Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizyczki

co to oznacza, jesli facet

Polecane posty

Gość nizyczki

zamiast zaproponowac spotkanie sam na sam-wlasciwie nigdy na takim ne bylismy, jedynie wspolnie ze znajomymi-gdy sie poznalismy-zaprasza mnie na wspolna impreze, bym poznala jego kolegow, ale zaraz tez umywa rece i chce, zebym skontaktowala sie ze wspolna znajoma, ktora tez tam ma byc. poczulam sie tak, ze moze i chce zebym tam byla, ale zbeym przyszla nie "z nim", tylko na doczepke do kolezanki. taka forma zabezpieczenia chyba w razie czego. jednak to chyba swiadczy, ze srednio ma ochote na lepsze poznanie mnie i raczej nie traktuje powaznie, co/

Gość A ja odpowiem :)
Sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie :)

Gość ????????
dupek :O🖐️)) olej :P

Gość nizyczki
okej, czyli dobrze mysle. jelsi nie zaproponje normalnego spotkania, albo okej, ze znajomymi, ale zeby wspolnie posiedziec pogadac, to sie wycofuje.

i to będzie najlepsze rozwiązanie.

Gość do narzekajacych
ale co, myslisz, ze sie boi, ze wyjdzie z tego niewypal i tak sie zabepiecza?, czy moze od poczatku nie zalezy mu na znajomosci? ale to po co bral nr i po co zaprasza do znajomych, bym ich poznala? ale beznadziejnie sie poczulam, jak pisze, ze zapraszaja mnie, ze chca mnie poznc, a zaraz jak pytam sie o konkrety, to slysze, zebym skontakowala sie z X, bo ona tez idzie:O

Jakby chciał sie spotkac z toba to po prostu zaproponowalby wspolne wyjscie gdzies razem a nie wyręczal sie innymi (koleżanką). Chyba, że jest tak nieśmiały, że boi zaproponowac Ci to wprost w co nie wierze

Gość do narzekajacych
pisal mi jakis tydzien temu o piwie wspolnym-zgodzilam sie. po czym milczal pare dni i naglez ta impeza wyskoczyl. dziwna sytuacja, niech spada niezdecydowane buraczysko, ale w sumie szkoda, bo nadjemy na tych samych falach.

to idz na tą impreze i zobacz jak tam sie rozwinie sytuacja miedzy wami. Jesli cie oleje to daruj go sobie, a jesli nie to brnij w ta znajomosc moze cos z tego wyjdzie

Gość do narzekajacych
nie, nbie poszlam na impreze, czuje, ze to znow ja musialabym zabiegac o jego uwage wlasnie przystajac na jego "kiedy mi sie zachce, to sie odezwe". dobra, juz chyba rzeczywiscie sobie odpowiedzialam-niech spada.

A nie chcesz poznać jego kolegów? :) A nuż któryś bedzie własnie pokrewna duszą Wrzuć na lluz, idx na imprezę i porozglądaj się za innymi chlopakami

Gość do narzekajacych
wrzuc na luz-tez o ty myslalam, nie chce bron boze zgrywac krolewny, moglabym tam rzeczywiscie isc jako kumpela, ale szczerze mowiac naprawde poczulam sie dziwnie. choc nie ukrywam, ze decydyujacym czynnikiem bylo jednak przemeczenie-duzo pracowalam i malo spalam w tym tygodniu, a jutro znow do pracy, wiec pare tych czynnikow w koncu dalo odpowiedz"nie", chpcoaz korcilo mnie, ale bd twarda i nie bede tez na sile prowokowala sytuacji by miec z nim stycznosc, co ma byc to bedzie.

całkiem sensownie mówisz :) nie ma co uganiać się za facetem to on ma zdobywać a kobiety mają być zdobywane.

Gość do narzekajacych
heh, bo juz [rzeszlam dziesiatki takich sytuacji i chyba w koncu nauczylam sie z dystansem podchodzic do spraw damsko-meskich,a nie jak kiedys kierujac sie jak glupia przyplyem emocji-co nigdy nie konczylo sie dla mnie dobrze. choc musze przyznac, ze wciaz mam problem wlasnie, by znalezc te granice i nie byc zbyt ksiezniczkowata lub zbyt kumpelska, ale jedyne czego sie nuaczylam tak na 100% i jestem rowniez tego pewna wlasnie na stowe lub wiecej, to fakt, ze NIGDY nie nalezy tlumaczyc faceta. zapamietajcie to dziewczyny;) jelsi nie pise, nie odzywa sie, pisze co jakis czas i inne takie, nie mowcie sobie, ze : -pewnie jest niemisaly, powinnam sie odezwac, -na pewbi ciezko pracuje -moze nie bylam zbyt mila -... nauczylam sie z ejak facet CHCE, to naprawde znajdzie sposob by zagadac, odezwac sie. no chyba, ze wy macie ochote go poderwac, to nic zlego, ale generalnie mowie o takim tlumaczeniu"dlaczego nie pisze..."

Ej ale mój naprawdę nie ma czasu pisac do mnie smsy w czasie pracy .... On tylko dzwoni :D

Gość do narzekajacych
:)

A wracając do tematu masz racje, że jesli facet nie dzwoni, nie pisze to po prostu tego nie chce, bo mu nie zależy i mowiac jezykiem potocznym ma to w du*** Nie ma co sie narzucac frajerom :)

Gość do narzekajacych
dbra, ide spac. dzieki za mila dyskusje:)