Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mam plan

Jak uwiesc bylego faceta?

Polecane posty

Gość taki mam plan
ty jestes glupia. On nie ma innej i pisalam to juz. Spotkal sie z kims jedynie, ale nic nie bylo miedzy nimi i nie sa para. Czytaj uwaznie zanim zaczniesz sie wypowiadac

Gość jesteś głupia
Zacytuję te twoje bzdury bo mianowicie on sie zaczal z kims spotykac "

Gość taki mam plan
zaczal sie spotykac owszem- spotkal sie raz. Dla mnie to jednak juz zagrozenie dlatego tak to ujelam

Gość jesteś głupia
on nie ma innej on się z inną tylko spotyka :-D

Gość taki mam plan
spotkal raz, a to roznica. I teraz sie juz nie spotka az do mojej przeprowadzki:P Zabronilam:P

Gość taki mam plan
moj plan juz nieaktualny:P Takze tylko chcialam napisac, ze dzieki za rady, ale nic juz sie nie przyda:) Dzieki za normalne wypowiedzi.

Gość gość
Myślę że proszenie kogoś o porade w tym temacie nie ma sensu. Musiałabym znać osobiście danego mężczyznę, bo mężczyzni to nie jakiś podgatunek na który można znależć przepis i zgodnie z punktami zaczną zachowywać się tak jak chcesz. Są inteligentni mężczyźni i są tacy poznani na dyskotece. Zapewne celujesz w ten drugi punkt, więc poprostu rozbierz się albo napisz mu kartkę chcem do łużka <-- zrozumie . Powodzenia!

Gość extremalniezdziwiona
sama zastanawiam sie jak odzyskać byłego, ale takiego cyrku jak u ciebie dawno nie widziałam...

Gość gość
extremalniezdziwiona dziś a może tak poprostu zadzwoń to nie zaszkodzi dumanie i wymyślanie jest do bani czasami najprościej poprosić o rozmowę w końcu każdą parę coś kiedyś łączyło i poproszenie o spotkanie i rozmowę jest jak najbardziej normalne . potraktuj go jako przyjaciela do rozmowy na początek to wystarczy powodzenia