Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama//

ile kosztuje adwokat w sprawie o alimenty

Polecane posty

Gość mama//

wie może ktoś ile kosztuje wynajęcie adwokata w sprawie o alimenty wraz z ustaleniem ojcostwa??

Gość ....D....
jesli nie masz kasy to wiem że może pisać prośbę o przyznanie ci z sądu

Gość mama//
podobno ci z urzędu nie sa tak "zaangażowani" w sprawę, pytam bo jestem w ciężkiej sytuacji.wiem że ojciec dziecka już ma adwokata i będzie chciał uciec od odpowiedzialności i nie ponieść kosztów.może ma ktoś doswiadczenie tej dziedzinie

Gość nowaaa3232
matka jeśli chce ustalić sądownie ojcostwo to nie ponosi kosztów

Gość z warmii
różnie, znam osoobę, które sprawę poprowadził za50 zł

Gość Urszula9
Przystępny finansowo i bardzo dobry jest adwokat Patryk Riedel. Ma on kancelarię w mieście Katowice i Wodzisław Śląski. Jest to niezwykle miły i rzeczowy człowiek o profesjonalnym podejściu do każdego zadania. Moja sprawa o rozwód została zakończona pomyślnie, bratu pomógł jeśli chodzi o sprawy rodzinne i alimenty. Pan Riedel ma swoją stronę http://adwokat-riedel.pl/ , gdzie można znaleźć dane kontaktowe czy też zapoznać się się z jego ofertą. Bardzo polecam!

Gość Daria Kika
ja polecam Legaleo. Prowadzili moja sprawe rozwodowa, z podzialem majatku i ustaleniem opieki na dziecmi plus z zasadzeniem alimentow na nie i na mnie, wiec naprawde chyba najciezszy przypadek. ul. Rynek 2, lok. IV, 44-100 Gliwice tel. 32 235 30 21