Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet potrzebujacy rady

czy to jest mozliwe?

Polecane posty

Nie planowalismy z zona narazie dziecka, oczywiscie w przyszlosci tak ale nie teraz, coz jest w ciazy i juz przywyklem do mysli ze bede tata. Ale jak to mozliwe. Zawsze kochalismy sie w prezerwatywie, NIGDY nie pekla, zawsze po wywalalem do kolpa i spuszczalem wode wiec niemozliwym jest zeby zona pozyczyla pare pleminow bez mojej wiedzy. Zona mnie nie zdradza-ta ewentualnosc odpada. Seks uprawiamy czesto-a zapomnialem dodac ze ona bierze pigolki. Wiec jak????? Zona tez byla zakoczona. Okazalo sie ze to juz 14 tydzien jak poszla do gina;(

Gość ktos strzelil z boku?
moze jednak?

predzej niepokalane poczecie-pisalem ze zdrada odpada

czy zadna z mam nie moze nic powiedziec

Gość osobiscie uwazam ze mozliwe
tez wpadlam stosujac gumy, nie zauwazylismy z partnerem peknietej

Gość Gosiaczkowo
może Pani w kiosku przekłuwała gumki igłą ;) a żonka zapomniała o jakiejś tabletce lub wzięła o złej godzinie? Druga wersja żonka Cię wrobiła- przekuwała gumki sama i nie brała tabletek

przeciez pekniea bym zauwazyl..

Gość Miraculum5
A nie uczyli Pana w szkole, ze tylko wstrzemięźliwość, lub podwiążanie nasienio/jajowodów daje 100% pewności, ze ciązy nie będzie? :D Cuda się zdarzają.

Gość hyzia dyzia
a skąd wiesz, że tabletki brała? Łykała je codziennie przy Tobie? Jeśli nawet tak, to mógł być to kwas foliowy ;) A przy gumie nie trudno zaliczyć wpadke.

Gość jestes jebnietyyyyyyyyy
PROWOKACJA JAK NIC:o

Cholera, dla niej to tez bylo zaskoczenia, wlasnie awansowala, o ciaze mielismy sie strac najwczesniej za rok. Chcialem tylko wiedziec czy juz ktos mial taki przypadek?

Gość abadziababenc
faktycznie mogła pękną gumka, wytarcy maciupeńka dziureczka przecież, a jak do tego raz zapomniała tabletki to wystarczy, a jedno i drugie zabezpieczenie nie daje 100% gwarancji, zawsze jest ten nikly odsetek i ktoś na niego trafia, padlo na was.Jeśli ufasz żonie, to nie rozkładaj tego na części, po co psuć to zaufanie. Możesz zażartować (o ile taki żart przejdzie), że zrobicie testy dna czy to nie listonosza i zobaczysz reakcję ale nie wiem czy warto...Gratulacje, widać tak mialo być.

Hej a powie mi ktoras mama od ktorego tygodnia widac plec na usg?

Umówmy się - nie realne. Brałam tabletki, kończył mąż w środku. Nic. Gumki- nic. PRZERYWANY od lat i NIC! A wystarczył RAZ pełny bez niczego i jest ciąża ;) WIęc albo coś ściemniasz, albo faktycznie żonka chciała ale bała się powiedzieć. Nie brała tablet a gumki uszkodzone, jedyne wyjście. Trafić na pęknieta gumke i raz przypadkiem nie zazyta tabletke to idz pręcej 6 w totka skreśl, poważnie. Płeć ok 5 miesiąca.

Gość Kuiygfpyie
wyrzucasz gumki do klopa? Nie boisz się, że się zapcha?

Gość Barbara Mańczak
facet a nie przyszło ci do głowy jak żonka awansowała? Skąd ten awans hę? Może przez łózko i stąd ciąża?

Coz, myslalem ze tu madre kobiety siedza. Żona awansowala bo ciezko pracuje(glownie w domu) i jej szefem jest kobieta a co d gum zawsze wyrzucam do kibla a co mam do kosza w kuchni ladowac. Zastanawialem sie czy to nie jakis cud, moze przeznaczenie.;)

Gość Skitels
No brzmi to jak 6 w totka.. Gratuluje :D test DNA zawsze mozna zrobic :P

Gość córka szatana
moja koleżanka poroniła i już miesiąc później mimo gum i tabletek zaszła w następną. takie przypadki podobno zdarzają się raz na 100 tys

juz bardziej mozliwe jest zebym trafil ta 6 w totka niz zeby moja zona sie puscila

Gość samotna w kosmosie
Watpie, ze to mozliwe. Ja i maz jechalismy na przerywancu przez rok, czasem z prezerwatywa i ciazy brak... Jak dopiero podjelismy decyzje o dziecku i sie spuszczal do srodka, to zaszlam w ciaze. A teraz znow przerywany badz guma-3 lata tak i wpadki nie ma.