Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulagulagula

fotoodmladzanie ipl

Polecane posty

Gość gulagulagula

Mialam zrobiony dzis zabieg fotoodmladzania ipl i mam na lewym policzku bomble i zaczerwienienia a na prawym, tam gdzie bylo przebarwienie czerwona plame. Czy ktoras z was miala taki zabieg? Jak zachowywala sie skora po nim? Posmarowalam alantanem tak jak mi poradzila kosmetyczka. Boje sie jednak, ze moze zmylam makijaz zlym plynem i uaktywnilam jakis proces ktory spowodowal taka reakcje...

Gość gulagulagula
moze ktoras chociaz slyszala jakie moga byc sytuacje PO takim zabiegu...

Gość gulagulagula
dzis obudzilam sie i jest duzo lepiej, chociaz skora sciagnieta i plamki ciemniejsze w miejscach przebarwien, ale na szczescie nie ma babli :)

Miałam robiony zabieg fotoodmładzania IPL na twarzy i po zabiegu byłam czerwona i lekko opuchnieta,ale na szczęście szybko zeszło. To chyba zawsze indywidualny proces. A jaki był efekt u Ciebie? Ja byłam kilka razy w określonych odstępach czasowych i widzę dużą poprawę. byłam na twarzy a teraz zdecydowałam się na pakiet twarz+szyja+dekolt.Wiadomo tam skóra jest z upływem lat kiepskawa. A gdzie byłaś na tym zabiegu.Ja byłam w kilku miejscach na konsultacjach,ale zdecydowałam się na Dermamed we Wrocławiu.

Gość bożena 44
zamierzam iść na ten zabieg proszę bardzo o opinie

Gość tatiana_zbyniek
no ja też byłam w Dermamedzie - póki co tylko na fotoodmładaniu IPL na twarz - i moja była lekko opuchnięta - ale nie było jakoś katastrofy :) Moja cera jest teraz znacznie bardziej napięta :) i dotychczasowe przebarwienia - niemal zniknęły :D:D:D

Gość I tak
vanili,nie ma czegos takiego,światło zawsze postarza

Gość sskaand
Najlepiej odmładzają codzienne okłady na twarz z świeżo wydojonej spermy!