Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyjuj

ZEMDLELIŚCIE BĄDŹ BYLIŚCIE BLISKO TEGO ?

Polecane posty

Gość thyjuj
Ja się właśnie boję bo jutro muszę jechać w to samo miejsce w którym mi się to dziś zdarzyło i się boję , że wiecie sie sama zaprogramuje i jutro też mi się coś stanie...

Gość frufruuuuuu
to nie mysl o tym, . koniecznie dobrze sie wyspij dzis , i zdrowe sniadanko zjedz takie nie ciezkostrawne ale tez niezbyt lekkie zebys z glodu nie zemdlala ;p wez tez chlodną butelek wody ze sobą. i idz juz spac :)

Gość thyjuj
Ok, dzięki, dziś też byłam po śniadaniu i tak mnie rąbnęło. Cały dzień przymulona chodzę z tego powodu.

Gość pierogi z 78686
ja to dopiero mam przej*bane... mam padaczke,nie mam nigdy atakow tylko co jakis czas regularnie zdarza mi ise zemdlec, raz na 2/3 miesiace czasem co pol roku. do tego dochodza jeszcze drgawki, i mimowosne zaciskanie miesni twarzy wiec wyobrazcie sobie jak to musi wygladac...;/ pierwszy raz jak zemdlalam i zaczelam sie tak telepac i toczyc krew z ust (te skurcze twarzy zawsze mam pogryziony jezyk okropnie)to kolezanki nie wiedzialy kompletnie co poczac, a jakas babcia co przewchodzila obok machala laska i mowila ze jestem opetana, ze tu trzeba ksiedza ! hahaha :D ale wyobrazcie sobie jak to strasznie musi wygladac.. ;/ brrr

jeju pierogi wspolczuje biedna ty jestes :((( ciezko sie zyje z taka choroba zwlaszcza ze ludzie jak sie nie spodziewaja twojego ataku to wlasnie moga dziwnie reagowac zamiast pomóc :(