Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

proszę się we mnie zakochać

Polecane posty

Ja się już dawno zakochałam, ale po pierwsze jestem zajęta, a po drugie nie spodobałabym Ci się. :classic_cool: 🖐️

:O Ja jestem lochą. Nie życzę sobie nazywania mnie inaczej. Wczoraj prawie dostaliśmy mandaty za spożycie w miejscu publicznym. :D Muszę być bardzo sympatyczna, bo udało mi się przekonać pana bez klękania. :D

perwersja :classic_cool: vera lynn nie rozumiemy się :p fajnie nie szkodzi ja po wielu badaniach nasycenia urodą tegoż forum doszedłem do wniosku że jak dla mnie średnia tutejsza jest wystarczająca a poza tym liczy się wnętrze, charakter :classic_cool: vamos czy zechciałabyś wskazać mi gdzie ona się znajduje?

Kiedy on pójdzie? :O W sumie nie ma nic do opowiadania. :D Jestem super und przemiła. :D To tyle. :D

Wyruchał mię i poszedł z powrotem spać. :classic_cool: Ale myślę, że za jakąś godzinę najpóźniej zgłodnieje i wstanie. PP-wszystkie fajne kobiety na kafeterii kochają z połykiem. :classic_cool:

Czyli za 3 godziny pójdzie z domu. :D Jezu. 😴 :D Mozesz mi puścic beata, dzwona, krótkiego, syngał. Co chcesz. :D Ale jak pójdzie ja aktualnie rozważam poduszkię,wała z kołdry i no... :D

Gość córka proboszcza
bez pamięci ...i wzajemności :P z połykiem oczywiście

Gość stara satyrzyca
tekst-suchar, prosze nie stosowac w realu :D

Gość stara satyrzyca
a, zakochac a nie nie zakochac :D to co innego, pomyslimy :P