Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz jest z nami-

czy amelia to czesto nadawane imię?

Polecane posty

Amelia...?No troszkę już ich jest.Poza tym...ta choroba o tej nazwie mnie przeraża:(Mnie najbardziej podoba się Sara:)

Gość juz jest z nami malutka;
dzięki dziewczyny;) Normalnie nie mogę sie zdecydować, aż mnie to dziwi. cały czas myśle jak ją nazwac przez całą ciąże była karolina i teraz jakos dziwnie .. mam jeszcze troche czasu, ale fajnie by było już mówic do niej po imieniu

Gość jak ktos pyta to odpowiadam
a co myslicie i imieniu kasia, malgosia lub agatka?

Gość juz jest z nami malutka;
mysleliśmy o malgosi, ale mamy dłuugie nazwisko i jakoś w sumie do niej nie pasuje. Ona jest drobniutka i delikatna.

Gość gość
Częściej spotykane są Zuzie , Hanie , Julki . Moim zdaniem imię Amelia jest śliczne :)

Gość amelkamat
Ja Mam na imię Amelia i dla mnie też to jest trochę straszne że moje imię jest również nazywane osobę bez kończyn . Ale nie piszcie takich żeczy np to imię jest poje....ane bo to obrzydliwe . Wyobrażacie sobie jakby ktoś pisał tak o waszych imieniach.Dla mnie Amelia to piękne imię.

Gość gość
Amelia... Jak już ktoś napisał to choroba, bardzo nieprzyjemna wada wrodzona :/ nie wiem jak można tak dziecko nazwać! Lepiej już Karolina :)

Gość gość
to wada konczyn-brak konczyn

Gość gość
Pochodzenie i znaczenie imienia Amelia Jest to imię, które pochodzi od starogermańskiego słowa amel,amal - "pracowity, niezmordowany". W Polsce pojawiło się w XIV wieku. Szczególnie popularne było w epoce romantyzmu.

Gość gość
Popularne też w Warszawie...

A w moich rejonach nie jest to popularne imię ;) Jestem po 30-sce i znam TYLKO JEDNĄ Amelię - córka mojej szwagierki.

Gość Akademik
Ja uwazam ze dosc amelek bo tak jak z jakubami jak jest duzo robi sie az zle ludzie troche rosadku ladne sa normalne imiona np Emilia julianna aniela kinga kamila oraz luiza

Gość gość
POLA

Gość gość
Boże Święty, nie da się was słuchać. Jedna mówi, że to imię jest brzydkie lepsze inne, inna mówi, że to jest brzydkie i podaje inne. Trzecia, że to nie pasuje, że bardzo popularne. Ludzie. Mieliście tylko odpowiedzieć na pytanie, czy Amelia to często nadawane imię.