Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka1234

Pierwsza randka i problem

Polecane posty

Gość kobietka1234

Wczoraj bylam na 1 randce z pewnym facet. Gosc bardzo inteligentny, przystojny,szarmancki, kulturalny, z klasa ale jest jedno "ale". Podczas wymiany pogladow na temat zwiazkow damsko-meskich przyznal sie ze nie wierzy w milosc. Uwaza ze jest tylko zauroczenie, a potem przyzwyczajenie. Wg niego nie ma zadnej milosci, milosc to tylko wymysl, ze milosc to jest tylko w bajkach. Po tych jego slowach nie wiem co mam robic. Podoba mi sie bardzo, ale ten jego poglad. Spotykac sie z facetem, ktory nie wierzy w milosc, neguje jej istnienie? Interesuje mnie powazny zwiazek. Co mam robic?

Gość marrią
facet jest realistą i racjonalistą... szkiełko i oko ponad czucie i wiarę... musiał dostać nieźle po dupie... ale jego poglądy mogą ulec zmianie...

Gość kobietka1234
Powiedzial, ze zawsze mial takie poglady,nie sa one wynikiem rozczarowan milosnych. Powiedzial tez ze jak obserwuje zycie, to utwierdza sie w slusznosci swoich pogladow i ze nigdy nie bedzie wierzyl w milosc, bo wiara w milosc jest tylko dla naiwnych.

Gość marrią
taka prawda... wszedzie same zdrady i oszustwa... facet jest ostrozny i nie chce przezyc rozczarowan... wbrew pozorom moze to wartosciowy ktos... taki poglad moze ulec zmianie, jesli pozna wlasciwa osobe...