Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marttaaa

kumple przyczynili sie do naszego rozstania...

Polecane posty

Gość marttaaa

moj byly mial swoja paczke z ktora wiecznie imprezowal itp. bylismy razem, chwile bylo ok, potem znow wracal do spotkan z kolegami.. wiedzialam ze oni go do tego namawiali... jednak osttanio dowiedzialam sie ze 2 z jego kumpli, nastawialo go przeciwko mnie.. ( to sprawdzona informacja,) z moim bylym nie mam obecnie kontaktu bo zerwalismy... nawet nie wiedzialam z jakiego powodu.. a teraz dowiedzialm sie ze jego kumple mu nagadali ze umawialam sie z jego innym kumplem.. i tak bylo za kazdym razem.... a on byl taki glupi ze we wszytsko im wierzyl.. jak bedzie chcial wrocic to zamierzam go kopnac w d..pe jednak po tym co sie dowiedzialam troche mi szkoda , bo to inni przyczynili sie tez do naszych rozstan.. :( i co tu zrobic.. ?

Gość juleczka sruleza
ej, to nawet z toba nie wyjasnil tego? boze jaki głąb!!!!! olej czuba, jakby mu na tobie zalezalo,to chcoaiz wiedzialabys za co zrywa. jak jest podatny na takie sugerstie kolegow,to nie dorosl do zwiazku

Gość Klara-a
Nie oszukuj samej siebie. Inni mogli mowic, co chceli, ale to on podjal decyzje o rozstaniu. Gdyby byl powaznym i odpowiedzialnym facetem, to chcialby te informacje zweryfikowac, zapytal by cie, co sie dzieje. Nie zapytal, zerwal. Czyli jest nieodpowiedzialnym dupkiem. I powiem ci ze kiedys uwierzysz, ze dobrze sie stalo. Bo z takim facetem zycia fajnego bys nie miala.

Gość marttaaa
zdaje sobie sprawe ze jest dupkiem, tylko chcialam zobaczyc jak to widza inni, czy jest dla niego chcoiazby male usprawiedliwienie skoro inni nagdali mu takich rzeczy, ale macie racje, powinien to wyjasnic ze mna , a nie za kazdym razem zwinac du.pe.. a potem wracac...

Gość Klara-a
Daj sobie teraz z nim spokoj. Ale jezeli bedzie chcial wrocic, spotkaj sie z nim i powiedz, jak bardzo glupio postapil i jak cie skrzywdzil. uswiadom mu, jak bardzo nieodpowiedzilanie postapil. Wtedy bedziesz miala na to okazje i skorzystaj z niej. Moze fsacet nie zdaje sobie sprawy, jak glupio postepuje, sluchajac plotek i podejmujac na ich podstawie wazne decyzje.

Gość lekka zenada
Łudź się dalej, ze bedzie chcial wrocic :D

Gość marttaaa
nie ludze sie ze bedzie chcial wrocic bo wcale tego nie chce, bo wole wkoncu zapomniec, tylko wiem jaki jest, wiec nie wykluczam ze kolejny raz bedzie chcial wrocic.....