Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do myślących

kiedy mężczyzna kocha kobietę? Do Panów

Polecane posty

no a jak widac ze sie delikatnie stresuje czy jest roztargniony przez ciebie to faktycznie jest mega przyjemne : ))))))))

Gość do myślących
Tak takie delikatne roztargnienie jest bardzo przyjemne :)

Gość do myślących
Kończąc Dzięki za udzielanie się w tym poście, za te dobre słowa, śmieszne słowa, za te złe słowa, ale żadne nic nie pomogło (może tyciii zrozumiałam, że trzeba być uważną i takie tematy zostawiać dla siebie hehe ) , ale przynajmniej pogadaliśmy :))

Gość bziabzia
bawia mnie te wasze wypowiedzi....zenada!Ci co tu sa tacy szczesliwi w zwiazku dlaczego szukaja poklasku w necie , czyz wy szczesliwcy nie powinniscie teraz zajmowac sie pielegnacja waszego cudownego zwiazku?A siedzicie przed ekranem na forum z tym tytulem, co to o was mowi????Chcecie sie chwalic czy zalic?Panowie ci to co baba od gotowania, prania i itd....zwykle lenie i tluki niewydajne, tyle tez od kobiety zaznali ile sami dali, to teraz pieprza o swojej meskosci na podstawie stereotypow bo i tak wiecej miec nie beda bo soba nic nie reprezentuja, to uzywaja starych tekstow zeby chociaz ochlapy zebrac...jak dobrze pojdzie a na koniec i tak w koncu taka kure domowa okladac beda bo coz co by nie zrobila i tak bedzie zle. Kobiety drogie nie czarujmy sie , postep swoje zrobil,wiec nie narzekajcie na malolaty ze takie latwe itd, tylko ruszcie d**e i zacznijcie ostro trenowac ,bo na porzadna to juz nikogo nie zaladujecie. Nie mowie tu ze zaraz macie do wyra wskakiwac, uzyjcie glowy i tego co natura dala i bedzie dobrze, niestety trzeba chciec, wiec potem nie narzekajcie na facetow, same sobie winne, mezczyzna nie chce dziewicy w lozku, chce napalona zawsze i wszedzie na niego kocice , ale oczywiscie wszystko z umiarem, bo jak wszystko dasz to facet przestanie zabiegac o ciebie i starac sie o cokolwiek. Kazdy tu czegos szuka, w kazdym badz razie odpowiedzi,ja czytam co ludzie pisza i musze przyznac ze widze wiele zranionych osob,takie co kochaly i szukaja odpowiedzi....a raczej usprawidliwienia bo przeciez ciezko jest przyznac przed soba samym ze ktos cie w ciula robil nie kochal, a bylo tak pieknie. Roznie bywa. Ja odpowiedzi na takie pytania nie szukam bo wiem, przezylam i jedno i drugie a jedyne co moge powiedziec, ze osoba ktora kocha z pewnoscia nie jest w stanie skrzywdzic kochana osobe, nie slowa a czyny licza sie i pamietajcie trzeba miec wymagania bo sa tacy ktorzy z natury beda duzo robic a nie koniecznie beda kochac. Kobieta nie moze byc madrzejsza od faceta, he tylko oczywiscie z pozoru, nie powinna mowic o swoich zlych doswiadczeniach ,nie powinna porownywac faceta do innych, nie rezygnuj z dbania o siebie niech czuje twoj luby ze inni cie widza i bedzie o ciebie sie staral. Musisz dac mezczyznie poczucie ze musi caly czas o ciebie walczyc, bo to w koncu zdobywca. Tylko rozwazne kobiety dostaja to co chca. I nie dajcie sobie wmawiac ze do garow jestescie, choc osobiscie uwazam ze taka decyzje powinna para podjac wspolnie ze wzgledu na realia dzisiejszych czasow, aczkolwiek gdy kobieta szuka tych samych wymowek co pan ze o ja stereotypowa(w dzisiejszych ciezkich czasach) wiedz mezczyzno ze ona szuka wola roboczego ,len jest i tyle, pol dnia przesiedzi z sasiadkami zeby potem powiedziec jak sie napracowala i nie dzisiaj bo ja glowa boli , a potem przed swiatem taka cierpietnice zgrywa....Ludzie to wszystko dlatego nie wychodzi bo podejmujemy zle decyzje. Czesto ludzie ukrywaja sie za maska, pokazuja sie lepszymi niz sa w stanie zaoferowac i predzej czy pozniej lipa. Niestety zeby czegos oczekiwac trzeba samemu tym oczekiwaniom moc sprostac, a potem szloch bo nie wyszlo i szukanie wymowek. Jak ci zle to odejdz, nie bedzie lepiej po co sie dreczyc i oszukiwac,raz sie stalo bedzie 2, 3, 5,10. Jak myslisz inaczej to jeszcze nie przezyles. Jak kobieta cie nie uszczesliwia, nie stara sie aby bylo ci dobrze to odejdz bo ona tego nie czuje i zawsze bedzie z lacha na odczepnego. Zeby kochac i byc kochanym jednoczesnie to ciezka sprawa, bo kochamy, ktos nas kocha,z roznym skutkiem.Ale tych prawdziwych kochajacych sie par ile znacie ?Malo kto im wierzy jezeli takowe sa, ilu znajomym wierzycie ktorzy mowia wam ze kochaja swoich partnerow ale cos tam cos tam???i tak w kolko. Bledne kolo. Ludzie klamia ,czaruja, gadaja bo mysla ze to wystarczy,gowno. Powiem tak wiele kobiet i mezczyz tak wiele opinii, historii itd,czlowiek czlowiekowi nie rowny. Dla kazdego co innego wazne, cenne, wyjatkowe. Bez rozmowy ,wymagan nie oczekujcie ze dostaniecie to czego chcecie, a nawet jak dostaniecie bez wymagania to docencie bo inaczej stracicie bezpowrotnie. A jak jestescie zbyt leniwi i znudzeni przestancie sie oszukiwac,ludzic ,szukac wymowek, oskarzen i zacznijcie sie przyzwyczajac do bycia singlem bo co jak co siebie nie oszukacie. POWODZENIA

Gość gość
żenada to wyciąganie wątków sprzed 4 lat :D