Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kixonaaaaa

mat-inf dobry profil?

Polecane posty

Gość kixonaaaaa

w LO?

Gość tylko i wylacznie
technikum ;)nie polecam LO ;/

Gość kixonaaaaa
A to czemu,ja nie chcę iść odrazu do pracy,tylko trochę pożyć,poimprezować,pozanć nowych ludzi..;))

Gość Kochammatme
Najlepszy jaki możesz wybrać : ) i tak potem se będziesz zdawać maturę z czego będziesz chciał/ła. Na tym profilu jednak będziesz miała większą styczność z tą piękną nauką. Lepszy by był w sumie mat-fiz, nie wiem czy takie są : ) Potem na studiach będzie Ci łatwiej.

Gość moziIIa firefox
dobrze ci radze, idz do biol-chem. i zostan lekarzem albo dentysta tyle kassy$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 10razy wiecej jak dobry inzynier w tym kraju

Gość xco za różnica
SKORO I TAK SIĘ BĘDZIESZ cieszyć maturą zdaną na 40% :D 🖐️

Gość Kochammatme
Po technikum nie musisz iśc do pracy od razu. Jak Ci się nie chce uczyć to idź lepiej do zawodówki :)

Gość za mało powiedziałaś
Co znaczy mat-inf.? Ile godzin matmy i ile informy tygodniowo? Czy kosztem innych przedmiotów? Z jakim sprzętem? W jak dobrym liceum (nie zapominajmy, że to liceum ogólnokształcące i tej funkcji nie powinno zaniedbać)? I do jakiego punktu w Twoim życiu ma prowadzić ten most?

Gość kixonaaaaa
dziewczyny,sama nie wiem czy dobrze zrobilam,nawet nie wiem na jakie studia pójdę,ale chyba jako laska nie muszę, aż tak martwić sie o pracę bo zawsze mogę znależć sobie chlopaka z dobrze platną paracą,a zresztą po studiach chyba łatwo o pracę czy niee..?

Chyba dobry! Będziesz niezła z matmy, a tym samym pójdzie ci lepiej maturka, a potem studia przyszłościowe. Poza tym, moja koleżanka, która studiuje informatykę i matematykę, mówi, że sa tam sami przystojniacy :classic_cool:

Gość kixonaaaaa
chcialam pracowac w jakimś birze lub jako jakaś masażystka czy coś takiego,może jako tłumaczka tekstó czyli anglistyka chodzi o łatwą i przyjemną pracę..:)?

Gość Kochammatme
zależy po jakich studiach : ) najlepiej to idź na jakiś techniczny kierunek.

Gość kixonaaaaa
czemu???a gdzie można po tym pracować??

Gość L.O.L.
Inf. - mat. to lepiej do LO bo w technikum (jeśli nie trafisz na dobry), to nauczą cię jak najwięcej wypić za czyjąś kasę, a biologiczno chemiczna moim zadaniem jest lepsza (ale jak to woli), informatyka to każdy może się nauczyć (lepiej lub gorzej), wystarczą odpowiednie książki (ewentualne studia). Dentysta może w miarę zarabiać, ale trzeba być dokładny w tym bo inaczej to nie dość że złą opinię można dostać to pójść z torbami, a lekarz też powinien znać się na tym i być pewien swoich decyzji, a najmniejszy błąd kosztować może utraty uprawnień zawodu lub więzieniem. Inżynier ma na tyle lepiej że zawsze może coś poprawić (w maszynach) i ponieść minimalne lub żadnych strat.

Gość kixonaaaaa
ale ja chcialam lekką pracę!!Nie chcę zasuwać przy maszyanch!

Gość L.O.L.
a przy maszynach to myślisz że ciężka praca? jako inż. danej dziedziny to nie siedzisz i nie pracujesz przy maszynach (chyba że komputer), tylko pilnujesz ludzi czy dobrze i dokładnie robią i wymyślasz rozwiązania jak jakieś problemy pojawią się.

Gość L.O.L.
a tak w ogóle przy maszynach to pracują tylko robole po technikum