Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gefqq

załamka

Polecane posty

Gość gefqq

3 tygodnie temu urodziłam synka, teraz mam wszystkiego dosc, wydaje mi se ze go nie kocham, zajmuję się nim z obowiązku, obwiniam go że nie mam czasu dla siebie, ze moje życie się zmieniło, potem siebie obwiniam, że tak myślę i tak w kółko w zwiazku z tym wszystkim straciłam mleko, muszę go dokarmiać, mały ma dziwne akcje z brzuszkiem - znowu się obwiniam, że albo ja jem cos zlęgo i mu szkodzi, albo mm jest do dupy; nie wiem zupełnie jak z tym dzieckiem postępować, ile dawać mu jeść, kiedy........ w dodatku rana po nacięciu daje mi ciągle popalić, zaczęłam znowu plamić krwią i jestem z tym wszystkim sama

Gość mała stoki
Przejdziesz ten trudny nastrój i poczujesz się lepiej,jest to nowa sytuacja dla Ciebie,ale pamietaj dla Twojego dziecka też.Musisz stawić czoło trudnością i się "podnieść"-dziecko ma dopiero 3 tyg musi się nauczyć nowych rzeczy jeszcze troszke a bedziesz miałą wiecej czasu dla siebie... A co do krwawienia jak tak bardzo Cie to martwi to zadzwon do swojej położnej lub wybierz się do ginekologa... Powodzenia i głowa do góry:)

Gość kaskadaaa
pierwsze 3 miesiące to koszmar a potem sama przyjemność. Dasz radę

może porozmawiaj z kimś bliskim spokojnie..może masz depresje poporodową,to się zdarza czasami..nie ma się co załamywac bo to nie jest sytuacja bez wyjscia:)i z tym krwawieniem leć do lekarza,bo po co ma się tam wdać jakaś infekcja:)wszystko bedzie dobrze..

Gość gefqq
czuję się w tym wszystkim zagubiona nie wiem czy z małym dobrze postępuję

Gość mała stoki
połog trwa 6 tyg krwawienie jest normalne bo macica się obkurcza,Tak w ogóle jakie masz na mysli krwawienie z nacięcia cc czy nacięcia po porodzie sn? Jeżlei wydobywa się nie przyjemny zapach wtedy wskazana wizyta na 100%.

Gość mała stoki
Dobrze postępujesz a jak nie to wybierz się do pediatry na wizyte zważ małego i zapytaj o dokarmianie i w ogóle:)Byłaś na wizycie patronażowej???

Gość gefqq
rodzilam sn, w zasadzie w 2 tyg już przestałam plamić, miałam żółtą wydzielinę; a po kilku dniach znowu plamię na czerwono; na wizycie patronażowej nie byłam, bo lekarka złamala noge, a ta która jazastępuje ma za dużo na głowie żeby nas przyjać; mam dosc tego ze cała odpowiedzialność spoczywa na mnie

Gość mała stoki
A mocno krwawisz?Kurcze lekarz nie może odmówić przyjecia...A położna zadzwoń po nią,usiadź porozmawiaj powiedz tak jak tu na forum co Cie dręczy.