Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkie zaszłości

Mam tylko jedną szansę w te wakacje!

Polecane posty

Gość Wielkie zaszłości

żeby zaprosić gdzieś piękną kobietę która mi się podoba. Oczywiście jestem mentalnym stulejarzem ale nawet takim osobnikom jak ja jest przydzielona jakaś szansa - marna bo marna ale jednak jest. Mój plan opiera się w 100% na przypuszczeniach. Po pierwsze: że ta dziewczyna stawi się w konkretnym miejscu i konkretnym czasie, po drugie: że uda mi się do niej podejść i jej to zaproponować, po trzecie: że nie odmówi. Fiasko któregoś z tych punktów oznacza że zamilknę na resztę wakacji. Szczególnie porażka w pkt. 3 może mocno nadszarpnąć moją i tak już niską samoocenę. Wiem że koncentrowanie się tylko na jednej dziewczynie i jednoczesne olewanie innych to nie jest dobra strategia, naprawdę chętnie bym zagadał, spotkał się, zaprosił inne dziewczyny tylko że ja żadnych nie znam, z żadnymi nie gadam, nie mam do żadnej numeru komórkowego... To nie jest przesada co piszę. Proszę o kulturalne odpowiedzi.

Gość okooko
No to do boju, życzę powodzenia:)

Gość Wielkie zaszłości
Oczywiście że jestem ciotą tylko nie zgadzam się z opinią że sam sobie złamałem życie.

Gość Wielkie zaszłości
Mógłbym jeszcze zagadać na nk do profilu pewnej dziewczyny która znalazła się w "znajomych" całkiem przypadkowo, ale mam przed tym opory i nie chcę ryzykować usunięcia ze znajomych.