Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrdeeeeee

CZY KTOS Z WAS BUDZI SIE W NOCY ZEBY ZJESC?

Polecane posty

Gość qrdeeeeee

cos slodkiego :O cukier badalam nawet w nocy.jest ok. nie dosc ,ze dupa rosnie to jeszcze zeby wykoncze:O 😡

Gość hm,hmm..
Ja własnie zjadłam pęto kiełbasy z dwoma kromami chleba.. ale normalnie to sie nie budze w nocy żeby jesc, nie,nie..

Gość qrdeeeeee
😭

Gość moziIIa firefox
nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo. nigdy w zyciu. poprostu tak lube spac, ze nawet jakbym sie obudzil w nocy i czul glod to poprostu za cholere nie chcialoby mi sie wtsac i isc cos zjesc. czasami sie budze bo chce mi sie sikac,ale nie chce mi sie wstac do kibla i zasypiam dalej

Gość moziIIa firefox
Estera Goldbaum mozilla jest facetem ? tak

Gość qrdeeeeee
ja to jeszcze nic........ szukalam w necie.sa ludzie co opróżniają lodowke do konca.prosza np.męza zeby zamknął na klucz kuchnie a w nocy i tak jest awanturas o klucz:O to jakas choroba o podlozu emocjonalnym:( ja sie budze i musze przegrysc kawalek batonika:O jeszcze nie wstaje ale az sie boje pomyslec ,ze wstane kiedys a tu lodowka pusta bo wyżarłam..... wqrwia mnie to!

Gość perkaaaa4
mój chłopak zawsze je o 2 w nocy, Wstaje, szamie kanapki i idzie spac dalej

mam kolezanke ktora przez tydzien jest na scislej diecie a przez kolejne 2 tyg siedzi w lodowce, kiedys opowiadala ze obudzila sie nocy siedzac w kuchni na podlodze z kabanosem w reku:)

ey, a mi się kiedyś śniło, że jadłam .. nawet się obżerałam... obudziłam się zlana potem i nie wiedziałam czy to sen czy może lunatykowałam . musiałam wstać iśc do kuchni zeby zobaczyc czy rzeczywiscie jadłam. na szczęscie to był sen .. MASAKRA