Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość och ach !

Czy znacie kobiece kobiety?

Polecane posty

Gość och ach !

Kobieta powina mieć: -ładną figurę, -ciekawe rysy twarzy, -zadbane dłonie i stopy. Ogólnie zadbana (czasem brak czasu, na to nie pozwala chociaż na co dzień widuję zadbane pracujące kobiety, nie pytam się jak one to robią, po prostu dobra organizacja własnego czasu, harmonia życia) Kobieta powinna być: -uśmiechnięta, -miła, -kulturalna, -wykształcona, -oczytana z nowinkami ze świata (nie tylko z pudelkiem) -sexowna, -dobra w łożku. Kobieta powinna umieć: -gotować, -szybko i efektywnie posprzątać, -ogólnie zadbać o dom. Reasumując każdy ma tyle samo godzin w ciągu dnia do wykorzystania, oczywiste, 24h, jednak kobietom powinno przysługiwać ich chociaż pół razy więcej*, skoro musimy o wszystko dbać, okey, wykonalne nawet w ciągu 24h, bo znam takie kobiety, które potrafią zadbać o siebie, o dom i o mężczyznę, a czy Wy znacie takie osoby, a może macie inne pojęcie o kobiecośći? *Trudno być kobietą.

Gość och ach !
to były żarty rzecz jasna-bo uwielbiam być posuwany od tyłu przez kulturystkę:classic_cool::classic_cool:

Gość kobieca kobieta.
to ja. ile masz lat? skąd jesteś?

Gość och ach !
Jestem z Czarciego Żlebu,mam 66 lat i lubie być zapakowany w torbę bejbe:classic_cool:

Gość och ach !
Prosiłabym żeby osoba podszywająca się 2 wyżej posty pod mój nick przestała, ponieważ to co Nas różni to widzę kultura językowa, okey? P.s Jeśli Ci się nudzi idż spać.

Gość och ach !
Jestem z Wawy i mam 21 lat

Gość och ach !
Okey wątek przerzucam na jutro chyba że ktoś ma ochotę się wypowiedzieć proszę bardzo jutro z chęcią poczytam. Pozdrawiam.

Gość Dermonka
Prawdziwa kobieta nie powinna sprzatac i gotowac! Od tego sa sprzataczki i kucharki

Gość kobiecy kobieton
Podbijam :classic_cool::classic_cool: