Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no o co tu chodzi? :(

BRAK MI JUZ SILY I SLOW....

Polecane posty

Gość no o co tu chodzi? :(

a wiec jestem z mojim facetem od 3 lat....ja musze mu mowic zawsze gdzie wychodze bo jak nie to sie wkurzy,musi zawsze wiedziec gdzie jestem a jak gdzies wychodze sama to musze mu o tym mowic zadzwonic albo cos....on jak gdzies wychodzi nigdy mi nic nie mowi ale zawsze go na tym przylapuje....i on nie rozumie jakie to jest wkurzajace...co ja mam zrobic?i dzisiaj wieczorem to samo...wracam z pracy a jego nie ma...

Gość biała mysz
oko za oko.... też tak rób

Gość mm...........amamia
typowy pies ogrodnika,nie daj sie rob to samo!

mój dziś nawalił się jak bombowiec ...oznajmił mi to z dumą... wiec i ja jutro sobie wyskoczę na pare piwek ;D jak będe dobroduszna też z dumą poinformuję go po fakcie ;D

Gość mm...........amamia
nanaywa BRAWO

a dzięki, dzięki :) :) :) ja tylko walcze o równouprawnienie hehehe ;) i jest to milsze od załamywania się, może nawet zrozumie jak to jest stac po 2 stronie barykady ;p same plusy...

Gość mm..........amamia
nanaya ja robie dokladnie to samo i jestesmy z moim partnerem kwita:)nie pozostaje mu dluzna

Gość mam to samo.....
ja tez jak wychodze to musze odbyc przesluchanie i jeszcze byc wdzieczna mu ze wogole moge wyjsc i musze dostac zgode jego na wyjscie.Musi wiedziec gdzie,z kim i do ktorej godziny, mam wyznaczony czas a jak sie spoznie nawet 5 minut to zaraz dzwoni.A on wychodzi bez slowa,nie wiem gdzie,z kim i o ktorej wroci.