Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasturcja_ja

Gilgotki na mosznie

Polecane posty

Gość Nasturcja_ja

Temat brzmi absurdalnie, ale tego dotyczy sprawa. Myślę, że nie ma sensu tłumaczyć obszerniej tego... - - - Po co pisze? Bo chcę dowiedzieć się, czy to normalne? Czy to zdarza się często? czy jest do oduczenia/wyleczenia? itd. itp. Jak śmiał się w łóżku to początkowo myślałam, że ze mnie ! Jest naprawdę bardzo podatny na wszelkiego rodzaju pieszczoty tej okolicy ciała... Innych o wiele mniej. :) p.s. google mówi niewiele... A ze strony merytorycznej/ zdrowotnej nic.

Zdarza się. 😭 Czy jest od oduczenia? Wydaje mi się, że rozwiązaniem raczej jest wspólne nauczenie się odpowiedniego sposobu pieszczenia. Z moich obserwacji wynika, że nie "z zaskoczenia", on w tym momencie musi się mocno skoncentrować, żeby spróbować to opanować. Dotyk nie może być zbyt lekki, bardziej rodzaj miętoszenia niż miziania, raczej ssanie niż lizanie. Powiedz mu, że bardzo Cię to podnieca i że chciałabyś znaleźć jakiś sposób, żeby jemu dla Was obojga było to przyjemne. Pogadajcie i ćwiczcie. :)

Gość stary ogier49
Uwielbiam to. Mój woreczek też jest b. wrażliwy. Zawsze muszę tego uczyć panny bo nie wiedzą.Od razu łapią za pałę. Czasem jak się do mnie dobierają to zabraniam łapania za prącie...mówię jej że to dla twojej pochwy...niech sobie stoi,pręży się i czeka...pieść woreczek. Rzadko która to umie dobrze robić tak żeby było rozkosznie a jednocześnie nie bolało. Każda moja stała partnerka tego się musiała nauczyć. Ale to wcale nie jest trudne chyba :)

Gość tomark
to normalne , jesli moszna drazniona jest zbyt delikatnie . by to wyeliminowac nalezy złapac za worek stanowczym chwytem , bledem jest zbyt delikatny dotyk opuszkami palców .

Gość tomark
wiele kobiet piesci jądra zbyt delikatnie, czego wynikiem sa własnie łaskotki .

Gość tmar
właśnie, kobieta musi się wiele nauczyć jak dotykać jądra i penisa. To nie takie hop siup! nie za delikatnie i nie za mocno tylko z czuciem.. :)

Gość tmar
..na mosznie oczywiście są gilgotki również:)