Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja odpowiem :)

Znacie jakąś parę internetową

Polecane posty

lub małżeństwo, które powstało w wyniku poznania się w necie, wielka miłość, szmery bajery i takie tam????

Gość Musli Jem
Owszem:0 np ja z moim M., poznalismy sie na czacie, weszlismy oboje tak od niechcenia( ja zeby sie ponabijac z jakis zboczenców) a On akurat wrocił z pracy i 2 miechy temu rozstał sie z laska:) i tak sie zakochalismy w sobie, obecnie planujemy zareczyny

Gość jasne, ze znam :)
Tak, znam. Ja i mój mąż :D

Ufff to znaczy, że nie jestem wyjątkiem :) ja właśnie też poznałam swojego na czacie i jesteśmy prawie 3 lata razem, mieszkamy razem, chociaż na początku wątpiłam, że to się może udać.

jak para internetowa to : poznanie , spotkania , zaręczyny, ślub i rozstanie - TYLKO przed monitorem...

revolver jak widać nie ogranicza się to jedynie do monitora

Gość jasne, ze znam :)
Oczywiście, że nie tylko przed monitorem. Sporo par się tak poznało, tylko niektórzy sie tego wstydzą.

revolver jak widać nie ogranicza się to jedynie do monitora za jakiś czas, możecie zawsze wrócić...:P

jasne, ze znam :) masz racje, niektorzy sie tego wstydzą, mimo, że łączy ich to samo uczucie co pary które poznały się powiedzmy w pracy. revolver ty widze też zawsze wracasz..... przed monitor

revolver ty widze też zawsze wracasz..... przed monitor oczywiście - przed monitorem ukazują się czasem bardzo interesujące rzeczy i sprawy :P

revolver a dziś co sie interesujacego ukazało ? Kafe jak sądze :)

kafe? to mała odskocznia , byle wyskok półśredni...a o reszcie Ci nie opowiem - zbyt długie i mało dla Ciebie ciekawe .....lepiej uważaj na ten monitor , bo trafisz na jeszcze większe przed nim "szczęście" i kolejną rzecz niemożliwą...💤

Ja już mam swoje "szczęście " w domu, nie przed monitorem. Kafe odskocznią ? Raczej uzależnieniem dla niektórych, co drugi to stały bywalec

Nie będę wszystkich wrzucać do jednego worka i mierzyć jedną miarą ale jestem na tym forum 3 dzień i zdążyłam zauważyć już tych "czarnych" maniaków, którzy wypowiadają się na wszystkie tematy, niekoniecznie mając coś ciekawego do powiedzenia tudzież wartego uwagi, więc albo wkradł się w nich debilizm i nuda, albo są uzależnieni od kafe, a takie opinie tez już usłyszałam i w zupełności popieram.

Rev, przyznaj się do uzależnienia a nie oczy, tfu! znaczy monitor mydlisz odpowiem kulturalnie - nie bardziej niż Ty :P jestem uzależniony od neta (jeszcze jakiś czas - ale już niedługo...) a co do kafe - to chyba bardziej uzależnione są "pomarańczki" i Ci , którzy piszą pod różnymi nickami jakieś bzdety 💤

Gość iwan wladimirowicz palmow
A ja odpowiem :) - ja mam taką parę w najbliżeszej rodzinie

wracając do tematu - nie znam żadnej normalnej pary poznanej w necie.... większość upadła i dalej szuka swojego "ideału czy szczęścia" w sieci - reszta żyje ze sobą zachowując pozory normalności , bo odejść od siebie się boją...na domiar złego część z nich rozwaliła małżeństwa i związki dla "ideału" netowego 💤

Revolver Ty jesteś wrogo nastawiony, może inaczej, nie popierasz związków internetowych? Takie odniosłam wrażenie. Równie dobrze można rozwalić małżenstwo, które poznało się "normalnie" nie przez neta. Raczej osobowość o tym decyduje, a nie kwestia gdzie i jak sie poznali. Poznajac kogos przez neta też można stworzyc szczesliwy zwiazek a nawet małżeństwo, wyżej masz kilka przykładów.

Rev i wrogość do kogokolwiek? No co Wy gadacie :classic_cool: No niby sposób poznania nie ma znaczenia, ale gdy ktoś szuka w necie (nie mówię o przypadkowych) to ..no nie chcę generalizować, ale może mieć spore problemy z kontaktami twarzą w twarz. Oczywiście jednak wszystko jest kwestią indywidualnego dopasowania

Po części się zgodzę, że bywalcami czatów są osoby nieśmiałe i tam szukają miłości, przyjaciół, akceptacji czy czego tam chcą, ale tak samo jak tutaj na forum prowadzimy dyskusje-na czacie odbywa sie to w podobny sposob. Czyli co? Ludzie, wypowiadajacy się na forach internetowych mają problem z kontaktami twarzą w twarz, bo nie dyskutują o danym problemie z bliską osoba tylko wchodza na forum?

Mówię o celowym szukaniu, te wszystkie sympatie,darlingi, czaty (gdy masz w nicku coś o płci świadczącego to się kilkunastu facetów zgłosi) itp czy nawet ogłoszenia na forach No i raczej o ludziach mających problemy z nawiązywaniem zdrowych kontaktów. Bo ludzie są różni, są i przebojowi i ci nie przebojowi, o jednia jak i drudzy mogą normalne kontakty nawiązywać. A na forum pewnie i część ma takie problemy, ale tu raczej niczego się nie szuka

Ale nie każda osoba wchodzi na czat z myślą o celowym szukaniu kogoś dla siebie, wchodza tam z różnych powodów.

"ale gdy ktoś szuka w necie " Dlatego napisałam o szukaniu, bo chodzi mi o konkretne dość sytuacje, gdyż jak zauważyłam nie chciałabym zbytnio uogólniać, w miarę możliwości

Gość tak znam
poznali się w necie 3 lata temu od roku mieszkają razem od miesiąca są małżeństwem od dwóch tygodni myślą o rozwodzie