Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ósmej pracy

dostalam prace bez znajomosci - zostal mi mies.do konca umowy

Polecane posty

Gość szukam ósmej pracy

i nadal nie wiem na czym stoje. Sadze, ze mi tej umowy nie przedluza. Zatrudnili mnie do porzadkowania takiego bajzlu, ze szok, a teraz jak bedzie ok, to wezma jakiegos pociotka i dadza mu kokosy. To jest praca w urzedzie. Mam dola:( bo to moja 7ma praca od 2lat i mam juz dosc, ze ciagle szukam i szukam :(:(

Gość babcia to ja
życzę przedłużenia i umowy na stałe:D

Gość szukam ósmej pracy
dziekuje babcia to ja :) W tej pracy tak naprawde trzym amnie to, ze moglabym przez jakis czas nie szukac kolejnej pracy i lepiej w cv wyglada dluzszy okres pracy, no i to, ze nie mam na razie innej.

Gość choć do nas
najpierw umowa na 3 miesiące, pierwsza na rok, druga na 2 lata trzecia już na stałe. Stawka na wejście 16 brutto za osiem godzin a pracuje się 10-11 więc dochodzą nadgodziny (nieobowiązkowe) 50% soboty (nieobowiązkowe)6-8 godzin setki do tego delegacja 23 zł dziennie. Obiad w pracy, prywatne ubezpieczenie zdrowotne, ubezpieczenie na życie, bony na święta raz 1000-1200 i raz 500-600, nagroda na koniec roku 2000-3000, ubranie letnie i zimowe, buty tak samo, związki zawodowe, dofinansowanie zajęć sportowych sobie lub dziecią, nieoprocentowane pożyczki, w razie czego bezzwrotna zapomoga, zwrot kosztów dojazdu i zakwaterowanie w delegacji (poza dietą). Szkolenia (nudne po paru latach, z 8 godzinego corocznego ogólnego bhp połowa to wykłady z prawa pracy) tu ciekawostka co roku jest szkolenie z etyki pracy, badania okresowe nie będące ściemą. Traktowanie pracownika po ludzku, krzyki, chamstwo itd nietolerowane i to przełożony będzie miał problemy. Firma nie jest państwowa :) To z mojej strony jako robotnika. Poszukiwani cieśle, zbrojarze i spawacze. Na każdej budowie jest też biuro i do w nim pracowników tylu co robotników. Od zaopatrzenia, ekonomistka, kierownia robót, kierowania budową, majstrowie, bhp itd.

Gość szukam ósmej pracy
:D choć do nas -...pracujesz w bajkowej krainie? :) ...chociaz tu itak jest w miare ok :o Nie robia mi awantur co dzien (mialam takie 2prace), np. za to, ze szefowa sie musi zajmowac 2dzieci 20letnich, a ja prosze o urlop za zeszly rok, bo jestem zmeczona a byl juz lipiec.

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
chodz do nas........

Gość szukam ósmej pracy
dawaj namiary.. ..moze uda sie ustawic na rozmowe.... tylko, ze ja nie jako fizyczny..;(

Gość szukam ósmej pracy
:classic_cool:

Gość szukam ósmej pracy
nic jeszcze nie wiem czy mi przedluza. Zarabiam czesc tego, co osoba z plecami i znow musze szukac pracy. :( Ani zalozyc rodzine, ani szukac faceta, bo czuje sie jak zebrak mimo, ze inwestuje w kwalifikacje. Zla jestem na siebie, bo w okresie gdy mnie jak sie okazalo pracodawca najbardziej potrzebowal to i tak nie wynagrodzil mnie godziwie :(:(