Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhuhj

co powiecie o takim zachowaniu mojego faceta

Polecane posty

Gość hyhuhj

jest rolnikiem i ma dużo zajęc więc mało dzwoni i sms bo mowi ze nie ma czasu jak ja nie napisze i nie zadzwonie to ma pretensje ze sie nie odzywam nie przytula i nie całuje zbyt często bo nie lubi a przy kims to juz wogole seks na króliczka i spac dupą do mnie, nie pieści ja jezdze do niego bo on do mnie nie lubi - mieszkam w bloku i tez tego nie lubię nie chciałabym go stracic bo ogolnie jest dobry człowiek i zaradny ale czuje sie jego zachowaniem zmęczona, mozna temu jakos zaradzic?

Gość hyhuhj
halo

Gość kurcze wydajesz sie spoko
jest tak beznadziejny,ze nie chce nam sie odpisywac.

Gość baba_z_gór
wsioki tak majom, mój kochanek jak mu powiem że w tym tygodniu zajęta jestem to nawet nie napisze: "co słychać stara dupo"

Gość hyhuhj
pytam serio

Gość do myślących
Napotkałaś na beznadziejny typ mężczyzny, beznadziejny totalnie. Dobrych i zaradnych mężczyzn jest wielu, więc to nie jest jego plusem. To jest zwykła cecha, którą każdy w głębi siebie posiada, nie którzy tego nie pokazują. Kończąc gdyby był zaradny tak jak napisałaś, pogodziłby pracę na polu ze spotkaniami, dojeżdżałby do Ciebie autobusami gdyby tylko mu zależało, znam wiele związków gdzie tak właśnie postępowali mężczyźni w dowód , że o każdej porze nawet po najgorszym i najcięższym dniu chcą choć 2 godziny ( które w rzeczywistości przeciągają się w cały wieczór) spędzić z ukochaną dziewczyną. Jest to tak beznadziejny typ jaki masz, że Ci każda dziewczyna doradzi żebyś go zostawiła, jest po prostu w miłości bierny......

Gość hyhuhj
on twierdzi ze to ze u niego nocuje to jest to wyraz tego ze zalezy mu na mnie bo inaczej by nie chcial mnie ze duzo w zyciu przeszedl dlatego jest chłodny

Gość hyhuhj
na poczatku sie starał i przyjezdzał zjebany jak koń po westernie a terz nie

Gość pytanie główne:
Czy tobie to odpowiada?

Gość do myślących
To będzie drastycznie, brzydko ale szczerze : To że u niego nocujesz nie jest wyrazem tego, że mu na Tobie zależy, tylko że ma ochotę na sex i chce Cię przelecieć. Myśląc jak on, czy inni tego typu beznadziejni mężczyźni, że po pracy na słońcu jest zmęczony wie, że może liczyć na sex, bez ruszania dupska z domu, bo wie, że Ty przyjedziesz i choć ci nie powie, jesteś mu wtedy potrzebna żeby zaspokoić jego pragnienie, niestety.. sama pomyśl ile razy kiedy jesteś u niego uprawiacie sex, a raczej on uprawia sex, na kroliczka bo innego nie lubi...

Gość hyhuhj
nie wiem co robic fajny facet ale oszukuje chyba sama siebie nie chce faceta pieska co by latał ale chciałabym jakiegoś uczucia

Gość hyhuhj
seks jest wtedy zazwyczaj jak on ma ochote, kiedy ja mam ochote - to rzadziej

Gość do myślących
Bądź mądrą i pewną siebie kobietą i zostaw go z pewnością zasługujesz na innego, o 100% lepszego a jest ich kilku (przedtem było wielu jak pisałam ;) ale to szybko się zmienia..

Gość hyhuhj
dziwne było dla mnie to że tak przystojny facet i kasiasty nie ma laski, teraz juz wiem