Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz slysze

czy kiedys bylo inaczej na forum ?

Polecane posty

Gość kolejny raz slysze

juz nie raz padlo stwierdzenie ze kiedys bylo inaczej - lepiej. dlaczego tak uwazacie ?

Gość lifeislife
haha pewnie nie byłe aż tyle zdesperowanych i zazdrosnych dziewczyn, które potrafią tylko krytykować.

Gość dinozaurus
kiedys to nawet podszywy były prawdziwe.......

Nie było takiego chamstwa i buractwa jak teraz. Nikt nie rozwalał tematów :o A podszywy były zajebiste, a teraz to jakaś marna imitacja.. bez polotu :o

Patrząc na obecną sytuację myślę, że gorzej to już być nie może.

Miałaś nick Ola ? tzn to było coś olae czy jakoś tak. I miałaś jakiegoś chłopaka co wszyscy Ci pisali żebyś go zostawila. A potem byłaś z kimś innym i bylaś w ciąży tak ?

macie efekty swojego bezstresowego wychowywania i zmakdonaldyzowania spoleczenstwa. Bydlo to i tak delikatne okreslenie, zastanawiam gdzie to scierwo sie rodzi, czy normalne rodziny tez sa domem dla takich tepych malolatow jakich spotyka sie tu lub na ulicy?

Nie, to nie o mnie :) Ja to nawet nie wiem, w którym momencie zrobił się tu taki syf :o Szkoda, szkoda... bo to fajne czasy były i tematy czytało się z przyjemnością, a teraz.. :o

chamstwo i bydło było zawsze takie samo. co było lepsze - na pewno podszywy bywały śmieszniejsze, bo podszywacze byli z prawdziwego zdarzenia, jak np. słynny podszyw o batmanie. poza tym dawniej na forum nie trollowały takie dziwne niezrównoważone osoby, piszące bez ładu i składu, i zaśmiecające wątki, jak teraz się czasem dzieje. poza tym ogólnie to nic wiele się nie zmieniło.

Gość IMO13834
Pewnie było podobnie. Jedynie co się zmieniło, to właśnie podszywy. A pogadać i dzisiaj można.

Kiedyś było więcej moderatorów i zawsze ktoś był i kasował głupie posty. Nie rozumiem czemu nie kasują po IP 9 lat temu napisałem kilka razy kurwa chuj i byłem zbanowany i tylko że przez inny komputer napisałem żeby mnie przywrócili i że będę ok to wróciłem a teraz to tylko blokuja czarny nick

Gość IMO13834
Budząc się każdego poranka z nieskrywanym entuzjazmem, biegnę do pobliskiej obory jednocześnie z radością popuszczając złotawym, ciepłym płynem po kończynach dolnych. Siarczystym kopniakiem otwieram drzwi chlewika i głośno przeładowując łopatę, groźnie patrze na zebrane wewnątrz prosiaki, po czym rzucam się szczupakiem rycząc "granat!" - jednocześnie wyrzucając zbite grudki nawozu zmieszanego z przepyszną słomą w ramach straszliwego, niszczycielskiego wybuchu. Gdy ostatnie kawałki nawozu zalegną cicho na pokrytej słomą ściółce, łapię pierwszego lepszego z brzegu warchlaka i odganiając się od maciory, popłakując cicho zaczynam jego resuscytację krążeniowo-oddechową, jednocześnie narzekając na żądnych wojny Niemców.

Gość teraz sa ordynarne
podszywy byly smieszniejsze

Gość teraz sa ordynarne
Uh uh uh