Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaama nie wiem

Fajny facet, ale ma tylko 170 cm! Co robić????

Polecane posty

Gość saaama nie wiem

Poznałam fajnego faceta, ogólnie przystojny i fajny, ale niski! Moja rodzina się śmieje, że to "karakan". Ja sama też nie wiem co o tym myśleć, bo mam 169. On ciągle do mnie coś pisze, chce rozmawiać, a ja nie wiem co robić. Co wy byście zrobiły?

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
NO TO KARAKAN JA MAM 183 CM A U MNIE NA WIOSCE NIKT PONIZEJ 176 NIE SPADA

Gość mamo mamo
bedzie ci wdzieczny do konca zycia ze go zechciałas i nigdy od ciebie nie odejdzie;)

Gość bez sensuuu
170 to nic ciekawego . Jakby mial 150 byłby bardziej sexy

Gość kurcze wydajesz sie spoko
ja mqm 170 i nosze szpilki wiec nie mialby u mnie szans,ot co :D

Gość bez sensuuu
kurcze wydajesz sie spoko pytanie czy ty miałabyś u niego szanse ?

Jeśli to prowo to 2/10 (22 pkt. przynajmniej za to, że pokazuje niezwykle niepokojące zjawisko występowania dziewczyn-pustaków) Jeśli nie, to zostaw chłopaka, bo szkoda go dla takiej pustej ***** i nienormalnej rodziny.

Dziewczyno ja tez tak miala m poznalam chlopaka początkowo mi się nie podobał wogóle z wyglądu ale dałam się namówić na kolejne spotkani iw iesz co nigdy w zyciu bym go nie zamienila na innego.Ma 170 potrafi zrobic wszystko jest zaradny zyciowo,kocha mnie,wspiera, nie mówiąc juz jak się zdziwiłam jak się bije ;D bo mielsismy taka sytaucje.Na wygląd się nie patrzy liczy się to kim jest bo przeciez to nie jgeo wina że Bozia takiego go stworzyła :)

co wy pieprzycie.kolejne polki ktore wezma byle gowno. moj facet musi mnie pociagac fizycznie

Byle gównem to można być, jak jest się ograniczonym intelektualnie lub pustym, czyli jak Ty. 170 cm nie może pociągać fizycznie?! Za Jamesem Deanem wciąż szaleją... Wzrost to nie wszystko, jeśli chodzi o wygląd. Zresztą 180 może być maminsynkiem lub pustakiem- a to jest najgorsze- na to nie ma wpływu wzrost. 170 to nie tragedia.

Gość ja tez jestem wysoka
i szczerze mówiąc nie związałabym się z niższym. Nie jestem też pustakiem, ale po co mam być z kimś kto mnie nie podnieca? Bo z całym szacunkiem, ale niski nigdy nie będzie dla mnie pociągający.

Mam kolegę, który właśnie ma 170cm, z twarzy nie jest taki zly ;) i jakos na brak powodzenia nie narzeka. ;) nie wydaje mi sie żeby niski wzrost świadczył o nieatrakcyjności faceta :P

Gość Marek Ogarek
ja jestem niski , ale nie chciałbym od siebie wyzszej dziewczyny . Laski powyzej 170 cm wzrostu sa dla mnie aseksualne

Twarz jest ważniejsza, a ten chłopak nie jest niższy od autorki. Ten sam wzrost. Ja też z niższym bym się nie umawiała.

maladie ma pusto w glowie.nie oceniaj kochana;*

Uhuhu dziewczyny nie wiecie do konca jak to moze byc tak jak ja ma mega umięśnione ciale dobrego bica nie mówiąc co ma w spodniach i co potrafi wyczyniac w łóżku :)

Gość fdsfsdf
tylko prostacy po zawodówce sie biją .

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
GWNO WIESZ O ZYCIU BIC MUSI UMIEC SIE KAZDY NORMALNY MENSZCZYZNA JASNE?

Gość saaama nie wiem
Może macie racje, ale jak ja ubiorę wysoki obcas? Będę wyższa od niego o głowę :o

Przepraszam jakby ktoś Cię obraził lub twoją dziewczynę do "granic mozliwości" że się tak wyrażę to nie pierdolniesz mu w ryj wkoncu? Co za podejście jak ktoś zasłuzy to zasłuzy bo nikt nie bije się napewno ot tak o :/ co za podejscie

Gość fdsfsdf
a mi sie zawsze wydawało ze bicie sie to domena prostactwa i patologii bez szkoły i klasy , ktoremu sie nudzi . A tutaj sie dowiaduje ze ludzie z klasą jak Bill Gates tez sie biją .

Gość fdsfsdf
Mi sie zawsze wydawało , ze bardziej chetny do bójki jest zwykly robol bez szkoły , a nie chirurg .. Wydawało mi sie ze ludzie z klasa jak Chirurdzy sie nigdy nie biją

Bill Gates nie musi bo ma ochronę i masę kasy na koncie.Życzę Ci takiej sytuacji w której będziesz musiał coś zdziałać ,nie obrażając innych.Ponadto kobieta musi czuć się bezpiecznie przy mężczyznie nieprawdaż.Nie mówię tu o idiotach którzy się leją o byle gówno.Mój chłopak jest normlanym mężczyzną z klasą i zasadami ,pisze pracę inzynierską.Jest poprostu taki jaki powinien być mężczyzna dla kobiety i kazda Ci to powie :)