiecie nie było.

ahhahahahah :D dobre zarty. autentyczne :D to czemu czasem w roznych odcinkach kraja te same postaci?

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
No wiadomo że real life. Raz jak oglądałam pewien odcinek to miałam wrażenie, że to o mim znajomych. :P

to nie jest real. :D

ostatnio babeczka nie wiedziała z kim zaszła w ciążę :classic_cool: nie ma to jak trudy życia codziennego 🖐️

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
Dla mnie najlepszy hit to o kobiecie, która namiętnie czytała horoskopy i radziła się wróżek. Ach i ten poważny głos narratora, przejętego całą sytuacją. I babie brudasce co trzymała 10 kotów w mieszkaniu i zwariowała. :D :D

Gość nie zaa bardzo
to nie może być realne ponieważ duzo osób powtarza się w odcinkach moja siostra też mysli ze to realne nie mówie jej ze się mysli nie chce jej robić przykrości a właśnie jak jest z w11 to real czy fikcja?

Gość nie zaa bardzo
"Dla mnie najlepszy hit to o kobiecie, która namiętnie czytała horoskopy i radziła się wróżek. Ach i ten poważny głos narratora, przejętego całą sytuacją. I babie brudasce co trzymała 10 kotów w mieszkaniu i zwariowała. " oglądałam o tej z tą wrózką a najlepiej że ona pracowała w warzyniaku a chata wyjebana i rozwala mnie jej mowa zamiast chcę mówiła ''chcem" i miała okropnie tłustą grzywke łeee

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
Albo jeszcze wsdzędobylska kamera. Ciekawe z kim pan kamerzysta śpi w łóżku, skoro zaraz rano jest przy śniadaniu :D:D

Gość lelejfhhvk
ja tam ogladam:-)

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
I jeszcze jeden odcinek mi się podobał, o kobiecie która gnębiła współlokatorów. Nagrywała razem z maminsynkiem odgłosy pary uprawiającej seks i pokazywała na komisariacie, brudziła im pranie, bo wieszali je w niedziele. To moje trzy absolutne hity.

Gość o dzizasss
a rezyser 'trudnych spraw' to ten sam co rezyseruje kiepskich , wiec sie nie zdziwcie jak w ktoryms odcinku zobaczycie Waldusia albo Pazdiocha :D

Gość nie zaa bardzo
ale nie powiem bo trochę te odcinki wciągają ;D zawsze jestem ciekawe haapy endy gdzie i tak wiadomo ze strona pokrzywdzona wyjdzie szcześlwie ale za to tez mozna sie posmiac;d

. . hahaha...ja oglądałam jeden odcinek- rodzina trafiła 500 tys. w toto-lotka, ale kupon miał syn, zabrał te pieniądze, i nie chciał podzielić się z rodziną:) myślałam, że się popłaczę ze śmiechu:) pokazywali tego chłopaka w salonie samochodowym (auto za milion zł), kupującego rezydencje;) a podkreślam to było 500 tys. , a nie 5 milionów;D

Gość nie zaa bardzo
a dla mnie był hitem odcinek gdzie 16 latek został wrobiony przez 25 latke w dziecko okazło sie ze to nie jego ona potem zrobiła sobie tatuaz na cycu z jego imieniem pogodzili sie i zrobili sobie wspolnego dtugiego bobasa to dla mnie hit absurdów ;D

Gość a leci to teraz??????????
odpowiedzcie bo nie wiem czy wstawac po pilot :p

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
Albo jak nauczyciel zaadoptował dziewczynę z rosji i się w niej zakochał. :D:D

Gość mozna to w necie obejrzec?
chetnie bym sie posmiala

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
na youtubie full odcinków.

Gość a kto ogladal w srode
na polsacie 2 o tej dziewczynie co wrocila z wycieczki i zaniemowila? co bylo dalej?ogladalam tylko poczatek musialam wyjsc choc bardzo mnie wciagnelo :-)

Gość gnbgnjbjbgbngnnb
?>> na polsacie 2 o tej dziewczynie co wrocila z wycieczki i zaniemowila? co bylo dalej?ogladalam tylko poczatek musialam wyjsc choc bardzo mnie wciagnelo też jestem ciekawa

Gość mozna to w necie obejrzec?
dzieki:) Biore sie za ogladanie

wy macie po 5 lat ze myslicie ze to jest nagrywane w czasie rzeczywistym? :D byc moze jakies watki tych historii sa prawdziwe ale okraszone wyobraznia scenarzystow. A co do aktorow niektorzy sa to amatorzy z castingow inni ktorzy sa po szkolach aktorskich ale nie udalo im sie wyplynac . Kiedys ekipa w 11 byla u kj opowiadali jak to powstaje

Gość agate
haha myślałam, że tylko mnie to wciąga :D mnie to rozwalają komentarze narratora "Trzydziestopięcioletnia kobieta wybrała się.. "