Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

John11

Jak napisac?

Polecane posty

Gość weź jeszcze pod uwagę
że może Ona kawy nie pija tak jak np ja.

czesc, moze spotkalibysmy sie na kawe? tak mam napisac poprsotu bedzie ok?

Gość gnb TAK
nie mxsl, tylko napisz jutro kolo poludnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 od myyslenia nie bedzie lepiej, a moze sie jeszcze rozmyslic w miedzyczasie jak tak bedziesz przeciiagal :p

Oki, ale robię to ostatni raz: "Hej, nie wiem czy pamiętasz, ale swego czasu umawialiśmy się na jakieś spotkanie w nieodległej przyszłości :). Jeżeli masz chwilę czasu to co powiesz na małą czarną? Znam fajne miejsce w .... " Oto przykład

Powroce jeszcze na chwile do tego tematu.. Napisalem do niej, spytalem sie czy czesto bywa we Wroclawiu i czy chcialaby sie spotkac ciastko. Odpisala mi bardzo szybko, nawiazala do 1dnej poprzedniej rzeczy ktora napisalem + napisala, ze dosc czesto jest we Wroclawiu jednak...zadnej odpowiedzi odnosnie ciastka. Ja nie wytrzymam z tymi kobitami, w ogole nie mozna ich rozgrysc:( Niewiem co myslec, odpisala szybko, jednak gdy spytalem o te ciastko to o tym nic nie napisala, to jakas gierka z jej strony?

:D o kurde, a ja myslalam, ze tylko kobiety tak maja ;) John, posluchaj , nie da sie wywnioskowac czy to gr, czy nie gra. JEDNAKZE ... mysle, ze jesli chcialaby sie z Toba umowic, to dostrzeglaby to "ciastko" w Twojej wiadomosci. Chyba ze... ;) jest troche "roztrzepana" i to przeoczyla :D Reasumujac : jesli chcesz wiedziec, czy ona chce sie z Toba spotkac - ponow pytanie "to co z tym ciastkiem, bylabys chetna jak bedziesz w moim miescie ? " albo cos podobnego :) Szkoda,ze nie wykorzystales pomysl WHO, moim zdaniem byl lepszy :)

Moze poprsotu pogrywa? z 2 strony to na poczatku ona w pewnym sensie "zadbala" o to abysmy mieli pozniej kontakt "po". Juz sam niewiem, moze poprsotu sie zgrywa? znaczy sie sprawdza mnie jakos? nie wiem zglupieje bo teraz niewiem co pisac, chociaz kurde troche mnie dotknelo ze nic nie odpisala wlasnie na ten wazny dla mnie temat. Nie chce mi sie wierzyc ze jej umknelo, no way.

No to zapytaj wprost "to co z tym ciastkiem"? i nic poza tym nie pisz ,bo znów odniesie się w odpowiedzi do czegoś innego, "nie zauważając" Twojego pytania. Wiem, że boisz się odrzucenia, ale... tak będzie lepiej, bo jeśli Ci odpowie znów wymijająco - albo w ogóle nie odpisze - to będziesz wiedział, czy w ogóle jest sens tracić czas na nią. powodzenia :)

No to juz sie boje. Chyba nie bede mial wyboru, ale wydaje mi sie, ze jednak znowu sie jakos wymignie;/

Gość artkafe766
daj znać jak wygląda sytuacja.

I nic Szczerze mowiac to tak myslalem, ze bedzie. Sprawdzilem czy widziala wiadomosc i..widziala. Odpisala? nie odpisala. Szczerze mowiac to bylo do przewidzenia, zawsze tak ze wszystkim mam. Wiedzialem, ze jak do kogos tak napisze to wlasnie czyms takim sie skonczy, niewiem tylko czemu. Bylem z 2ma dziewczynami, obydwie byly bardzo ladne i obydwie pierwsze mnie zaprosily. Najwyrazniej jestem beznadziejny.

e tam zdarza sie, sa miliony powodow...zreszta to, ze jeszcze nie odpisala zupelnie o niczym nie swiadczy! ja pamietam sama, jak bralam chlopakow na przetrzymanie;)

Juz sie chyba do takich rzeczy wiecej nie bede zabieral:(

lol wracam do tego tematu, bo ona po 1.5 tyg odpisala;p Jak juz mowilem, nie odpowiedziala na to co zapytalem, wiec spytalem wprost "co z tym ciaseczkiem" a ona napisala, ze "ma czas" Dlaczego odpisala po tak dlugim czasie? bankowo widziala wczesniej to co jej napisalem. Kurde teraz to lipa:( wyjechalem na wakacje do Hiszpanii na 10 dni i nici z tego teraz:(

no to ladnie;) Moze specjalnie wziela CIe na przetrzymanie? np chciala wiedziec, czy bedziesz/nie bedziesz jej blakal o spotkanie i po paru godzinach odpisywal cos w stylu "czemu nie odpisujesz" "prosze odpisz" itd. Wiedz, ze kobiety tego nie lubia. Dobrze, ze zachowales zimna krew

Dzieki za odpowiedz. Niewiem co myslec..mam nadzieje, ze otrzymam jakies odpowiedzi jeszcze od innych;/

Gość wiesz zle jak ktos udaje
kogos kim nie jest żada szczerosci a sam mataczy:( smucisz mnie

Gość wiesz zle jak ktos udaje
smucisz bo marzyłam o nas:(

Trochę to zakręcone dziewczyny czasem niepotrzebnie komplikują proste rzeczy, muszę to przyznać chociaż to moja płeć :-) Jakoś mi się wydaje, ze ona jest zainteresowana tylko chce cie przetrzymać żeby nie bylo ze ona bardziej chce niż Ty. No, my babki tak mamy chociaż ja zawsze stawiam kawe na lawe. odpisz, ze jak wrocisz to sie musicie koniecznie spotkAc i tak zrobcie. i po temacie :-)))